Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
17 minut temu, Pupcio napisał(a):

Niestety Krychu, ale jurne elfice i inne 2d niewiasty na mnie czekają, więc nie mam czasu ratować starej Jamesa:gigabeta:

Te coming outy robią się coraz dziwniejsze, ale fajnie, że postanowiłeś żyć w zgodzie ze sobą. Go slay queen! :nosacz3:

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Przecież od dawna identyfikuje się jako stu/leja :nosacz3:

Opublikowano

To ja mam bombę, nie grałem w Alien Isolation. 

Ale słyszałem, że ma być dwójka, trzeba będzie nadrobić :kaz:.

Opublikowano
9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

nie grałem w Alien Isolation. 

U mnie Alien Isolation i Kingdom Come Deliverance to takie drzazgi w oku xd obie grałem, obie mają elementy które mi się strasznie podobają ale jednocześnie inne rzeczy które mnie totalnie odrzucają ;)

Opublikowano

Ależ bolą najlepsze techniki anti aliasingu wprowadzone przez Feral Interactive do najlepszego portu świata :banderas:

Opublikowano

Czaicie że te steam durnie grają w horror na tym śmiesznym komputerku? :kekw:

Opublikowano

Myślę, że już naprawdę możemy powiedzieć głośno to o czym mówilo sie od początków Switcha - to bardziej fenomen kulturowo-sprzedażowy niż faktyczna konsola, bo jako konsola do gier jest on zwykłym śmieciem. :) Realnie 3 faktycznie dobre gry w bibliotece + masa shovelware które copiumowce opisują jako “gry z duszą” XDDDD

Opublikowano

Da się w ogóle w to grać przy takim stopniu ząbkowania?

image.thumb.jpeg.e2aaa71a45c62e2a7a4161b32f9d9db2.jpeg

Opublikowano

Niewolnicy pudełek niestety, a potem grają w takie najgorsze (bonusowo także droższe) wersje indyków w ledwo 30 z dropami i loadingami 5min. NO ALE W PUDEŁKU. 

Opublikowano

Ale gówno rozmazane na tym Switchu, na monitorze który widać normalnie poznikały detale. Niezła wersja dla ulungów. Sprzedaż Switcha2 szybciutko sprowadzi GearsDowna i resztę ekipy na ziemię. Switch? Kompletnie niepotrzebna konsola.

Opublikowano
3 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Da się w ogóle w to grać przy takim stopniu ząbkowania?

chodzi ci o Tears of The Kingdom?

Opublikowano

Widzę, że nie tylko Ja sobie przypomniałem, że mam to w backlogu od 150 lat 

image.thumb.png.c80e1b340f7145c10ff16dace5c4ea6f.png

Opublikowano

Pytam czy da się grać w takiej kratkownicy :pechowiec:

Opublikowano

No nie wiem czy wierzyć użytkownikowi co ma największą liczbę postów w śmieciowisku czy screenom expertów :pechowiec:

Opublikowano
2 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Pytam czy da się grać w takiej kratkownicy :pechowiec:

a nie wiem... to trzeba się Switchowców zapytać

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

No nie wiem czy wierzyć użytkownikowi co ma największą liczbę postów w śmieciowisku czy screenom expertów :pechowiec:

720/30

eksperci z pysdy

Generalnie Switch2 to będzie szybciutki reality check Nintendo, ale im szybciej się wyjebia na ryj tym szybciej zaczną wydawać gry na inne sprzęty. Za takiego Metroida 2D na normalnym padzie w 4K/120 zapłacę z przyjemnością. 

Opublikowano

720 a wygląda lepiej niż 800p? :pechowiec:

Czemu gry dzisiaj używają upscalerów i na PS5 Alan Wake 2 śmiga w 836p i wygląda zajebiście? :pechowiec:

Opublikowano

To już przechodzimy do stwierdzenia, że nie wygląda zajebiście a nie, że wygląda gorzej niż na SD:pechowiec:

Opublikowano

Wygląda gorzej niż na SD, ma słabszy framerate, jest po prostu gorsza wersją. O jakością samej gry to nie znaczy, po prostu wersje na SteamDecka czyni najlepszą dostępna wersja na konsole przenośne.