Opublikowano 8 października 20248 paź 29 minut temu, oFi napisał(a): Pucio nigdy nie kupi konsoli dla koneserów - dyskusjąla jak z niewidomym rozmawiać o kolorach. ofi c0rwa znawca astrobota
Opublikowano 8 października 20248 paź Sprzedałem duszę xboxowi za tanie gry z argentyny, brazylii a na koncu turcji. Wstydzę się tego, bo zawsze nienawidziłem te amerykańskie gowno gry bez duszy. Do 2027 bede jechał na gamepassie, a potem sayonara. Switch 2 niech zstąpi duch twój. Japonia najlepsza.
Opublikowano 8 października 20248 paź 2 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): Sprzedałem duszę xboxowi za tanie gry z argentyny, brazylii a na koncu turcji. Wstydzę się tego, bo zawsze nienawidziłem te amerykańskie gowno gry bez duszy. Do 2027 bede jechał na gamepassie, a potem sayonara. Switch 2 niech zstąpi duch twój. Japonia najlepsza. Nie szkoda Ci tych straconych lat :D?
Opublikowano 8 października 20248 paź Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Nie szkoda Ci tych straconych lat :D? Nie. Co się nagrałem w gry 3rd party to moje. Co prawda wolę jrpg mangozjebstwo, wiec xbox to jebany śmieć dla mnie. Dobrze, ze zdychają. Tym razem juz nic ich nie uratuje po zakupie actiblizz. Spencer sam się zajebał, a mógł cicho siedziec w kącie po zakupie bethesdy i nie ściągać na siebie wzroku ms.
Opublikowano 8 października 20248 paź 6 minutes ago, Beelzeboss said: Sprzedałem duszę xboxowi za tanie gry z argentyny, brazylii a na koncu turcji. Wstydzę się tego, bo zawsze nienawidziłem te amerykańskie gowno gry bez duszy. Do 2027 bede jechał na gamepassie, a potem sayonara. Switch 2 niech zstąpi duch twój. Japonia najlepsza. Od 2027 pecet z tanim gamepassem i piraconym windowsem
Opublikowano 8 października 20248 paź No ja też mam gamepassa do jakoś 2026 i w sumie to wygląda to tak:
Opublikowano 8 października 20248 paź Just now, KrYcHu_89 said: No ja też mam gamepassa do jakoś 2026 i w sumie to wygląda to tak: to już twój problem że nie lubisz gier
Opublikowano 8 października 20248 paź Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): No ja też mam gamepassa do jakoś 2026 i w sumie to wygląda to tak: to na chuj go kupowales?
Opublikowano 8 października 20248 paź 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): to już twój problem że nie lubisz gier Gamepassa mam dla exów od Microsoftu, w tym roku był jeden. No i Persona 3. Mało...
Opublikowano 8 października 20248 paź Gamepass to jest poroniony pomysł. Abonament dla zupełnie nikogo. W dobie świetnych gier f2p oni myślą, że przyciągną casuali XD Casual zazwyczaj chce najgłosniejszego bangera na premiere, a takich nie ma w abonamencie. Poza tym za mało grają, zeby sie zwrociło. Cos czuje, ze juz nigdy nie pochwala sie liczba subskrybentow, szczegolnie po zalataniu tanich kodow.
Opublikowano 8 października 20248 paź Serio się nabrałeś na gejpassa Krychu? Całe szczęście że nie zabił w Tobie miłości do gier wideo jak w xbotach
Opublikowano 8 października 20248 paź 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Serio się nabrałeś na gejpassa Krychu? Całe szczęście że nie zabił w Tobie miłości do gier wideo jak w xbotach 10 minut temu, Pierre Deck napisał(a): to na chuj go kupowales? Nie, przecież pisałem dawno temu, że dostałem kody na kilka lat xD.
Opublikowano 8 października 20248 paź Just now, KrYcHu_89 said: Nie, przecież pisałem dawno temu, że dostałem kody na kilka lat xD. szkoda, że nie możesz oddać mi tego abonamentu bo chętnie bym go wykorzystał na granie w gry.
Opublikowano 8 października 20248 paź Nie no czekam na kampanię w COD (tego na pewno nie kupię), Avowed i Stalker 2, chyba, że znowu się trafi na Steam w promocji :/.
Opublikowano 8 października 20248 paź 9 minut temu, GearsUp napisał(a): Królem zaszczucia nadal Alien Isolation To jest kolega Kiszczaka? Ty weź się tak nie zbieraj, tylko zagraj, akurat wieczór się zbliża :).
Opublikowano 8 października 20248 paź Poczekam do 26 października akurat zmiana czasu na zimowy wleci i noce będą dłuższe
Opublikowano 8 października 20248 paź 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): To jest kolega Kiszczaka? Ty weź się tak nie zbieraj, tylko zagraj, akurat wieczór się zbliża :). Damian ma świetny kanał, widać że zajawkowicz mocno, ma ogromną kolekcję gier i ciekawe spostrzeżenia na branżę. Jest vibe starego YT, a nie obcowania jak z "gwiazdą".
Opublikowano 8 października 20248 paź 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Damian ma świetny kanał, widać że zajawkowicz mocno, ma ogromną kolekcję gier i ciekawe spostrzeżenia na branżę. Jest vibe starego YT, a nie obcowania jak z "gwiazdą". Nie znam, raz widziałem, ale widzę kolekcję ma srogą. Dobra, może trzeba zrobić suba
Opublikowano 8 października 20248 paź Nie no ciężko się go czasami słucha. Sympatyczny chłopak ale często kaleczy język i mocno nrgeekuje no ale kolekcje ma dobrą a jego dziewczyna ma jeszcze lepszą
Opublikowano 8 października 20248 paź 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Nie no ciężko się go czasami słucha. Sympatyczny chłopak ale często kaleczy język i mocno nrgeekuje no ale kolekcje ma dobrą a jego dziewczyna ma jeszcze lepszą Kolekcja wyjątkowa to widać na insta, ale kanał jak kanał, nie każdy kto lubi gry, musi umieć o nich mówić :).
Opublikowano 8 października 20248 paź Spoko gość ale czasem mówi takie kocopoły ,że aż nrgreek staje przed oczami.