Opublikowano 23 września 20241 r Jak nie będzie jutro sopa to znaczy że sony nie szanuje graczy, tyle powiem w sprawie tej firmy. Dobrze że capgods robi konfe i pan Kojima
Opublikowano 23 września 20241 r 3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Ja to tam biorę l4 na te pokazy Czyli za wczasu wiesz, że dostaniesz sraczki i będziesz niezdolny do pracy
Opublikowano 23 września 20241 r Oo jutro po północy będzie wiadomo czy można bez żalu plejbeke gonić do żyda
Opublikowano 23 września 20241 r Wszystko jedno jak duże będzie to rozczarowie, warto pamiętać, że Sony robi to dla graczy.
Opublikowano 23 września 20241 r Jutro pogrzeb sonki ale nie ma co się smucić bo niedługo nintendo mesjasz 2 się narodzi!
Opublikowano 23 września 20241 r Jutro się przekonacie, że tylko kombo Pro - Oled wam zapewnią najczarniejszego murzyna w nowym AC.
Opublikowano 23 września 20241 r Mam przeczucie na mały teaser od Naughty Dog, po którym klapiszcza się zesraja. Huj że to będzie gierka na 2028
Opublikowano 23 września 20241 r Chciałem napisać, że Sony rozjebie, ale juz nie ma czego, xbox i switch dawno w grobach.
Opublikowano 23 września 20241 r 27 minut temu, drozdu7 napisał(a): Mam przeczucie na mały teaser od Naughty Dog, po którym klapiszcza się zesraja. Huj że to będzie gierka na 2028 co Ty pacza do tlou2 szybciej zrobią, a klapy i tak będą konia walić w kółeczku
Opublikowano 23 września 20241 r szkoda, ze wbiłem kody na 3 lata gp. Kosztowało grosze, ale śmieć jest teraz jak kula u nogi. Na szczescie w przyszłym roku switch 2 to sie zapomni o tym bublu xboxie z grami z bazaru. Żałosny lineup nie wywołujący żadnych emocji.
Opublikowano 23 września 20241 r 1 minutę temu, Beelzeboss napisał(a): szkoda, ze wbiłem kody na 3 lata gp. Kosztowało grosze, ale śmieć jest teraz jak kula u nogi. Na szczescie w przyszłym roku switch 2 to sie zapomni o tym bublu xboxie z grami z bazaru. Żałosny lineup nie wywołujący żadnych emocji. A i tak lepiej niż u Sonki
Opublikowano 23 września 20241 r kupili polowe branzy, a i tak chuja maja. U sony zdecydowanie lepiej, bo madrzej inwestują kase.
Opublikowano 24 września 20241 r 6 godzin temu, Beelzeboss napisał(a): bo madrzej inwestują kase. Dokładnie, dlatego zainwestowali w Concorda
Opublikowano 24 września 20241 r 4 gry vr, horizon x2, daysgone remastered to abstrakcja, ale dzisiejsze Sony na to stać. Silent Hill 2, MGS3 remake, może teaser RE9, AC schadows, kilka Indorów w 4k 120 fps, Marathon i może na koniec Venom. Czy jest chociaż mała szansa, że będzie inaczej?
Opublikowano 24 września 20241 r Horizon Zero Kart Tales from Horizon: Aloy in Trouble! Horizon franchise shooter battle royale GOWNO: Multiplayer online battle arena Marvel's: Spider-Man 2 Remaster zobaczymy co się sprawdzi z moich przewidywań
Opublikowano 24 września 20241 r możliwe ale ja potrzebuje dużo Horizon i gier online, które #nikogo żeby umarły szybko. Jak ja nienawidzę tej rudej kurwy...
Opublikowano 24 września 20241 r Jak to zwykle bywa u sony jedyna ich nadzieja na jakieś granko to kupienie sobie exa na rok c0rwa ostatnio zobaczyłem liste ich gier 1party w tej generacji xD Tak żałosnego widoku nie widziałem od czasu ludzi broniących tlou 2
Opublikowano 24 września 20241 r Cała prawda o PC na jednym wykresie, konsole PRO PlayStation's Spectral Super Resolution forever