Opublikowano 17 października 202417 paź Metaphor - GOTY Rebirth wiceGOTY Silent 2 Remake GOTY PC stutter Xbox gówno --- A jeszcze zapomniałem Astrobot - gra GOTY dla dzieci Nintendo gówno
Opublikowano 17 października 202417 paź Największym sukcesem Xboxa według wielu użytkowników forumka to jest fakt, że umiera ale nie zdechł na dobre. No zajebista konsola.
Opublikowano 17 października 202417 paź 7 godzin temu, SnoD napisał(a): Konami podało, że "shipments" Silent Hill 2 na Steam i PS5 to do tej pory +1 mln. Na Steam szacowana sprzedaż to ~500k, więc wychodzi na to, że na PS5 do graczy nawet te 500k mogło nie trafić. Recenzji na Steam też jest więcej (12k vs 10k), co też sugeruje, że to na PC jest lepsza sprzedaż. Trochę zabawne w kontekście tego jak Blubery musieli naginać Konami do wypuszczenia gry na Steam. Ciężko jednoznacznie oszacować, znacznie częściej gry są oceniane na Steam, a według estymacji średnio wychodzi jakieś 356k. Stawiałbym, że 60 do 40 dla Sonki, ale blisko. Niemniej jednak sukces, jest bardzo mało gier z tego gatunku z takimi liczbami tak szybko.
Opublikowano 17 października 202417 paź 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ciężko jednoznacznie oszacować, znacznie częściej gry są oceniane na Steam, a według estymacji średnio wychodzi jakieś 356k. Stawiałbym, że 60 do 40 dla Sonki, ale blisko. Niemniej jednak sukces, jest bardzo mało gier z tego gatunku z takimi liczbami tak szybko. Akurat VG jest zazwyczaj najbliżej. Pozostałe dwie często bardzo oderwane od rzeczywistości. Przez większość tygodnia dzienny zakres graczy był 10k-20k, więc na pewno sporo więcej niż 280k. Edytowane 17 października 202417 paź przez SnoD
Opublikowano 17 października 202417 paź Teraz, SnoD napisał(a): Akurat VG jest zazwyczaj najbliżej. Pozostałe dwie często bardzo oderwane od rzeczywistości. Jestem ciekaw jakie liczby zrobi Stalker 2 na Steam, niby gamepass, ale jednak mocno pecetowe grono odbiorców, do tego kosztuje 229 zł, a w kluczowni to nawet nie mówię, bo pewnie 30% mniej lekko.
Opublikowano 17 października 202417 paź 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jestem ciekaw jakie liczby zrobi Stalker 2 na Steam, niby gamepass, ale jednak mocno pecetowe grono odbiorców, do tego kosztuje 229 zł, a w kluczowni to nawet nie mówię, bo pewnie 30% mniej lekko. Jeśli wyjdzie w listopadzie i będą dobre recenzje, to poradzi sobie bardzo dobrze:
Opublikowano 17 października 202417 paź Teraz, SnoD napisał(a): Jeśli wyjdzie w listopadzie i będą dobre recenzje, to poradzi sobie bardzo dobrze: No przeglądałem zapowiedzi to są mocne, aczkolwiek zapowiedzi zawsze takie są :). Listopad też jest mega spokojny, więc mają autostradę do sukcesu imo.
Opublikowano 17 października 202417 paź Stalker 2 na PC czyt. Przyjacielu Sony na pewno sprzeda się dobrze. Ja to bym na ich miejsce u olał xboxa i tylko pc a potem sonka. Przeciez te sierściuchy z xboxa kupią ze 2 kopie gry.
Opublikowano 17 października 202417 paź 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): PC czyt. Przyjacielu Sony ktoś mu powie? ja nie mam serca
Opublikowano 17 października 202417 paź 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): No przeglądałem zapowiedzi to są mocne, aczkolwiek zapowiedzi zawsze takie są :). Listopad też jest mega spokojny, więc mają autostradę do sukcesu imo. Nigdy nie ufam zapowiedziom wyselekcjonowanych dziennikarzy. Jak ktoś jest pewny produktu, to rozsyła wszystkim kody na jakiś przedpremierowy kod.
