Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Żadne kompleksy i lajki, po prostu mówię jak jest. Jak boli to znaczy, że trafione.

• Odpowiedzi 34,4 tys.
  • Wyświetleń 763,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ile żądać za grubasa ps5 z 2022 roku (2 rewizja z obniżoną wagą i wymienionym chłodzeniem).Wraz z następującymi grami : Final 16 , Final rebirth, Gran Tourismo 7 ps5 (w folii, dostałem z konsolą, nie lubię wyścigów), kodem na Fifę 24 ( nie użyty bo nie lubię piłki nożnej), red dead redemption 2 . Aby nabyć nadkonsolę PRO

Opublikowano

Jak dopłacisz piątkę i pokrywasz koszty wysyłki to wezmę elektrośmiecia.

Opublikowano
13 minut temu, Alpha Trion napisał(a):

Ile żądać za grubasa ps5 z 2022 roku (2 rewizja z obniżoną wagą i wymienionym chłodzeniem).Wraz z następującymi grami : Final 16 , Final rebirth, Gran Tourismo 7 ps5 (w folii, dostałem z konsolą, nie lubię wyścigów), kodem na Fifę 24 ( nie użyty bo nie lubię piłki nożnej), red dead redemption 2 . Aby nabyć nadkonsolę PRO

350zl

Opublikowano

rdr2 idzie dorwać na sonke4 za około 70zł więc razem wyjdzie jakieś 100zł. Tylko pamiętaj doliczyć koszt wysyłki

Opublikowano
18 minutes ago, Bzduras said:

Jak dopłacisz piątkę i pokrywasz koszty wysyłki to wezmę elektrośmiecia.

O taką sprawiedliwą wycenę mi chodziło !, dzięki

Opublikowano

to kiedy moderacja zamyka dział xboxa? Rzadko ktory karaczan gra na xboxie i siedza na pc.

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał(a):

W ilu klatkach ten SH2 na konsoli ma działać, przypomnijcie proszę?

:nosacz3:

W ilu klatkach chodzi SH2 na XSX? Hahahaha 

4 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Żadne kompleksy i lajki, po prostu mówię jak jest. Jak boli to znaczy, że trafione.

Czyli brednie i zwidy a nie fakty :D super tam macie. Pewnie zabolało że wycofali te tubki alkoholowe?? :D

3 godziny temu, Alpha Trion napisał(a):

Ja mam podobny zestaw i kolega już zaklepał za 1500zł 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Przypominam że na XSX tej gry nie będzie za 6 dni.

IMG_2884.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał(a):

Czyli brednie i zwidy a nie fakty :D super tam macie. Pewnie zabolało że wycofali te tubki alkoholowe?? :D

Proponuję publicznie pojedynek: robimy dzisiaj streama i dmuchamy w alkomat. Zobaczymy, komu wyjdzie więcej :)

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Proponuję publicznie pojedynek: robimy dzisiaj streama i dmuchamy w alkomat. Zobaczymy, komu wyjdzie więcej :)

Nie wiem ile dziś wypiłeś że chcesz się mierzyć czy wyjdzie komu więcej ale ja nie piję alkoholu w pracy :D a tym bardziej nie streamuję :( 

Opublikowano

W ogóle zauważyłem że mało osób już broni Microsoftu, brak totalny nawet chęci czy ma to związek z nadchodzącym SH? Który według Famitsu dostał już jedną z najwyższych ocen?

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał(a):

Nie wiem ile dziś wypiłeś że chcesz się mierzyć czy wyjdzie komu więcej ale ja nie piję alkoholu w pracy  a tym bardziej nie streamuję  

No tak, czego ja wymagam od klapa - czytanie ze zrozumieniem to trochę ponad niebieski poziom :)

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał(a):

No tak, czego ja wymagam od klapa - czytanie ze zrozumieniem to trochę ponad niebieski poziom :)

Kupujesz Pro?

Opublikowano
18 minut temu, Whisker napisał(a):

W ogóle zauważyłem że mało osób już broni Microsoftu, brak totalny nawet chęci czy ma to związek z nadchodzącym SH? Który według Famitsu dostał już jedną z najwyższych ocen?

a co maja bronic? xboxa juz nie bedzie. Nawet przygłupy nie chca bronic peceta bez tożsamosci

Opublikowano
36 minut temu, Whisker napisał(a):

mało osób już broni Microsoftu, brak totalny nawet chęci

My po prostu nie jesteśmy pojebani żeby mówić że jest zajebiście jak nie jest

Opublikowano
46 minut temu, Whisker napisał(a):

Oceny Famitsu znowu są wyznacznikiem jakości? Który mamy rok? 2000?

Opublikowano

A ja tam się cieszę że u nas tworzy się takie sztosy, nie tylko Famitsu oceniło i jest bardzo wysoko :) ja jestem dumny i dobrze że kupiłem ten tytuł.

Opublikowano
17 minut temu, Whisker napisał(a):

A ja tam się cieszę że u nas tworzy się takie sztosy, nie tylko Famitsu oceniło i jest bardzo wysoko :) ja jestem dumny i dobrze że kupiłem ten tytuł.

ten sztos jest stworzony przez Team Silent, bloober po prostu wziął ich prace i nałożył ładniejsze tekstury

Opublikowano
10 minut temu, wojtas011 napisał(a):

ten sztos jest stworzony przez Team Silent, bloober po prostu wziął ich prace i nałożył ładniejsze tekstury

Ale to dalej nasze studio :) i nie nałożył tylko, gra jest od podstaw praktycznie stworzona przez naszych uzdolnionych braci.

Opublikowano

Wersja na PC nikogo. Xbox kolejny raz dostaje w ryj exclusivem, Switch gra w swojej lidze czyli…na froncie bez zmian