Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

ranking sprzedaży xboxa to co tam jest? Pewnie same pady?

Madden NFL i College Football też jakieś z futbolem z hameryki, no poza tym Dragon Ball i Refantazio, ale kto gra w jRPG na Xboxie lol xD. 

• Odpowiedzi 34,4 tys.
  • Wyświetleń 763,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
7 minutes ago, KrYcHu_89 said:

A pudła na Amazonie nawet przed Dragon Ballem 

Screenshot_20241005_165324_Chrome.jpg

No to Alanek 2 będzie mógł pozazdrościć. 

Dragon Ball? Który to mamy rok? 1997 i właśnie odpaliliśmy RTL 7 po powrocie z pierwszej klasy?

Opublikowano

O co chodzi z tą kolekcjonerką Metaphora, ile Atlus tego naprodukował za 150 dolców i w top 5 obu konsol xD.

Screenshot_20241005_170344_Chrome.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Madden NFL i College Football też jakieś z futbolem z hameryki, no poza tym Dragon Ball i Refantazio, ale kto gra w jRPG na Xboxie lol xD. 

Te zielone sc0rwensyny po tych reklamach pewnie myślą że dostaną metaphorka bożego w gejpassie xDD

Opublikowano
2 minutes ago, Pupcio said:

Te zielone sc0rwensyny po tych reklamach pewnie myślą że dostaną metaphorka bożego w gejpassie xDD

Serio ktoś się jara takim chińskim pedrylstwem? Nawet w gamepassie są lepsze gry.

Opublikowano

Czoperrr omija dobrą gre szerokim łukiem? No tego się nie spodziewałem! :obama: Żartuje, spodziewałem się silent fagowcu :) 

Opublikowano

Widać, że jutro premiera Silenta, są nerwy i nikt nie gra, bo czeka. 

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Mimo wszystko załatwili sobie grę na wyłączność i podobno Konami w ostatniej chwili wybłagało wersję na PC. Także tego.

Doucz się, zapowiadane na PC było już przy pierwszym trailerze.

Opublikowano
35 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Według krucjaty Girki i GOLa to jedna z najlepszych gier w historii xD. 

No bo Polska w tle, a w Silent Hillu nie widać Krakowa, ani Warszawy i nie ma słowiańskich klimatów. 

GOL ostatnimi czasy w ogóle ma ostrą odklejkę i nawet ludzie co ich czytają (xd) mają dosyć. Wymyślają jakieś z dupy narracje o innych polskich studiach (np 11bit) byle clicki się zgadzały. Nikt im nie chce posmarować.

Opublikowano
20 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a):

GOL ostatnimi czasy w ogóle ma ostrą odklejkę i nawet ludzie co ich czytają (xd) mają dosyć. Wymyślają jakieś z dupy narracje o innych polskich studiach (np 11bit) byle clicki się zgadzały. Nikt im nie chce posmarować.

No smutna historia, bo kiedyś był to mój ulubiony portal i jako młody pecetowiec się na nim wychowałem, a nawet byłem z nimi na wycieczce raz xD. Zawsze ssali pałkę z tą ich abonamentozą do poradników, ale jakość treści od tych ludzi co odeszli, a tych nowych to jest ogromna różnica, nie wiem, czy PPE nie smaruje już obecnie lepszych recenzji średnio patrząc, chociaż obie już raczej sprawdzam wyrywkowo, to nie te czasy.

Silent Hill 2 to nie pierwszy przypadek zamierzonego clickbaita do ratowania finansów. Cel w sumie osiągnęli, bo na Gafie, czy Reseterze są o nich osobne tematy xD. 

A jeszcze sobie właśnie przeczytałem tą reckę The Medium polskiego Silent Hilla 9/10 to niezła beczunia i dysonans xD. W ogóle ta ich selekcja ludzi do recenzji, gdzie nie dzielą się gatunkowo tylko lecą jak chcą, ciężko to nawet realnie komentować. 

