Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Żadne kompleksy i lajki, po prostu mówię jak jest. Jak boli to znaczy, że trafione.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 625,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ile żądać za grubasa ps5 z 2022 roku (2 rewizja z obniżoną wagą i wymienionym chłodzeniem).Wraz z następującymi grami : Final 16 , Final rebirth, Gran Tourismo 7 ps5 (w folii, dostałem z konsolą, nie lubię wyścigów), kodem na Fifę 24 ( nie użyty bo nie lubię piłki nożnej), red dead redemption 2 . Aby nabyć nadkonsolę PRO

Opublikowano

Jak dopłacisz piątkę i pokrywasz koszty wysyłki to wezmę elektrośmiecia.

Opublikowano
13 minut temu, Alpha Trion napisał(a):

Ile żądać za grubasa ps5 z 2022 roku (2 rewizja z obniżoną wagą i wymienionym chłodzeniem).Wraz z następującymi grami : Final 16 , Final rebirth, Gran Tourismo 7 ps5 (w folii, dostałem z konsolą, nie lubię wyścigów), kodem na Fifę 24 ( nie użyty bo nie lubię piłki nożnej), red dead redemption 2 . Aby nabyć nadkonsolę PRO

350zl

Opublikowano

rdr2 idzie dorwać na sonke4 za około 70zł więc razem wyjdzie jakieś 100zł. Tylko pamiętaj doliczyć koszt wysyłki

Opublikowano
18 minutes ago, Bzduras said:

Jak dopłacisz piątkę i pokrywasz koszty wysyłki to wezmę elektrośmiecia.

O taką sprawiedliwą wycenę mi chodziło !, dzięki

Opublikowano

to kiedy moderacja zamyka dział xboxa? Rzadko ktory karaczan gra na xboxie i siedza na pc.

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał(a):

W ilu klatkach ten SH2 na konsoli ma działać, przypomnijcie proszę?

:nosacz3:

W ilu klatkach chodzi SH2 na XSX? Hahahaha 

4 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Żadne kompleksy i lajki, po prostu mówię jak jest. Jak boli to znaczy, że trafione.

Czyli brednie i zwidy a nie fakty :D super tam macie. Pewnie zabolało że wycofali te tubki alkoholowe?? :D

3 godziny temu, Alpha Trion napisał(a):

Ja mam podobny zestaw i kolega już zaklepał za 1500zł 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Przypominam że na XSX tej gry nie będzie za 6 dni.

IMG_2884.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał(a):

Czyli brednie i zwidy a nie fakty :D super tam macie. Pewnie zabolało że wycofali te tubki alkoholowe?? :D

Proponuję publicznie pojedynek: robimy dzisiaj streama i dmuchamy w alkomat. Zobaczymy, komu wyjdzie więcej :)

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Proponuję publicznie pojedynek: robimy dzisiaj streama i dmuchamy w alkomat. Zobaczymy, komu wyjdzie więcej :)

Nie wiem ile dziś wypiłeś że chcesz się mierzyć czy wyjdzie komu więcej ale ja nie piję alkoholu w pracy :D a tym bardziej nie streamuję :( 

Opublikowano

W ogóle zauważyłem że mało osób już broni Microsoftu, brak totalny nawet chęci czy ma to związek z nadchodzącym SH? Który według Famitsu dostał już jedną z najwyższych ocen?

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał(a):

Nie wiem ile dziś wypiłeś że chcesz się mierzyć czy wyjdzie komu więcej ale ja nie piję alkoholu w pracy  a tym bardziej nie streamuję  

No tak, czego ja wymagam od klapa - czytanie ze zrozumieniem to trochę ponad niebieski poziom :)

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał(a):

No tak, czego ja wymagam od klapa - czytanie ze zrozumieniem to trochę ponad niebieski poziom :)

Kupujesz Pro?

Opublikowano
18 minut temu, Whisker napisał(a):

W ogóle zauważyłem że mało osób już broni Microsoftu, brak totalny nawet chęci czy ma to związek z nadchodzącym SH? Który według Famitsu dostał już jedną z najwyższych ocen?

a co maja bronic? xboxa juz nie bedzie. Nawet przygłupy nie chca bronic peceta bez tożsamosci

Opublikowano
36 minut temu, Whisker napisał(a):

mało osób już broni Microsoftu, brak totalny nawet chęci

My po prostu nie jesteśmy pojebani żeby mówić że jest zajebiście jak nie jest

Opublikowano
46 minut temu, Whisker napisał(a):

Oceny Famitsu znowu są wyznacznikiem jakości? Który mamy rok? 2000?

Opublikowano

A ja tam się cieszę że u nas tworzy się takie sztosy, nie tylko Famitsu oceniło i jest bardzo wysoko :) ja jestem dumny i dobrze że kupiłem ten tytuł.

Opublikowano
17 minut temu, Whisker napisał(a):

A ja tam się cieszę że u nas tworzy się takie sztosy, nie tylko Famitsu oceniło i jest bardzo wysoko :) ja jestem dumny i dobrze że kupiłem ten tytuł.

ten sztos jest stworzony przez Team Silent, bloober po prostu wziął ich prace i nałożył ładniejsze tekstury

Opublikowano
10 minut temu, wojtas011 napisał(a):

ten sztos jest stworzony przez Team Silent, bloober po prostu wziął ich prace i nałożył ładniejsze tekstury

Ale to dalej nasze studio :) i nie nałożył tylko, gra jest od podstaw praktycznie stworzona przez naszych uzdolnionych braci.

Opublikowano

Wersja na PC nikogo. Xbox kolejny raz dostaje w ryj exclusivem, Switch gra w swojej lidze czyli…na froncie bez zmian