Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ja osobiście wolę Tlou 2 od tych dwóch "arcydzieł" ;) tam przynajmniej świetnie mi się grało i gra była jakaś, ale to moje zdanie.

W sumie na Pleju to bym może zagrał w Stellar Blade, na resztę nie mam zupełnie ciśnienia (a małpa i SH2 będą na Xboxie), więc istnieje podejrzenie popełnienia sprzedaży jebanego małża. 

I pomyśleć że poleciałem po to w sumie pod wpływem forumkowych spustów po Ragnaroku xd a potem jeszcze dałem się nabrać na Forbidden West i S2 xd Nektar

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 634 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
52 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

I pomyśleć że poleciałem po to w sumie pod wpływem forumkowych spustów po Ragnaroku xd a potem jeszcze dałem się nabrać na Forbidden West i S2 xd Nektar

A gdybyś nie ogarniał tych średniaków z PS5 to w tym czasie jakie sztosy ogrywałbyś na ekhem Xbox? Pytam tak normalnie bo jako, że nie ogranicza mnie ani Sony ani Microsoft to ja chętnie się dowiem bo ciężko znaleźć te ,,perły'' z Xboxa. 

Opublikowano
10 minutes ago, Krzysztof93 said:

A gdybyś nie ogarniał tych średniaków z PS5 to w tym czasie jakie sztosy ogrywałbyś na ekhem Xbox? Pytam tak normalnie bo jako, że nie ogranicza mnie ani Sony ani Microsoft to ja chętnie się dowiem bo ciężko znaleźć te ,,perły'' z Xboxa. 

Redfalla i Starfielda zapewne. Z deszczu pod rynnę

Opublikowano

Psychiczną Babę 2 przeszedłem ale to szkoda komentować :kekw:
Starfielda ruszyłem, jebane gówno 
Forza super jak zwykle warto trzymać gdy najdzie ochota na śmiganie autkiem 

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Hot take: Starfield będąc na premierę pól produktem wciąż jest ciekawszym tytułem niż GoW(no)R i Spierdolman2.

kompletnie bzdury Pawła PTSD PlayStation 

Opublikowano
16 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Pytam tak normalnie bo jako, że nie ogranicza mnie ani Sony ani Microsoft to ja chętnie się dowiem bo ciężko znaleźć te ,,perły'' z Xboxa. 

A kto mówił o perłach z Xboxa? Ms ma problem z dostarczeniem gier wysokiej jakości. 

Ale jak czytam czasem te spusty a później gram, to myślę sobie co tu się kurwa dzieje. 

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Ale jak czytam czasem te spusty a później gram, to myślę sobie co tu się kurwa dzieje. 

Musisz mniej ufać ludziom bo cię zmiotą z planszy. Na chłodno podchodź do sprawy najwyżej się pozytywnie rozczarujesz 

Opublikowano
5 minutes ago, Donatello1991 said:

Co by nie mówić to FM to ich najlepsza gra w tej generacji. HIFi nie liczę bo się pozbyli.

No wielkiej konkurencji nie ma

Opublikowano
13 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

kompletnie bzdury Pawła PTSD PlayStation

Nie poznałbyś się na dobrej grze nawet jakby zajebala ci liścia na japę.

2 minuty temu, Homelander napisał(a):

No wielkiej konkurencji nie ma

Aż się przykro czyta, mózg przeżarty PlayStation.

a PlayStation to choroba (psychiczna)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Nie poznałbyś się na dobrej grze nawet jakby zajebala ci liścia na japę.

bo ty byś się poznał xd 

Opublikowano

Ja bym mojego wpisu nie brał do wojenki ps5 vs Xbox bo tak jak mówię to MS ma problem z wypuszczaniem gier najwyższej próby. 

Ale jest/było wiele multiplatform które bywają niemiłosiernie punktowane, tam gdzie Sonowskie exy nie są. Jasne, są technicznie dopasione i wyglądają ślicznie ale kurwa poziom rozgrywki i questów momentami to podejrzewam że wyższy jest w Assasinach. 

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ale jest/było wiele multiplatform które bywają niemiłosiernie punktowane, tam gdzie Sonowskie exy nie są. Jasne, są technicznie dopasione i wyglądają ślicznie ale kurwa poziom rozgrywki i questów momentami to podejrzewam że wyższy jest w Assasinach. 

