Opublikowano 9 października 20249 paź 17 minut temu, Pupcio napisał(a): Niestety Krychu, ale jurne elfice i inne 2d niewiasty na mnie czekają, więc nie mam czasu ratować starej Jamesa Te coming outy robią się coraz dziwniejsze, ale fajnie, że postanowiłeś żyć w zgodzie ze sobą. Go slay queen!
Opublikowano 9 października 20249 paź To ja mam bombę, nie grałem w Alien Isolation. Ale słyszałem, że ma być dwójka, trzeba będzie nadrobić .
Opublikowano 9 października 20249 paź 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): nie grałem w Alien Isolation. U mnie Alien Isolation i Kingdom Come Deliverance to takie drzazgi w oku xd obie grałem, obie mają elementy które mi się strasznie podobają ale jednocześnie inne rzeczy które mnie totalnie odrzucają
Opublikowano 9 października 20249 paź Alien Isolation niesamowite doświadczenie handheld na steamdecku w ULTRA/60 POLECAM.
Opublikowano 9 października 20249 paź Najlepsza wersja na najlepszy handheld na rynku? Zero zaskoczenia.
Opublikowano 9 października 20249 paź Ależ bolą najlepsze techniki anti aliasingu wprowadzone przez Feral Interactive do najlepszego portu świata
Opublikowano 9 października 20249 paź Czaicie że te steam durnie grają w horror na tym śmiesznym komputerku?
Opublikowano 9 października 20249 paź Myślę, że już naprawdę możemy powiedzieć głośno to o czym mówilo sie od początków Switcha - to bardziej fenomen kulturowo-sprzedażowy niż faktyczna konsola, bo jako konsola do gier jest on zwykłym śmieciem. Realnie 3 faktycznie dobre gry w bibliotece + masa shovelware które copiumowce opisują jako “gry z duszą” XDDDD
Opublikowano 9 października 20249 paź Niewolnicy pudełek niestety, a potem grają w takie najgorsze (bonusowo także droższe) wersje indyków w ledwo 30 z dropami i loadingami 5min. NO ALE W PUDEŁKU.
Opublikowano 9 października 20249 paź Ale gówno rozmazane na tym Switchu, na monitorze który widać normalnie poznikały detale. Niezła wersja dla ulungów. Sprzedaż Switcha2 szybciutko sprowadzi GearsDowna i resztę ekipy na ziemię. Switch? Kompletnie niepotrzebna konsola.
Opublikowano 9 października 20249 paź 3 minuty temu, GearsUp napisał(a): Da się w ogóle w to grać przy takim stopniu ząbkowania? chodzi ci o Tears of The Kingdom?
Opublikowano 9 października 20249 paź Widzę, że nie tylko Ja sobie przypomniałem, że mam to w backlogu od 150 lat
Opublikowano 9 października 20249 paź Oczywiscie, to wciąż najlepsza wersja, lata świetlne przed rozmazancem na Switcha co wygląda jak z Virtual Console N64.
Opublikowano 9 października 20249 paź No nie wiem czy wierzyć użytkownikowi co ma największą liczbę postów w śmieciowisku czy screenom expertów
Opublikowano 9 października 20249 paź 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Pytam czy da się grać w takiej kratkownicy a nie wiem... to trzeba się Switchowców zapytać
Opublikowano 9 października 20249 paź 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): No nie wiem czy wierzyć użytkownikowi co ma największą liczbę postów w śmieciowisku czy screenom expertów 720/30 eksperci z pysdy Generalnie Switch2 to będzie szybciutki reality check Nintendo, ale im szybciej się wyjebia na ryj tym szybciej zaczną wydawać gry na inne sprzęty. Za takiego Metroida 2D na normalnym padzie w 4K/120 zapłacę z przyjemnością.
Opublikowano 9 października 20249 paź 720 a wygląda lepiej niż 800p? Czemu gry dzisiaj używają upscalerów i na PS5 Alan Wake 2 śmiga w 836p i wygląda zajebiście?
Opublikowano 9 października 20249 paź Cóż, na Switchu nie wygląda zajebiscie, a w dodatku ma 30 klatek. Tego nie da się w żaden sposób wyrównać, jakby gra nawet chodziła w 1080p na zniczu to jest po prostu gorsza wersja.
Opublikowano 9 października 20249 paź To już przechodzimy do stwierdzenia, że nie wygląda zajebiście a nie, że wygląda gorzej niż na SD?
Opublikowano 9 października 20249 paź Wygląda gorzej niż na SD, ma słabszy framerate, jest po prostu gorsza wersją. O jakością samej gry to nie znaczy, po prostu wersje na SteamDecka czyni najlepszą dostępna wersja na konsole przenośne.