Opublikowano 6 listopada 20246 lis 6 minut temu, drozdu7 napisał(a): Portal zajebista "konsola" do której żeby grać w gry trzeba dokupić Ps5 i router Asusa. ekosystem
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 4 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): Niektorzy na tym forum piszą, że grają bezproblemowo na xbox cloud gaming (beta) zależy od gry ten xbox cloud gaming ma chyba różne priorytety dla poszczególnych gierek, sam grałem w takie, które chodzą jak złoto i inne, które działały i wyglądały jak gówno
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Z tymi napędami to też niezłe ancymony w tym Sony. Przecież to Microsoft miał zabić fizyki pierwszy, przecież ich kolejna konsola to napewno będzie bez napędu. Ale kiedy Sony wypuszcza jeden model konsoli, z czytnika robiąc dodatkowo płatne akcesorium to jest gitarka. Obniżają koszty produkcji itp no co zrobić, zamówiłem na wszelki wypadek trzy napędy oby były na premierę. I tak przeszliśmy sobie z tym do porządku dziennego
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Bo Sony to robi z klasą. Ręką w stół i zadne graczyki nie będą podskakiwać. No i poleciały graczyki po napędy.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis No ja mam taką teorię że nawet gumowe kutasy z logo PlayStation miałyby swój temat na forum i wyprzedały by się na pniu
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Microsoft ma problem żeby sprzedać swoje konsole xd KURWA WIEM PRZEPRASZAM BO TU NIE CHODZI O KONSOLE TYLKO O PLATFORMĘ GAMEPASS TO ONA JEST WAŻNA A NIE ILOŚĆ KONSOL BO KONSOLĄ MOŻE BYĆ KAŻDY EKRAN chuje muje dzikie węże
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 12 minutes ago, drozdu7 said: Z tymi napędami to też niezłe ancymony w tym Sony. Przecież to Microsoft miał zabić fizyki pierwszy, przecież ich kolejna konsola to napewno będzie bez napędu. Ale kiedy Sony wypuszcza jeden model konsoli, z czytnika robiąc dodatkowo płatne akcesorium to jest gitarka. Obniżają koszty produkcji itp no co zrobić, zamówiłem na wszelki wypadek trzy napędy oby były na premierę. I tak przeszliśmy sobie z tym do porządku dziennego Sony zabiło właśnie całą subkulturę biegaczy do paczkomatu
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Microsoft ma problem żeby sprzedać swoje konsole xd KURWA WIEM PRZEPRASZAM BO TU NIE CHODZI O KONSOLE TYLKO O PLATFORMĘ GAMEPASS TO ONA JEST WAŻNA A NIE ILOŚĆ KONSOL BO KONSOLĄ MOŻE BYĆ KAŻDY EKRAN chuje muje dzikie węże "BO KONSOLĄ MOŻE BYĆ KAŻDY EKRAN " a to nie klapy portal nazywaja KONSOLA?
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Obrzydzili mi xboxa aż nie chce się na nim grać. Smutno jak się gra, a z tyłu głowy jest myśl, że będą gasić swiatło w najbliżych latach Jedynie nintendo to solidna firma.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Musimy dać Spencerowi admina na forum, obrzydzi je inczowi i może odechce mu się pisać
Opublikowano 6 listopada 20246 lis O kurwa, 3060Ti zdominowało tę japońską dziwkę jak dodatkowy chromosom zdominował kariotyp przeciętnego klapa. O Jezusie, już obcięcie terafanków o połowę powinno zapalić ludziom czerwoną lampkę, ale sługusy pijaka już od dawna na ustach z pełnymi kolanami. Za dwa lata sprzedaż żeby kupić PS6 bez gier, mocy i sensu, ale przynajmniej logo się zgadza. PlayStation to choroba.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 11 minut temu, Beelzeboss napisał(a): Obrzydzili mi xboxa aż nie chce się na nim grać. Smutno jak się gra, a z tyłu głowy jest myśl, że będą gasić swiatło w najbliżych latach Jedynie nintendo to solidna firma. mi sam Phil obrzydzil Xboxa odcinajac mnie od Tureckiego store.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Mam nadzieję, że PS5 Slim jeszcze trochę zejdzie z ceny bo sprzedałem PS4 z P.T. za 2000 zł i chcę zrobić upgrade xD Nie wiem kto jest gorszy, soniarze czy kojimiarze płacący tyle za 9 letnią konsolę
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Nie no generalnie śmieszna (nie zabawna) sytuacja z tym PRO. Chłopy już piszą jakie gry będą benchmarkować, jakbym czytał temat o testowaniu kart graficznych. Prawie tak śmieszne jak to, że quality z bazowego PS5 wciąż daje lepsze efekty niż performance z PRO. Beka z frajerów od zawsze na zawsze.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Ps5 PRO się nieźle upoci podczas tych testów gier pamiętających czasy ps4 xd
Opublikowano 6 listopada 20246 lis A gdzie radość z grania? Nawet na 4080 sobie 5 minut potestowalem i się potem zabawa liczyła. Chociaż z drugiej strony brak 60 fps w AW2 na pro to śmiech.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis to już jutro, ten dzień kiedy miliony wiernych użytkowników sony na całym świecie czekających na NOWE GRY zostaną zdegradowani do statusu AMATORA gejmingu bez gier, a druga połowa stajnie się ZAWODOWYMI posiadaczami braku gier
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 6 minut temu, Donatello1991 napisał(a): A gdzie radość z grania? Nawet na 4080 sobie 5 minut potestowalem i się potem zabawa liczyła. Chociaż z drugiej strony brak 60 fps w AW2 na pro to śmiech. chcesz radosci z grania? to odpal EXa od Nintendo na Switchu
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Jutro święto graczy, RDR2 i Bloodborne dzięki PSSR to będą zupełnie nowe gry
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Najmocniejsze 30fps to jest na Xbox One X, bo w natywnym 4K, a nie z jakimś upscalerem. Może PS5 Pro-Pro dobije do tego poziomu, ale to zobaczymy.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Najmocniejsze 30fps to jest na Xbox One X, bo w natywnych 4K, a nie z jakimś upscalerem. Może PS5 Pro-Pro dobije do tego poziomu, ale to zobaczymy. Ty bez kitu jeśli nie będzie w 4k na pro. Jaja
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Teraz, Bzduras napisał(a): Najmocniejsze 30fps to jest na Xbox One X, bo w natywnych 4K, a nie z jakimś upscalerem. Może PS5 Pro-Pro dobije do tego poziomu, ale to zobaczymy. najlepsze jak sie okaze, ze leciwy XBOX ONE X robi to lepiej od NOWEJ, POTĘŻNEJ PS5 PRO BEZ NAPĘDU I PODSTAWKI!!!!