---

UV robi materiał o tej recenzji, jestem ciekaw co wysmaruje 

o jest teraz live

Opublikowano
51 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Według krucjaty Girki i GOLa to jedna z najlepszych gier w historii xD. 

No bo Polska w tle, a w Silent Hillu nie widać Krakowa, ani Warszawy i nie ma słowiańskich klimatów. 

Jak mogę uważać za jedną z najlepszych jak w nią nie grałem oszołomie?

Opublikowano
4 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Jak mogę uważać za jedną z najlepszych jak w nią nie grałem oszołomie?

Ja grałem, żeby wystawić 9/10 Medium i 8/10 AiD to trzeba być odklejonym. 

Gollumowi dali 5.5/10 (można powiedzieć, że to też był ten sam gatunek - horror) xD.

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ja grałem, żeby wystawić 9/10 Medium i 8/10 AiD to trzeba być odklejonym. 

Może mieli takie ssanie na te gierki w tamtym czasie jaką ty masz dzisiaj na SH 2 patrząc na nią przez różowe okulary

Opublikowano
2 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Może mieli takie ssanie na te gierki w tamtym czasie jaką ty masz dzisiaj na SH 2 patrząc na nią przez różowe okulary

Nie wiem, może SH2 Remake jest wtopą, jutro się okaże, ale wyraźnie nastawienie tutaj było głównym problemem. Portal ma duży problem kadrowy i finansowy, a fani Silenta się przypierdolili i bardzo dobrze xD. 

Jak gra okaże się zajebista, to będą ich grillować dalej. 

Opublikowano
21 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Silent Hill 2 to nie pierwszy przypadek zamierzonego clickbaita do ratowania finansów.

Że też nikt na to jeszcze nie wpadł skoro za słabe noty więcej pieniążków spływa to czemu żaden portal tak nie robi? :dynia:

2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Portal ma duży problem kadrowy i finansowy

Dane z IDzD?

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

Że też nikt na to jeszcze nie wpadł skoro za słabe noty więcej pieniążków spływa to czemu żaden portal tak nie robi? :dynia:

Dane z IDzD?

UV wspominał o tym wielokrotnie na swoim kanale o ich problemach, szczególnie tvgry, które jest blisko zamknięcia.

Opublikowano

Sony też ma problemy bo oddaje gierki na steama ale to nic nie oznacza

Opublikowano
35 minut temu, GearsUp napisał(a):

Sony też ma problemy bo oddaje gierki na steama ale to nic nie oznacza

Gameinformer też miał problem. 

Dzisiaj już ich z nami nie ma :).

Opublikowano

Na szczęście mają twoje kliki po recenzji 6.0 więc nic im się nie stanie :dynia:

Opublikowano
2 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Na szczęście mają twoje kliki po recenzji 6.0 więc nic im się nie stanie :dynia:

Niestety musiałem się przyjrzeć sprawie i mechanice burzenia ścian. :banderas:

Opublikowano
2 hours ago, KrYcHu_89 said:

A pudła na Amazonie nawet przed Dragon Ballem 

Screenshot_20241005_165324_Chrome.jpg

No to Alanek 2 będzie mógł pozazdrościć. 

Boomer patrzy na sprzedaz plyt gdzie 80% sprzedazy to cyfrowki juz xD

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jakby tego nie kolorować Sony zapewniło sobie absurdalnie dobry rok, nawet jeśli pracą cudzych rąk, a Xboxa ominęła jedna z najlepszych gier tego roku (WuKong).

a Microsoft? Walking sim i uwaga uwaga dwie gry na wyłączność PC-tową, więc nawet nie kryją się, że wyjebane mają w tego Xboxa :( 

No można próbować bronić MS ale no kurwaa trzeba mieć naprawdę olbrzymie różowe okulary żeby mówić że jest ok na konsolach ;)

Opublikowano

Ostro o tegorocznym goty i 95+ na meta :obama: