Skocz do zawartości

Street Fighter 6

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Alastor84 napisał(a):

Mam nadzieję że w S4 będzie Vega. No i przydałoby się więcej nowych aren. Dziwne że arena MAI z WT nie jest dostępna w zwykłych trybach. Oby więcej/częściej nowe areny dodawali. Pod tym względem SF5 był świetny.

Nic na razie nie wskazuje na to by było w tym sezonie inaczej niż w dwóch poprzednich czyli 4 fighterów i 2 areny :(

• Odpowiedzi 819
  • Wyświetleń 98,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wygląda zajebiście, jeżeli nie będzie komedii jak w V z odblokowywaniem postaci to szykuje się murowany hit.  a ty to zamknij mordę

• Host turnieju miał wgranego nude moda o którym chyba zapomniał xD  

• Jakie czasy takie inspiracje. My mielismy Barloga a wlascie M.Bisona, Fei Longa, Kena, Sagata, karatekow, Johnego Klate, Liu Kanga i ninjasow a zoomery transa i jakiegos bezplciowego typa w kamizelce

Opublikowano

Oni dodają tylko 4 postaci na rok?

Opublikowano

Pytanie od nooba. Raczej grałem jako casual, glownei tekken. SF6 to chyba pierwsza poważniejsza odsłona co gram, wziąłem switcha. Grac na modern? Bo Lukeiem nie mogę SueprArt 1 nawet zrobić xd

Ch'uj zrobiłem, ale nie wiem nawet co zle robiłem wcześniej xd Ale idę w modern

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano

Ja 240h nabiłem na modern i się wstydzę bo mam zajebiście silną psychikę

Opublikowano

Ten post w ciągu dwóch sekund zaprzeczył sam sobie xd

Opublikowano

A ten modern nie sprawia ze robisz mniejszy damage? Da sie odfiltrowac online ludzi co uzywaja modern?

Opublikowano
8 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

A ten modern nie sprawia ze robisz mniejszy damage? Da sie odfiltrowac online ludzi co uzywaja modern?

Tak

Nie

Opublikowano
12 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Nie da się, ale wielkiej potrzeby też nie widzę. Modern nie tworzy żadnej przewagi, jak ktoś ma przegrać to przegra i na modern i na classic.

Opublikowano

Modern to słabszy damage ale też brak dostępu do kilku ciosów z uwagi na łączony guzik słaba ręka/noga itd, a nie osobny

Absolutnie nie jest to tryb który faworyzuje ułomność, do tego tak grając w demo na S2 nie wyobrażam sobie grać na classic przenośnie na joyconie bez krzyżaka

Opublikowano

Tlas, daj znać jak się sprawuje port jak przegrasz trochę godzin to się kupi na promo.

Opublikowano

Dałbym Ci znać jak się sprawuje bo trochę sobie pograłem, ale jak chcesz koniecznie żeby ragus Ci napisał to nie dam.

Opublikowano

Port na switcha dziala ideolo. Online crossplay tez śmiga elegancko i wczoraj troche popykalem Hondą, bo jedynego pamiętam po 1,5 rocznej przerwie.
Kupiłem sobie, bo kiedyś dawno łyknąłem na xboxa z argentyny za gorsze podstawke, a tu na xkomowej promce za 150 to wyszlo tyle co chyba za samo dlc na xboxa jak nie mniej.

Opublikowano
53 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Dałbym Ci znać jak się sprawuje bo trochę sobie pograłem, ale jak chcesz koniecznie żeby ragus Ci napisał to nie dam.

:)

No daj znać!

Opublikowano

Masz przecież demo by sprawdzić jak sobie gierka radzi przenośnie czy na tv

Kod sieciowy gra ma cudowny i jest cross play więc chętnych do gry masz mnóstwo

Opublikowano

No dobrze ;)

Zajebisty porcik, bierz. Jedyne co może kłuć w oczy to walki w World Tour w 30fps, poza tym jakość obrazu jest bardzo spoko jak na Switcha (trochę niższy framerate i jakość cieni na ekranie ładowania przed walką można pominąć), wszystkie opcje znane z innych konsol są i tutaj, podczas walk offline/online framerate trzyma sztywne 60fps bez żadnych spadków. Gierka wygląda dobrze, działa dobrze i jeśli masz Pro Controller albo jakiegoś innego padzika/sticka to można grać jak na każdej innej konsoli, brak krzyżaka na joy-conach odbija się tutaj boleśnie przy kręceniu półkółek i ćwierćkółek.

Poza tym jest demko w eShopie, możesz sobie sprawdzić sam czy Ci taka jakość odpowiada.

Opublikowano
8 godzin temu, XM. napisał(a):

Tlas, daj znać jak się sprawuje port jak przegrasz trochę godzin to się kupi na promo.

To samo co na Series S tylko ładniej. Xplay z wszystkimi platformami więc walki znajduję w 5 sekund. Jak ktos lubi 6 to się nie ma co zastanawiać, zwłaszcza za 149 w xkomie.

Opublikowano
W dniu 12.06.2025 o 08:49, Daffy napisał(a):

Modern to słabszy damage ale też brak dostępu do kilku ciosów z uwagi na łączony guzik słaba ręka/noga itd, a nie osobny

Absolutnie nie jest to tryb który faworyzuje ułomność, do tego tak grając w demo na S2 nie wyobrażam sobie grać na classic przenośnie na joyconie bez krzyżaka

Pograłem trochę przenośnie i powiem szczerze że te guziki imitujące dpada całkiem nieźle się sprawdzają, inputy wchodzą mi bez problemu.