Posted May 13, 20222 yr Mamy zwarcie! Nie potrafiliśmy rozstrzygnąć, która gra lepsza, więc dajemy temu pojedynkowi dodatkowe godziny. Assassin's Creed 4: Black Flag vs. Gravity Rush 2 Zamknięcie dogrywki w sobotnie południe. Gra, która zdobędzie więcej głosów wygrywa. W przypadku remisu ponownie decydować będzie ilość głosów Senior Memberów oraz Adminów.
May 14, 20222 yr Rogue > Black flak Tylko analne wlewy tranu wieloryba z lodowatych wód polnocy nie jakies bajeczki
May 14, 20222 yr Author Było wielokrotnie tłumaczone. To crossgen, który ukazał się JEDNOCZEŚNIE na siódmej i ósmej generacji. Więc wybraliśmy do rywalizacji najlepszą możliwą wersję dostępną na premierę, czyli tą z 8 generacji. Mamy na liście kilka takich gier: Alien, Wolfenstein: New Order, Evil Within. Na tej samej zasadzie na listę Ósmej Generacji nie weszły obecne crossgeny ukazujące się JEDNOCZEŚNIE na obu generacjach: Elden Ring, nowy Horizon Dawn, Halo: Infinite itp. itd. One wystartują w 9 generacji. Kiedyś. Może.
May 14, 20222 yr Gravity Rush 2 to jedna z niewielu gierek na poprzedniej generacji z DUSZĄ. A ten remis w głównej ankiecie z Assassins Creed 7 śmiesznie wyglądał, tym bardziej że w innych tematach jest narzekanie na stagnację w branży xd
May 14, 20222 yr Author No ja zagłosowałem na AC, bo... to jedyny AC starej generacji, w który zagrałem (no dobra, próbowałem jeszcze grać w "jedynkę" na PC, ale to w sumie z pięć godzin). Więc dla mnie to była gra niepowtarzalna, no i setting zrobił tam całą robotę, którą zrobić należało. Więc dla mnie to najlepszy AC, bo tak naprawdę jedyny. W Gravity Rush 2 nie grałem, ale grałem w jedynkę i bawiłem się przednio. Koniec końców wolałem wybrać grę, w którą grałem i mimo wszystko cenię, niż grę, w którą nie grałem, zakładam że jest świetna, ale namacalnie tego nie potrafię potwierdzić.
May 14, 20222 yr W gravity rush 2 możesz przebrać anime anime dziewczynke w strój Pani robot z niera czego potrzebujesz więcej żeby zagłosować na ten rewolucyjny tytuł?