Opublikowano czwartek o 12:171 dzień @messer33 stargazer czy jakoś tak. Na tych pustynnych fragmentach wygląda jak jakiś lachon z Conana.Co do klasy to chce tego mixa co się odblokuje u typa za gorzałę na wyspie wulkanicznej. U siebie chce zostawić sztylety a jako drugą broń to może łuk? W jedynce tak samo miałem.
Opublikowano czwartek o 18:171 dzień Pamiętam, że jak to zrobiłem, to nie chciało mi się już grać przez ten miszmasz. Nie polecam.
Opublikowano czwartek o 20:391 dzień 3 godziny temu, messer33 napisał(a):Możesz dwie klasy łączyć ale to pod koniec gry dopiero.Można wcześniej tam dojść. Brama jest zamknięta, ale są dwie boczne ścieżki. Problem są przeciwnicy, których tam pełno, bo jak dotrzesz do obozu to jest z górki. Na razie się tam i tak nie wybieram, trzeba podlevelować. W jedynce można było mieć na raz np sztylety i łuk, tutaj też się da? Pamiętam, że magiczny był OP w pewnym momencie.