June 12, 20222 yr Zapomniałem o tej grze wspomnieć w swoim poście, ale rzeczywiście wygląda bardzo obiecująco. Wskakuje na listę życzeń.
June 12, 20222 yr Author Myślę, że do swojej listy mozesz jeszcze dodac jakies pozycje musze obejrzec trailery jeszcze raz, ale było sporo fajnych gierek.
June 13, 20222 yr 5 minut temu, cotek napisał: Wyjdzie na PS5, coś wiadomo ? Było console launch exc, więc raczej wyjdzie.
June 13, 20222 yr Trzymam kciuki, aby wyszła z tego przepyszna Metroidvania, jeszcze w sosiku z Lovecrafta
June 13, 20222 yr W końcu jakaś nowa metroidvania, która nie jest pixelowym gównem w średniowiecznym settingu.
June 24, 20222 yr dłuższy gameplay i komentarz twórców (po pierwszym wypowiedzianym zdaniu można poznać że to polak )
August 25, 20222 yr Ale ekstra, te dodatkowe wstawki przy otwieraniu zamków, tatuowanie katulusowych rzeczy, żeby ogarnąć skille dla postaci. Dość pomysłowy cały koncept. Mam nadzieje, że wyjdzie na plejke
October 7, 20222 yr Pograłem kilka minut w urywek na standzie na PGA. Ale to będzie dobre W nie za bardzo dogodnych warunkach do wczutki grałem, ale tak czy siak klimacik siedzi, prezentacja i design jest obłędny. Czuć pałera podczas walki, wystrzały z broni siadają gęsto. Pograłbym jeszcze. Szykuje się zajebista Metroidvanka