Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Portal zajebista "konsola" do której żeby grać w gry trzeba dokupić Ps5 i router Asusa.

ekosystem 

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 637,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
4 minuty temu, Beelzeboss napisał(a):

Niektorzy na tym forum piszą, że grają bezproblemowo na xbox cloud gaming (beta) :kekw:

zależy od gry ten xbox cloud gaming ma chyba różne priorytety dla poszczególnych gierek, sam grałem w takie, które chodzą jak złoto i inne, które działały i wyglądały jak gówno 

Opublikowano

Z tymi napędami to też niezłe ancymony w tym Sony. Przecież to Microsoft miał zabić fizyki pierwszy, przecież ich kolejna konsola to napewno będzie bez napędu.

Ale kiedy Sony wypuszcza jeden model konsoli, z czytnika robiąc dodatkowo płatne akcesorium to jest gitarka.

Obniżają koszty produkcji itp no co zrobić, zamówiłem na wszelki wypadek trzy napędy oby były na premierę.

I tak przeszliśmy sobie z tym do porządku dziennego ;)

Opublikowano

No ja mam taką teorię że nawet gumowe kutasy z logo PlayStation miałyby swój temat na forum i wyprzedały by się na pniu 

Opublikowano

Microsoft ma problem żeby sprzedać swoje konsole xd
KURWA WIEM PRZEPRASZAM BO TU NIE CHODZI O KONSOLE TYLKO O PLATFORMĘ GAMEPASS TO ONA JEST WAŻNA A NIE ILOŚĆ KONSOL BO KONSOLĄ MOŻE BYĆ KAŻDY EKRAN :Cell:  chuje muje dzikie węże 

Opublikowano
12 minutes ago, drozdu7 said:

Z tymi napędami to też niezłe ancymony w tym Sony. Przecież to Microsoft miał zabić fizyki pierwszy, przecież ich kolejna konsola to napewno będzie bez napędu.

Ale kiedy Sony wypuszcza jeden model konsoli, z czytnika robiąc dodatkowo płatne akcesorium to jest gitarka.

Obniżają koszty produkcji itp no co zrobić, zamówiłem na wszelki wypadek trzy napędy oby były na premierę.

I tak przeszliśmy sobie z tym do porządku dziennego ;)

Sony zabiło właśnie całą subkulturę biegaczy do paczkomatu

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

Microsoft ma problem żeby sprzedać swoje konsole xd
KURWA WIEM PRZEPRASZAM BO TU NIE CHODZI O KONSOLE TYLKO O PLATFORMĘ GAMEPASS TO ONA JEST WAŻNA A NIE ILOŚĆ KONSOL BO KONSOLĄ MOŻE BYĆ KAŻDY EKRAN :Cell:  chuje muje dzikie węże 

"BO KONSOLĄ MOŻE BYĆ KAŻDY EKRAN "

a to nie klapy portal nazywaja KONSOLA?

Opublikowano

Obrzydzili mi xboxa aż nie chce się na nim grać. Smutno jak się gra, a z tyłu głowy jest myśl, że będą gasić swiatło w najbliżych latach :( Jedynie nintendo to solidna firma.

Opublikowano

Musimy dać Spencerowi admina na forum, obrzydzi je inczowi i może odechce mu się pisać

Opublikowano

O kurwa, 3060Ti zdominowało tę japońską dziwkę jak dodatkowy chromosom zdominował kariotyp przeciętnego klapa. :kekw: O Jezusie, już obcięcie terafanków o połowę powinno zapalić ludziom czerwoną lampkę, ale sługusy pijaka już od dawna na ustach z pełnymi kolanami. Za dwa lata sprzedaż żeby kupić PS6 bez gier, mocy i sensu, ale przynajmniej logo się zgadza.

PlayStation to choroba.

Opublikowano
11 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

Obrzydzili mi xboxa aż nie chce się na nim grać. Smutno jak się gra, a z tyłu głowy jest myśl, że będą gasić swiatło w najbliżych latach :( Jedynie nintendo to solidna firma.

mi sam Phil obrzydzil Xboxa odcinajac mnie od Tureckiego store. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że PS5 Slim jeszcze trochę zejdzie z ceny bo sprzedałem PS4 z P.T. za 2000 zł i chcę zrobić upgrade xD

Nie wiem kto jest gorszy, soniarze czy kojimiarze płacący tyle za 9 letnią konsolę

Opublikowano

Nie no generalnie śmieszna (nie zabawna) sytuacja z tym PRO. Chłopy już piszą jakie gry będą benchmarkować, jakbym czytał temat o testowaniu kart graficznych.

Prawie tak śmieszne jak to, że quality z bazowego PS5 wciąż daje lepsze efekty niż performance z PRO. Beka z frajerów od zawsze na zawsze.

Opublikowano

A gdzie radość z grania? Nawet na 4080 sobie 5 minut potestowalem i się potem zabawa liczyła. 

Chociaż z drugiej strony brak 60 fps w AW2 na pro to śmiech.

Opublikowano

to już jutro, ten dzień kiedy miliony wiernych użytkowników sony na całym świecie czekających na NOWE GRY zostaną zdegradowani do statusu AMATORA gejmingu bez gier, a druga połowa stajnie się ZAWODOWYMI posiadaczami braku gier :)

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

A gdzie radość z grania? Nawet na 4080 sobie 5 minut potestowalem i się potem zabawa liczyła. 

Chociaż z drugiej strony brak 60 fps w AW2 na pro to śmiech.

chcesz radosci z grania?

to odpal EXa od Nintendo na Switchu

Opublikowano

Najmocniejsze 30fps to jest na Xbox One X, bo w natywnym 4K, a nie z jakimś upscalerem. Może PS5 Pro-Pro dobije do tego poziomu, ale to zobaczymy.

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Najmocniejsze 30fps to jest na Xbox One X, bo w natywnych 4K, a nie z jakimś upscalerem. Może PS5 Pro-Pro dobije do tego poziomu, ale to zobaczymy.

Ty bez kitu jeśli nie będzie w 4k na pro. Jaja

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

Najmocniejsze 30fps to jest na Xbox One X, bo w natywnych 4K, a nie z jakimś upscalerem. Może PS5 Pro-Pro dobije do tego poziomu, ale to zobaczymy.

najlepsze jak sie okaze, ze leciwy XBOX ONE X robi to lepiej od NOWEJ, POTĘŻNEJ PS5 PRO BEZ NAPĘDU I PODSTAWKI!!!!