Opublikowano 5 listopada 20245 lis 7 minut temu, Czoperrr napisał(a): PS5 pro pokaże pazur z CoD, MFS, a niedługo wjeżdża Indiana i nowy Doom To se graj w chujowej jakości i taki tekst powinien być nowym CW16 Edytowane 5 listopada 20245 lis przez Whisker
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 2 minutes ago, Whisker said: To se graj w chujowej jakości i taki tekst powinien być nowym CW16 Chcesz dobrą jakość to kup PC a nie się podniecasz 16TF z dupy i śmiesznymi sztuczkami AI gdzie efektów trzeba szukać przez lupę no ale się nazywa PlayStation super resolution więc niektórym już tylko to wystarcza
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 2 minutes ago, Czoperrr said: Chcesz dobrą jakość to kup PC a nie się podniecasz 16TF z dupy i śmiesznymi sztuczkami AI gdzie efektów trzeba szukać przez lupę no ale się nazywa PlayStation super resolution więc niektórym już tylko to wystarcza Oczekujesz od alkoholika szkodnika ze ogarnie PC?
Opublikowano 5 listopada 20245 lis Tak wygląda zestaw prawdziwego gracza. Ekosystem lepszy niż u Apple!
Opublikowano 5 listopada 20245 lis Cztery lata siedział na plejstejszon 4.5 wychwalając jakie to zachwycające cały świat i zero kompromisów a nagle jak wychodzi pro to to już chujowa jakość xD Uniwersum Łęczycy to jest wyższy poziom obrony Częstochowy
Opublikowano 5 listopada 20245 lis Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Chcesz dobrą jakość to kup PC a nie się podniecasz 16TF z dupy i śmiesznymi sztuczkami AI gdzie efektów trzeba szukać przez lupę no ale się nazywa PlayStation super resolution więc niektórym już tylko to wystarcza PC to nie konsola, koniec tematu 52 minuty temu, WisnieR napisał(a): Tak wygląda zestaw prawdziwego gracza. Ekosystem lepszy niż u Apple! Cudowny eko system a najważniejsze wspierany non stop a nie jak Microsoft że teraz od dwóch lat osrani po pachy 36 minut temu, Bzduras napisał(a): Cztery lata siedział na plejstejszon 4.5 wychwalając jakie to zachwycające cały świat i zero kompromisów a nagle jak wychodzi pro to to już chujowa jakość xD Uniwersum Łęczycy to jest wyższy poziom obrony Częstochowy Naturalna kolej rzeczy, że u Was na wschodzie nie ogarniają technologii to ja nie wiem jak zobaczysz PS6 to będziesz dzidą rzucał Ps. W czwartek wstawię zdjęcia z unboxingu aby Zieloni jeszcze większego rage’a dostali Edytowane 5 listopada 20245 lis przez Whisker
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 9 minutes ago, Whisker said: Cudowny eko system a najważniejsze wspierany non stop a nie jak Microsoft że teraz od dwóch lat osrani po pachy Czym wspierany? Kolejnymi remasterami remastera?
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 16 minutes ago, Whisker said: PC to nie konsola, koniec tematu Cudowny eko system a najważniejsze wspierany non stop a nie jak Microsoft że teraz od dwóch lat osrani po pachy Naturalna kolej rzeczy, że u Was na wschodzie nie ogarniają technologii to ja nie wiem jak zobaczysz PS6 to będziesz dzidą rzucał Ps. W czwartek wstawię zdjęcia z unboxingu aby Zieloni jeszcze większego rage’a dostali Unboxing wytłoczek do jajek? Wstyd takie coś dokumentować.
