Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Właśnie się sciaga Tony Hawk z plusika. A w gejpizdzie co? szambo, samo gęste, czyli bez zmian
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Coś tu niesamowicie jebie..... A nie, to tylko śmieciara zajechała wysypać zielone fekalia na ryje zielonych karaluchów Zielone smrody jeszcze rano marzyły, że spermer doda Immortals: Fenyx Rising ale skończyło się jak zwykle melą prosto w ryj Edytowane 2 sierpnia 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Bo zabawie myjką ciśnieniową można się pobawić w gotowanie, a potem pograć w bieda klona rocket league
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Co się z tym ms dzieje? O co chodzi z tym gp? Co jest? Sony kolejny miesiąc rozjebało abonamentowo ms. Jak łatwo poszło.jak splunięcie.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Gówno dostaja, a widze jakies niesmiale proby wmawiania, że to kawior
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Po pokazie starfielda w kilkunastu klatkach stwierdzili, że to nextgen. Nie oczekuj od chorych psychicznie zdrowego spojrzenia na rzeczywistość.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Ale ten zestaw GP to gowno totalne, kolejny miesiąc bez growia, nawet nie odpalam, wakacje należą do Sony 1000:1
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Ale boty przyjdą i będą bronić tego śmiećpasaa na śmiećboxie. Ktoś ich jeszcze bierze na poważnie? Przeyebane być botem w czasach w których MS się wypiał na zielonych bezguści. A kiedyś tam, slajderfield i beki ciąg dalszy.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Jest w tym jakaś ironia, ze Sony, które wzbraniało się przed usługą, jednym splunięciem, zupełnie od niechcenia rozpierdala zieloną kawalerię. Ja już naprawdę nie wiem czy Sony jest takie mocne, czy Microsoft taki słaby
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 2 godziny temu, Shen napisał: szambo, samo gęste, czyli bez zmian To są omamy? Może mam faktycznie, od oparów z zielonego szamba
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Nie wiem gdzie ty mieszkasz, ale jak masz szambo pod nosem to pomyśl o przeprowadzce
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 16 minut temu, 20inchDT napisał: Nie wiem gdzie ty mieszkasz, ale jak masz szambo pod nosem to pomyśl o przeprowadzce Mam to szambo, nazywa się Xbox series x, ale już niedługo Swoja drogą naprawdę nie spodziewałem się wklepując zdrapkę z eneby na 3 lata, ze nie pogram w bekafielda w tym okresie rozliczeniowym
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l https://www.ppe.pl/news/303612/god-of-war-na-xboksie-podrobka-kratosa-zatytulowana-war-gods-zeus-of-child-trafila-na-sprzet-microsoftu.html Jaka konsola taki gow xd
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Gruszczyk gra na niebieskich głąbach jak na flecie xD A niebieskie głąby jeszcze nabijają kliki tym wysrywom z ppe
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Niebiescy kręcąc bekę tkają pajęczynę jak szeloba i kto w nią wpada? Oczywiście zielony deebilek Edytowane 2 sierpnia 20222 l przez izon
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 6 godzin temu, Shen napisał: szambo, samo gęste, czyli bez zmian I tak do końca roku jak nie dłużej