Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Próbujesz wskoczyć 50 razy, bo cel masz na półce wyżej, a okazuje się że musisz 5 minut skakać po gzymsach dookoła i wejść z drugiej strony. Kto się nie wkurzał na takie sytuacje?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. I do dziś to pamiętasz A dzisiejsze gry, w większości, zapominam po 30 minutach od przejścia.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 10 godzin temu, LukeSpidey napisał(a):Myślę, że to nie jest trudne, ale gry dzisiaj w dużej mierze są przygotowywane pod współczesnych graczy, którzy muszą być prowadzeni za rączkę.Dlatego napisałem, żeby dali MOŻLIWOŚĆ wyłączenia tego :) Niech sobie domyślnie będzie pod casuali ta farba, ale jak ktoś chce pograć normalnie, jak w stare Tomby to powinien mieć jakiś wybór, a dla dewelopera dodanie jednego suwaczka więcej w opcjach raczej nie powinno stanowić jakiegoś gigantycznego problemu. To samo powinno być w RE4R i w zasadzie w każdym tytule w którym to gówno się pojawia.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, Josh napisał(a):Dlatego napisałem, żeby dali MOŻLIWOŚĆ wyłączenia tego :) Niech sobie domyślnie będzie pod casuali ta farba, ale jak ktoś chce pograć normalnie, jak w stare Tomby to powinien mieć jakiś wybór, a dla dewelopera dodanie jednego suwaczka więcej w opcjach raczej nie powinno stanowić jakiegoś gigantycznego problemu. To samo powinno być w RE4R i w zasadzie w każdym tytule w którym to gówno się pojawia.No to jest raczej chwila dać taką opcję, bo praktycznie w każdej grze można (na szczęście) to modem randomowego kolesia wyłączyć.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. I tak mniej przeszkadza, niż wciskanie polskiego dubbingu na siłę, którego nie da się zmienić jedną opcją w grze.
Opublikowano 19 minut temu19 min 12 godzin temu, Masorz napisał(a):Mnie tam ogromną przyjemność sprawiało próbowanie wskoczyć w każde miejsce w starych Tombach.IMHO to nie jest to samo co żółta farba w takim Horizonie. W starych Tombach z tego co kojarze jak widziałeś ostrą krawędź(pod mocnym kątem) to wiedziałeś że tam się powinno dać wskoczyć. A takie "zakazane miejsca" to i w dzisiejszych grach się znajdzie, kto nie skakał w Horizonie jak gazela żeby wejść tam gdzie się nie powinno dać niech pierwszy rzuci kamieniem ;).W tym nowym Horizonie chyba dali możliwość wyłączenia farby? Ale i system wspinaczki był trochę przebudowany chyba i dawał więcej swobody?Teraz jest też druga szkoła której nie szanuję ;) czyli wciśnij przycisk i postać sama wyjdzie, problem rozwiązany. No dobra w Zeldzie ta wspinaczka mimo że mocno prostacka jak idzie o samo szukanie ścieżki, to jednak była fajna, ale to wyjątek :). Edytowane 16 minut temu16 min przez Kangus