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 4 minuty temu, Ryuk napisał(a): Czym wspierany? Kolejnymi remasterami remastera? Bo widzisz u nas liczy się rodzina, tradycja, której jesteśmy pewni kupując sprzęt, że nigdy nie zawodzi, chodzimy syci i szczęśliwi. A u Was to co ktoś rzuci raz na jakiś czas, karmieni marketingiem i obietnicami bez pokrycia. Już jak wyjdzie potencjalny hit na który czekacie jak Starfield okazuje się totalnym gównem o którym zapominacie że istniał i płaczecie po tematach że Was wydymali. Jaka teraz przyszłość? Zostaliście rozsmarowani przez niebieskich, recenzentów oraz odrzuceni przez własną rodzinę z którą się utożsamialiście, wstyd i żenada 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Unboxing wytłoczek do jajek? Wstyd takie coś dokumentować. Jest takie powiedzenie „Nie oceniaj książki po okładce” i tutaj w przypadku PS5 sprawdza się znakomicie
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 22 minuty temu, Whisker napisał(a): PC to nie konsola, koniec tematu O to plejkurewka 5 ma dużo wspólnego z pc w takim razie
Opublikowano 5 listopada 20245 lis Godzinę temu, WisnieR napisał(a): Tak wygląda zestaw prawdziwego gracza. Ekosystem lepszy niż u Apple! Od góry widze tutaj przewróconą pizde,gówno,dwa jaja na pałąku i pada. Zajebisty ekosystem jak w ugandzie na śmietniku XD Edytowane 5 listopada 20245 lis przez kudlaty88
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 2 godziny temu, Whisker napisał(a): No sorry ale to będzie najlepsza wersja tej gry z pełną haptyką chapaj od pana Spencera i baw sie dobrze
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 40 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Od góry widze tutaj przewróconą pizde,gówno,dwa jaja na pałąku i pada. Zajebisty ekosystem jak w ugandzie na śmietniku XD Dupa pęka bo na to musiałbyś pracować kilka lat albo zaciągać kredyty haha nie dla wszystkich obecną generacja ale spokojnie Xone i konto w Argentynie jeszcze Ci za szybko nie wyłączą 38 minut temu, krzysiek923 napisał(a): chapaj od pana Spencera i baw sie dobrze Pogadamy w czwartek Edytowane 5 listopada 20245 lis przez Whisker
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 2 godziny temu, Ryuk napisał(a): Oczekujesz od alkoholika szkodnika ze ogarnie PC? Nie mam mocarnego PC, pracuje na Mac Pro i to mi wystarcza, PC dla mnie to maszyna do zarabiania a nie gierki. Od tego mam konsole, end of story. ps. Zauważyliście jak ostatnio te zielone ludki stały się agresywne i rzucają się w wątkach? Posiadacze pleja na spokojnie cieszą się ze swojego hobby a tamci wręcz go nie nawidzą, wszystkie swoje niepowodzenia wylewają na forum. Więcej radości, uśmiechu mniej zielonego jadu.. w czwartek to chyba nie którzy na zamkniętym oddziale wylądują Edytowane 5 listopada 20245 lis przez Whisker
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 26 minut temu, Beelzeboss napisał(a): a masz jeszcze podnóżek czy już sprzedałeś xboxa? Sprzedałem Generalnie dostałem go w gratisie z TV Oled LG więc ograłem co się dało a że były to dwie gry no to oddałem innej osobie bo teraz by mi zawalał i kurzył się. Bez sens totalny w dodatku płatny gamepass jak mi wychodziły gry co pół roku do odpalenia (reszta to totalne gówna) to dałem spokój. Koniec końców zaliczyłem stare Gearsy, Halo i Forze czyli standardy, dalej nic już nie wyszło a każda multiplatforma na PS5 była o wiele lepsza, zwłaszcza FPP gdzie Dual Sense z triggerami i pełną haptyką to Game changer mocny i zupełnie oddawał inną frajdę niż X. Jakbym miał za to zapłacić to bym chyba popełnił największy błąd w życiu! - pad kurwa na baterie (ludzie mylili go z zabawką dla dzieci), serio brak technologii (nic tam nie było oprócz wibracji i pisze to zupełnie poważnie, klapa i baterie, żenada) - trzeszczące przyciski (nagrałem nawet o tym film na Youtubie porównawczy z Dual sense), nie tylko Dpad ale każdy daje taki dźwięk jak te chińskie z ery lat 90 - konsola i wygląd przypominający popielniczkę gdzie z początku na renderach zielona kratka miała dawać efekt a później okazała się pomalowanym tanią farbą z Chin przykrywką), obudowa łatwa w porysowaniu się też nie napawała optymizmem. - brak wsparcia - brak gier zamiast tego kolejne wersje padów, a na chuj mi pady, ja wolę gry - drogi gamepass a oferował totalne gówno przez dwa lata (forza Horizon i Infinite spoko tylko ale brak wsparcia dla Halo i przekładanie premiery też kosztowało nerwy) - drastyczny spadek ceny na rynku używek - początkowe menu w jakości HD - obiecanki typu Motorsport a wyszedł dwa lata później gdzie wszyscy zapomnieli o tym - Hellblade 2 mialbyć hitem a wyszła nuda jak facet w łódce - Stalkera do tej pory jeszcze nie ma Itd itd Edytowane 5 listopada 20245 lis przez Whisker
Opublikowano 5 listopada 20245 lis a no tak, premiera pro sie zbliza. To dlatego jizz znowu wyskoczył z marketingiem od ms, zeby przypomniec swoim zealotom, ze pracuja nad handheldem.
