Opublikowano 2 października 20242 paź Żadne kompleksy i lajki, po prostu mówię jak jest. Jak boli to znaczy, że trafione.
Opublikowano 2 października 20242 paź Ile żądać za grubasa ps5 z 2022 roku (2 rewizja z obniżoną wagą i wymienionym chłodzeniem).Wraz z następującymi grami : Final 16 , Final rebirth, Gran Tourismo 7 ps5 (w folii, dostałem z konsolą, nie lubię wyścigów), kodem na Fifę 24 ( nie użyty bo nie lubię piłki nożnej), red dead redemption 2 . Aby nabyć nadkonsolę PRO
Opublikowano 2 października 20242 paź Jak dopłacisz piątkę i pokrywasz koszty wysyłki to wezmę elektrośmiecia.
Opublikowano 2 października 20242 paź 13 minut temu, Alpha Trion napisał(a): Ile żądać za grubasa ps5 z 2022 roku (2 rewizja z obniżoną wagą i wymienionym chłodzeniem).Wraz z następującymi grami : Final 16 , Final rebirth, Gran Tourismo 7 ps5 (w folii, dostałem z konsolą, nie lubię wyścigów), kodem na Fifę 24 ( nie użyty bo nie lubię piłki nożnej), red dead redemption 2 . Aby nabyć nadkonsolę PRO 350zl
Opublikowano 2 października 20242 paź rdr2 idzie dorwać na sonke4 za około 70zł więc razem wyjdzie jakieś 100zł. Tylko pamiętaj doliczyć koszt wysyłki
Opublikowano 2 października 20242 paź 18 minutes ago, Bzduras said: Jak dopłacisz piątkę i pokrywasz koszty wysyłki to wezmę elektrośmiecia. O taką sprawiedliwą wycenę mi chodziło !, dzięki
Opublikowano 2 października 20242 paź https://www.pushsquare.com/news/2024/10/microsoft-is-investigating-why-devs-are-prioritising-ps5-over-xbox
Opublikowano 2 października 20242 paź to kiedy moderacja zamyka dział xboxa? Rzadko ktory karaczan gra na xboxie i siedza na pc.
Opublikowano 2 października 20242 paź 4 godziny temu, Bzduras napisał(a): W ilu klatkach ten SH2 na konsoli ma działać, przypomnijcie proszę? W ilu klatkach chodzi SH2 na XSX? Hahahaha 4 godziny temu, Bzduras napisał(a): Żadne kompleksy i lajki, po prostu mówię jak jest. Jak boli to znaczy, że trafione. Czyli brednie i zwidy a nie fakty super tam macie. Pewnie zabolało że wycofali te tubki alkoholowe?? 3 godziny temu, Alpha Trion napisał(a): Ile żądać za grubasa ps5 z 2022 roku (2 rewizja z obniżoną wagą i wymienionym chłodzeniem).Wraz z następującymi grami : Final 16 , Final rebirth, Gran Tourismo 7 ps5 (w folii, dostałem z konsolą, nie lubię wyścigów), kodem na Fifę 24 ( nie użyty bo nie lubię piłki nożnej), red dead redemption 2 . Aby nabyć nadkonsolę PRO Ja mam podobny zestaw i kolega już zaklepał za 1500zł Edytowane 2 października 20242 paź przez Whisker
Opublikowano 2 października 20242 paź Przypominam że na XSX tej gry nie będzie za 6 dni. Edytowane 2 października 20242 paź przez Whisker
Opublikowano 2 października 20242 paź 8 minut temu, Whisker napisał(a): Czyli brednie i zwidy a nie fakty super tam macie. Pewnie zabolało że wycofali te tubki alkoholowe?? Proponuję publicznie pojedynek: robimy dzisiaj streama i dmuchamy w alkomat. Zobaczymy, komu wyjdzie więcej
Opublikowano 2 października 20242 paź 3 godziny temu, Bzduras napisał(a): Proponuję publicznie pojedynek: robimy dzisiaj streama i dmuchamy w alkomat. Zobaczymy, komu wyjdzie więcej Nie wiem ile dziś wypiłeś że chcesz się mierzyć czy wyjdzie komu więcej ale ja nie piję alkoholu w pracy a tym bardziej nie streamuję
Opublikowano 2 października 20242 paź W ogóle zauważyłem że mało osób już broni Microsoftu, brak totalny nawet chęci czy ma to związek z nadchodzącym SH? Który według Famitsu dostał już jedną z najwyższych ocen?
Opublikowano 2 października 20242 paź 5 minut temu, Whisker napisał(a): Nie wiem ile dziś wypiłeś że chcesz się mierzyć czy wyjdzie komu więcej ale ja nie piję alkoholu w pracy a tym bardziej nie streamuję No tak, czego ja wymagam od klapa - czytanie ze zrozumieniem to trochę ponad niebieski poziom
Opublikowano 2 października 20242 paź 6 minut temu, Bzduras napisał(a): No tak, czego ja wymagam od klapa - czytanie ze zrozumieniem to trochę ponad niebieski poziom Kupujesz Pro?
Opublikowano 2 października 20242 paź 18 minut temu, Whisker napisał(a): W ogóle zauważyłem że mało osób już broni Microsoftu, brak totalny nawet chęci czy ma to związek z nadchodzącym SH? Który według Famitsu dostał już jedną z najwyższych ocen? a co maja bronic? xboxa juz nie bedzie. Nawet przygłupy nie chca bronic peceta bez tożsamosci
Opublikowano 2 października 20242 paź 36 minut temu, Whisker napisał(a): mało osób już broni Microsoftu, brak totalny nawet chęci My po prostu nie jesteśmy pojebani żeby mówić że jest zajebiście jak nie jest
Opublikowano 2 października 20242 paź 46 minut temu, Whisker napisał(a): W ogóle zauważyłem że mało osób już broni Microsoftu, brak totalny nawet chęci czy ma to związek z nadchodzącym SH? Który według Famitsu dostał już jedną z najwyższych ocen? Oceny Famitsu znowu są wyznacznikiem jakości? Który mamy rok? 2000?
Opublikowano 2 października 20242 paź Famitsu rozdaje crapom 40/40 więc żaden to wyznacznik ale Bloober to porządna firma
Opublikowano 2 października 20242 paź A ja tam się cieszę że u nas tworzy się takie sztosy, nie tylko Famitsu oceniło i jest bardzo wysoko ja jestem dumny i dobrze że kupiłem ten tytuł.
Opublikowano 2 października 20242 paź 17 minut temu, Whisker napisał(a): A ja tam się cieszę że u nas tworzy się takie sztosy, nie tylko Famitsu oceniło i jest bardzo wysoko ja jestem dumny i dobrze że kupiłem ten tytuł. ten sztos jest stworzony przez Team Silent, bloober po prostu wziął ich prace i nałożył ładniejsze tekstury
Opublikowano 2 października 20242 paź 10 minut temu, wojtas011 napisał(a): ten sztos jest stworzony przez Team Silent, bloober po prostu wziął ich prace i nałożył ładniejsze tekstury Ale to dalej nasze studio i nie nałożył tylko, gra jest od podstaw praktycznie stworzona przez naszych uzdolnionych braci.
Opublikowano 2 października 20242 paź Co trzeba mieć w głowie, żeby posiadać tylko Xboxa? Istnieją w ogóle tacy nieudacznicy?
Opublikowano 3 października 20243 paź Wersja na PC nikogo. Xbox kolejny raz dostaje w ryj exclusivem, Switch gra w swojej lidze czyli…na froncie bez zmian