Opublikowano 23 września 202423 wrz Jak nie będzie jutro sopa to znaczy że sony nie szanuje graczy, tyle powiem w sprawie tej firmy. Dobrze że capgods robi konfe i pan Kojima
Opublikowano 23 września 202423 wrz 3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Ja to tam biorę l4 na te pokazy Czyli za wczasu wiesz, że dostaniesz sraczki i będziesz niezdolny do pracy
Opublikowano 23 września 202423 wrz Oo jutro po północy będzie wiadomo czy można bez żalu plejbeke gonić do żyda
Opublikowano 23 września 202423 wrz Wszystko jedno jak duże będzie to rozczarowie, warto pamiętać, że Sony robi to dla graczy.
Opublikowano 23 września 202423 wrz Jutro pogrzeb sonki ale nie ma co się smucić bo niedługo nintendo mesjasz 2 się narodzi!
Opublikowano 23 września 202423 wrz Jutro się przekonacie, że tylko kombo Pro - Oled wam zapewnią najczarniejszego murzyna w nowym AC.
Opublikowano 23 września 202423 wrz Mam przeczucie na mały teaser od Naughty Dog, po którym klapiszcza się zesraja. Huj że to będzie gierka na 2028
Opublikowano 23 września 202423 wrz Chciałem napisać, że Sony rozjebie, ale juz nie ma czego, xbox i switch dawno w grobach.
Opublikowano 23 września 202423 wrz 27 minut temu, drozdu7 napisał(a): Mam przeczucie na mały teaser od Naughty Dog, po którym klapiszcza się zesraja. Huj że to będzie gierka na 2028 co Ty pacza do tlou2 szybciej zrobią, a klapy i tak będą konia walić w kółeczku
Opublikowano 23 września 202423 wrz szkoda, ze wbiłem kody na 3 lata gp. Kosztowało grosze, ale śmieć jest teraz jak kula u nogi. Na szczescie w przyszłym roku switch 2 to sie zapomni o tym bublu xboxie z grami z bazaru. Żałosny lineup nie wywołujący żadnych emocji.
Opublikowano 23 września 202423 wrz 1 minutę temu, Beelzeboss napisał(a): szkoda, ze wbiłem kody na 3 lata gp. Kosztowało grosze, ale śmieć jest teraz jak kula u nogi. Na szczescie w przyszłym roku switch 2 to sie zapomni o tym bublu xboxie z grami z bazaru. Żałosny lineup nie wywołujący żadnych emocji. A i tak lepiej niż u Sonki
Opublikowano 23 września 202423 wrz kupili polowe branzy, a i tak chuja maja. U sony zdecydowanie lepiej, bo madrzej inwestują kase.
Opublikowano 24 września 202424 wrz 6 godzin temu, Beelzeboss napisał(a): bo madrzej inwestują kase. Dokładnie, dlatego zainwestowali w Concorda
Opublikowano 24 września 202424 wrz 4 gry vr, horizon x2, daysgone remastered to abstrakcja, ale dzisiejsze Sony na to stać. Silent Hill 2, MGS3 remake, może teaser RE9, AC schadows, kilka Indorów w 4k 120 fps, Marathon i może na koniec Venom. Czy jest chociaż mała szansa, że będzie inaczej?
Opublikowano 24 września 202424 wrz Horizon Zero Kart Tales from Horizon: Aloy in Trouble! Horizon franchise shooter battle royale GOWNO: Multiplayer online battle arena Marvel's: Spider-Man 2 Remaster zobaczymy co się sprawdzi z moich przewidywań
Opublikowano 24 września 202424 wrz możliwe ale ja potrzebuje dużo Horizon i gier online, które #nikogo żeby umarły szybko. Jak ja nienawidzę tej rudej kurwy...
Opublikowano 24 września 202424 wrz Jak to zwykle bywa u sony jedyna ich nadzieja na jakieś granko to kupienie sobie exa na rok c0rwa ostatnio zobaczyłem liste ich gier 1party w tej generacji xD Tak żałosnego widoku nie widziałem od czasu ludzi broniących tlou 2
Opublikowano 24 września 202424 wrz Cała prawda o PC na jednym wykresie, konsole PRO PlayStation's Spectral Super Resolution forever