Opublikowano 5 listopada 20245 lis 4 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): a no tak, premiera pro sie zbliza. To dlatego jizz znowu wyskoczył z marketingiem od ms, zeby przypomniec swoim zealotom, ze pracuja nad handheldem. Oni żyją marzeniami tak samo jak Ci na portalach randkowych co myślą że zaraz znajdą tą upragnioną blondynkę wysoką z dużym biustem robiącą deepthoart a jak się kończy? Wiadomo - zwalić konia w starą kołdrę i pójść spać. Edytowane 5 listopada 20245 lis przez Whisker
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 1 godzinę temu, Whisker napisał(a): Dupa pęka bo na to musiałbyś pracować kilka lat albo zaciągać kredyty haha nie dla wszystkich obecną generacja ale spokojnie Xone i konto w Argentynie jeszcze Ci za szybko nie wyłączą Pogadamy w czwartek A co to ja soniarz żeby w prowidenty się bawić? . Zamiast ps 4.75 wolałbym kupić więcej marianów na switcha albo kolejny pad do xsx tudzież wyrzucić kase do lawy lepsza inwestycja niż ten bekowy twór udający konsole. Ale przyznać ci musze że zabolało bo nigdy cebulowych zakupów na xboxie przez argentyne albo inne dzikie kraje nie robiłem tylko jak szanujący się gracz kupowałem za oficjalną cene żeby wspierać twórców nie to co wy klapki. Speedruny w weekend i do paczkomatu albo sciepa w pięciu na gierke za 300 zeta jak zwierzeta hatfu gardze takim zachowaniem.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Kudłaty zapamietaj, nie ma większych hipokrytów niż typowe klapy. Dla nich wszystko co ma logo PlayStation jest najlepsze, nawet największe guwno są w stanie przerobić na wielki sukces, że wszystko jest dobrze. Wokół wszystkiego co z nimi związane tworzą taka atmosferę wyjątkowości, że są wybrani a ostatnia firma z duszą robi wszystko tylko dla nich. Zobacz nawet ci się dzieje wokół tych napędów itp. gry po kilku godzinach to są Goty, nieważne że Assassin's Creed ma ciekawsze misje od Spidermana 2. Goty i huj, zazdrościsz im. Miałem wszystkie plejki, większość exów ograłem i lubię sporo z nich ale czasem specjalnie brnę w to guwno żeby zobaczyć raz jeszcze jak przyjebanym można być na punkcie plastiku
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 7 godzin temu, Whisker napisał(a): Naturalna kolej rzeczy, że u Was na wschodzie Zamiast kolejnego taniego sikacza kup sobie mapę Polski i zobacz, gdzie leży Szczecin xD
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 9 godzin temu, Whisker napisał(a): Bo widzisz u nas liczy się rodzina, tradycja, której jesteśmy pewni kupując sprzęt, że nigdy nie zawodzi, chodzimy syci i szczęśliwi. Ojciec pije i bije + na obiad kotlety odgrzane 5 razy. Nic tylko pozazdroscic takiej "rodzinki" Klapersonow
Opublikowano 6 listopada 20246 lis No panowie to juz jutro! Szampany gotowe? Lego Aloy w preorderze zamówione?
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): No panowie to juz jutro! Szampany gotowe? Lego Aloy w preorderze zamówione?