Opublikowano 9 czerwca9 cze Teraz, messer33 napisał(a):Elegancko, wróci się do gry (oczywiście nie na switchu)Na S2 to wytną chyba 90% NPC z miasteczek bo gra jest mega cpu heavy, nie wiem jak ten port ma działać. Ja nie gram w AAA na Switchu i tak
Opublikowano 9 czerwca9 cze 4 minuty temu, GearsUp napisał(a):Na S2 to wytną chyba 90% NPC z miasteczek bo gra jest mega cpu heavy, nie wiem jak ten port ma działać. Ja nie gram w AAA na Switchu i takna ps5 na premierę to w mieście jak smok wylądował to XD ale też wiem że gra tam teraz jest po X paczach i jakieś nowe tryby są dodane
Opublikowano 9 czerwca9 cze Będzie zmiana w systemie sejwowaniai padzior od GameSir jak przy Wuchangu
Opublikowano 3 września3 wrz Sprawdzaliscie performance po patchu?, betonowe 60 fps, nawet w miastach i w duzych walkach, jakosc grafiki tez wydaje mi sie lepsza (oswietlenie grzybow w nocy robi robote), testowalem na pro, nie wiem jak na grubasie
Opublikowano 3 września3 wrz Chyba ta wersja na S2 wreszcie ich zmusiła do zoptymalizowania silnika bo wydajność wzrosła o 30-40% z nowym patchem, niektórzy piszą że wystarczyło zdjąć Denuvo
Opublikowano wtorek o 19:283 dni Sam u siebie zacząłem grać, ale w bieda (ziemniaczanej) wersji na lapku, bo sam bym takiej kasy na to nie wydał, a na koncie znajomego można. To co znam z jedynki, biegam w tą i z powrotem siekam stwory i póki co nie jest źle. Na grafikę nie mam co narzekać, bo jest jak jest, ale chodzi w sumie płynnie. Znowu gram lachonem złodziejem, pionka zrobiłem łucznika i jakoś to idzie z tymi dobranymi towarzyszami.
Opublikowano wtorek o 19:483 dni A wie jak ktoś z tym dodatkiem? Jako że sony to pedauy kupiłem jeszcze raz giereczkę na xsx(20e to uczciwa cena) bo już nie mam zamiaru używać psstore. Więc no lecę z fabułą od nowa i zastanawia mnie w którym momencie będzie rozpoczynał się dodatek.
Opublikowano wtorek o 19:593 dni 9 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):A wie jak ktoś z tym dodatkiem? Jako że sony to pedauy kupiłem jeszcze raz giereczkę na xsx(20e to uczciwa cena) bo już nie mam zamiaru używać psstore. Więc no lecę z fabułą od nowa i zastanawia mnie w którym momencie będzie rozpoczynał się dodatek.Nie ma dokładnej informacji ale można założyc, że skoro jest to nowa lokacja to będzie można tam po prostu pójśc kiedy tylko najdzie ochota. Tak było też w jedynce.
Opublikowano środa o 07:323 dni Tutaj też kupcy mają lepszy/nowy stuff w miarę postępów fabuły/rozwoju postaci? Bo tak chyba w jedynce było. Przejrzałem trochę temat tutaj i te questy czasowe to dają coś lepszego, czy standard, więc olanie/zawalenie nie jest aż tak znaczące? W jedynce można było tak stracić dostęp do jednego sklepu z fajnymi outfitami jak się grało babką.
Opublikowano środa o 07:483 dni Przechodzę drugi raz od premiery i trzeba przyznać że sporo naprawili, chyba największy plus że dostajemy ten kamień do teleportacji niewyczerpalny, pamiętam jak na premierę trzeba było wszędzie dreptać bo było tylko kilka kamieni w całej grze. Zapomniałem też jak dobrze graficznie ta gra wygląda i nawet porównując ją do ostatnio wydanego Dawnwalkera( wersja ps5pro) jest moim zdaniem przepaść graficzna na rzecz DD2.
Opublikowano środa o 14:132 dni 6 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):Przechodzę drugi raz od premiery i trzeba przyznać że sporo naprawili, chyba największy plus że dostajemy ten kamień do teleportacji niewyczerpalny, pamiętam jak na premierę trzeba było wszędzie dreptać bo było tylko kilka kamieni w całej grze. Zapomniałem też jak dobrze graficznie ta gra wygląda i nawet porównując ją do ostatnio wydanego Dawnwalkera( wersja ps5pro) jest moim zdaniem przepaść graficzna na rzecz DD2.A można grać w to DLC na starym zapisie? Z tego co pamiętam zacząłem NG+.
Opublikowano czwartek o 06:562 dni A czemu by nie można, szkoda postaci z pawnem jak się zainwestowało wcześniej trochę czasu w tej grze.
Opublikowano czwartek o 11:002 dni Szkoda że w kwestii mapy zero progresu, 2 miasteczka, jakaś osada, reszta to korytarzyk i wszędzie łażenie z buta, opędzając się od przeciwników, bo przecież wszystko chce nas posłać do piachu. Wypatrzyłem już fajny outfit, ale muszę się dostać do jednego typa i zmienić klasę. Niby nie daleko, ale wrogów po drodze pełno. No i potrzeba sporo grosza na zakupy.
Opublikowano czwartek o 11:082 dni 4 godziny temu, messer33 napisał(a):A czemu by nie można, szkoda postaci z pawnem jak się zainwestowało wcześniej trochę czasu w tej grze.No, ale dostęp do mapy wpada od razu w grze, czy trzeba na NG+ przejść od nowa całą prawie? O to mi chodziło.W pierwszym Dark Arisen to chyba w ogóle nie było opcji zagrania od starego zapisu, tylko import.
Opublikowano czwartek o 11:102 dni a to nie wiem, też dlc chce zagrać no ale teraz nie ma opcji żeby to gdzieś zmieścić
Opublikowano czwartek o 11:112 dni Teraz, messer33 napisał(a):a to nie wiem, też dlc chce zagrać no ale teraz nie ma opcji żeby to gdzieś zmieścićW sumie racja, oba dodatki widzę dobre teraz wyszły: do Dogmy i Stalkera, oba lądują na kiedyś tam.
Opublikowano czwartek o 11:162 dni ja sobie zrobię wyjątek tylko z dodatkiem do CRONOSA i wjedzie jak tylko wyjdzie
Opublikowano czwartek o 11:531 dzień 51 minut temu, PiotrekP napisał(a):Wypatrzyłem już fajny outfitco tam ciekawego wypatrzyłeś? w grze sporo tego i większość fajny design, najlepsze perełki to oczywiście później w endgame do tworzenia setów
Opublikowano czwartek o 12:021 dzień 59 minut temu, PiotrekP napisał(a):Szkoda że w kwestii mapy zero progresu, 2 miasteczka, jakaś osada, reszta to korytarzyk i wszędzie łażenie z buta, opędzając się od przeciwników, bo przecież wszystko chce nas posłać do piachu. Wypatrzyłem już fajny outfit, ale muszę się dostać do jednego typa i zmienić klasę. Niby nie daleko, ale wrogów po drodze pełno. No i potrzeba sporo grosza na zakupy.Zrób sobie sorca i questa na meteor, nic więcej w tej grze nie potrzeba