W GoWie jest aż taki płytki system walki? No masz prawo tak uważać, widocznie lubisz bardziej skomplikowane pojedynki. W Horizonie pierdolonym (nienawidzę tej serii kurwa niech zdechnie) te polowania na te robo dinusie też są takie płytkie gameplaywo? Masakra :/ nie da się niczego wycisnąć z tych gier prócz grafiki. 

Opublikowano

Bardzo mnie cieszy że nawet na forum playstation tak dużo ludzi nienawidzi tej horizonowej c0rwy :asax:

Opublikowano

Fundamentalny problem z klaperskim rozumowaniem jest taki: to, że Xbox radzi sobie średnio czy słabo nie oznacza i nie warunkuje tego, że słony z plejstejszon to krul i wszystko jest git, dobrze robią, dobry przekaz leci. Gdyby nie ze trzy-cztery podkupione gierki to byłaby taka sama chujnia jak u zielonych plus remastery o które nikt nie prosił. Może nawet większa, bo przynajmniej MS nie wypuszcza sprzętów jak PSVR2 i Portal tylko po to, by o nich zapomnieć pięć minut później.

Opublikowano

Akurat polowanie i zabawa z łukiem w Horizonie jest bardzo fajna. Wraz z oprawą i światem mocny punkt gry. Szkoda tylko, że questy i obowiązkowe zbieractwo i crafting są tak nudne i zajmują tak wiele czasu, że zwyczajnie nie da się w to grać.

Za to GoWy są super. I stare i nowe

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Bardzo mnie cieszy że nawet na forum playstation tak dużo ludzi nienawidzi tej horizonowej c0rwy :asax:

tej rudej szmaty nie da się lubić, nie da się. Sony obesrane robi z tego ikonę :frog:

Opublikowano
29 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

W GoWie jest aż taki płytki system walki? No masz prawo tak uważać, widocznie lubisz bardziej skomplikowane pojedynki.

Nie nie nie, dla mnie walka w gowie była ok. Tylko że wg mnie tam jest okrutny problem z pacingiem, on jest długimi fragmentami nudny. Ale dla mnie i tak jest lepszy od Horizona jebanego, co w sumie tą walkę też ma ok. Ale poza tym tam nie ma kurwa absolutnie nic ciekawego xd a fabuła wątku głównego z Forbidden West to wcale nie jest lepsza od tego obsmiewanego Starfielda ;)

Aczkolwiek nie przypierdalam się do tych gier żeby jakoś podciągnąć Xboxowe gierki bo mnie samego czasem już ta firma odrzuca swoimi zagrywkami 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
26 minut temu, Bzduras napisał(a):

PSVR2 i Portal tylko po to, by o nich zapomnieć pięć minut później.

Zgadzam się w pełni z wypowiedzią ale tutaj mam pytanie. Co mi Sony potrzebne do Portala skoro to tylko bajer do remote play?

2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Odpierdolcie się od Aloy.

ruda szmata 

Opublikowano

Problemem gier na PlayStation jest to, że robi się z nich mesjasze, a potem okazuje się, że w rzeczywistości to zwykle nic ponad poziom tego co oferuje konkurencja. Która rzekomo nie ma gier, ale w tematach jeden z drugim nie mogli się przeciągnąć w robieniu list czego oni to z Xboxa na swojej plejce nie ograją.

Wniosek: klapa nie interesuje w co, tylko żeby na PlayStation. Więc jeśli chodzi o gry to równie dobrze można rozmawiać z żulem, podobny poziom co niebiescy.

Opublikowano

Bohaterka nowego pokolenia. Brzydka, wszystko wie najlepiej, lgbt, wredna dla każdego, nieśmieszna jak sc0rwensyn :)

Opublikowano

rezolutna baba z kijem w dupie. Dawno jej nikt nie cimci-rimci  :niki:

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Co mi Sony potrzebne do Portala skoro to tylko bajer do remote play?

Pamiętam news, że zaczęli współpracować z tymi ludkami co emulator PSP na Portalu uruchomili i coś chyba z tego miało być. Ale masz rację, teraz jak o tym myślę to w zasadzie Portal robi to, co ma robić i nie potrzebuje większego wsparcia.