Opublikowano 17 października 202417 paź 23 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Największym sukcesem Xboxa według wielu użytkowników forumka to jest fakt, że umiera ale nie zdechł na dobre. No zajebista konsola. Konsola zajebista, tylko MS leci w huja często
Opublikowano 17 października 202417 paź Ja pewnie sobie kupię na premierę, bo sam jestem ciekaw, jak zrobili niby UE5 bez stuttera :D. 4 minuty temu, SnoD napisał(a): Nigdy nie ufam zapowiedziom wyselekcjonowanych dziennikarzy. Jak ktoś jest pewny produktu, to rozsyła wszystkim kody na jakiś przedpremierowy kod. No najlepszy był chyba Game Informer jak w preview pisali, że SW Outlaws to RDR2 in space. xD edit: Games Radar
Opublikowano 17 października 202417 paź Dzisiaj porcja złota na Xboxa, a na Soniarzy złoty deszcz jedynie.
Opublikowano 17 października 202417 paź Z tym ogłaszaniem GOTY w połowie października, to tak na spokojnie. Rozumiem że na PS5 nie ma już specjalnie nic na horyzoncie oprócz Lego Horizona, ale rok jeszcze się nie skończył
Opublikowano 17 października 202417 paź GOTY 2024 w rękach Microsoftu - jest The War Within i długo długo dłuuuuugo nic. Możecie się pocieszać jakimiś crapami i później płakać jak dzyfky, że się branża nie poznała.
Opublikowano 17 października 202417 paź A czaicie jakby GoTy miało być z Gamepassa? Przecież niektórzy by wylewu dostali
Opublikowano 17 października 202417 paź Konsolowe małpy rozjebane klikaniem w zabijanie dzika z 2004. A za moment event na 20-lecie jednej z najważniejszych gier w historii Ale to nie dla śmiecia, dla pana to!
Opublikowano 17 października 202417 paź przestań proszę WoWik fajny po lekcjach w gimnazjum był jak się z chłopakami biegało po hellfire pierwszy raz. Grasz smoczym furrasem?
Opublikowano 17 października 202417 paź Kurcze chyba czegoś nie rozumiem kurcze. Dead Island 2 będzie tylko w droższym ultimate na xszczochu kurcze, a to nie miało być ze mowę gry day one w najdroższej a potem standard kurcze bo chyba DI2 to nowy nie jest kurcze. No i jak to jest, że pc ma 12 euro gp i najlepsza jakość a xprzegrywysx mają za 18 euro kurcze i gorzej działa?
Opublikowano 17 października 202417 paź No kurcze chyba czegoś nie rozumiesz, ale zagadkę czego nie rozumiesz musisz rozwikłać sam.
Opublikowano 17 października 202417 paź 35 minut temu, ASX napisał(a): Z tym ogłaszaniem GOTY w połowie października, to tak na spokojnie. Rozumiem że na PS5 nie ma już specjalnie nic na horyzoncie oprócz Lego Horizona, ale rok jeszcze się nie skończył bedzie beka, jak te lego lepiej sie na switchu sprzeda, niz na sonce XD a na serio to sie nie sprzeda lepiej, bo nintendowcy nie dadza sie zalapac na takie gowno 19 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Konsolowe małpy rozjebane klikaniem w zabijanie dzika z 2004. A za moment event na 20-lecie jednej z najważniejszych gier w historii Ale to nie dla śmiecia, dla pana to! szykuj pieniazki na abonament, by uczestniczyc w tym podnioslym wydazeniu w swiecie wowiarskich spierdolin z mentalnoscia gimnazjalisów Edytowane 17 października 202417 paź przez Pierre Deck
Opublikowano 17 października 202417 paź Małe pieniądze wydane na własne hobby? To aż portfel sam się otwiera.