Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Turbo Dogrywka (8Gen)!

Overtime! 33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Assassin's Creed 4: Black Flag vs. Gravity Rush 2

• Assassin's Creed 4: Black Flag
    • Gravity Rush 2

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 14.05.2022 o 10:00

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Mamy zwarcie! Nie potrafiliśmy rozstrzygnąć, która gra lepsza, więc dajemy temu pojedynkowi dodatkowe godziny.

Assassin's Creed 4: Black Flag vs. Gravity Rush 2

Zamknięcie dogrywki w sobotnie południe. Gra, która zdobędzie więcej głosów wygrywa. W przypadku remisu ponownie decydować będzie ilość głosów Senior Memberów oraz Adminów. 

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja tylko przypominam glosujacym na sasina creed, to jest PUBLICZNA ankieta

• Było wielokrotnie tłumaczone.   To crossgen, który ukazał się JEDNOCZEŚNIE na siódmej i ósmej generacji. Więc wybraliśmy do rywalizacji najlepszą możliwą wersję dostępną na premierę, czyli t

• Gravity Rush 2 to jedna z niewielu gierek na poprzedniej generacji z DUSZĄ. A ten remis w głównej ankiecie z Assassins Creed 7 śmiesznie wyglądał, tym bardziej że w innych tematach jest narzekanie na

Opublikowano

Ja tylko przypominam glosujacym na sasina creed, to jest PUBLICZNA ankieta

Opublikowano

I? Jeden z fajniejszych asasynów, głosować na Czarną Flagę to nie wstyd.

Opublikowano

Ja tylko asaxa rozgrzeszam bo to pirat z krwi i kości. 

Opublikowano

Rogue > Black flak

Tylko analne wlewy tranu wieloryba z lodowatych wód polnocy nie jakies bajeczki 

Opublikowano
  • Autor

Było wielokrotnie tłumaczone.

To crossgen, który ukazał się JEDNOCZEŚNIE na siódmej i ósmej generacji. Więc wybraliśmy do rywalizacji najlepszą możliwą wersję dostępną na premierę, czyli tą z 8 generacji. Mamy na liście kilka takich gier: Alien, Wolfenstein: New Order, Evil Within.

Na tej samej zasadzie na listę Ósmej Generacji nie weszły obecne crossgeny ukazujące się JEDNOCZEŚNIE na obu generacjach: Elden Ring, nowy Horizon Dawn, Halo: Infinite itp. itd. 

One wystartują w 9 generacji. Kiedyś. Może.

Opublikowano

Gravity Rush 2 to jedna z niewielu gierek na poprzedniej generacji z DUSZĄ. A ten remis w głównej ankiecie z Assassins Creed 7 śmiesznie wyglądał, tym bardziej że w innych tematach jest narzekanie na stagnację w branży xd

Opublikowano
  • Autor

No ja zagłosowałem na AC, bo... to jedyny AC starej generacji, w który zagrałem (no dobra, próbowałem jeszcze grać w "jedynkę" na PC, ale to w sumie z pięć godzin). Więc dla mnie to była gra niepowtarzalna, no i setting zrobił tam całą robotę, którą zrobić należało. Więc dla mnie to najlepszy AC, bo tak naprawdę jedyny.

W Gravity Rush 2 nie grałem, ale grałem w jedynkę i bawiłem się przednio. 

Koniec końców wolałem wybrać grę, w którą grałem i mimo wszystko cenię, niż grę, w którą nie grałem, zakładam że jest świetna, ale namacalnie tego nie potrafię potwierdzić.

Opublikowano

W gravity rush 2 możesz przebrać anime anime dziewczynke w strój Pani robot z niera czego potrzebujesz więcej żeby zagłosować na ten rewolucyjny tytuł?  :(