Opublikowano 7 listopada 20247 lis 14 minut temu, SnoD napisał(a): Myślę, że znacznie szybciej. Nie odkupujesz praw do IP po to by wydać kasę na promocję itp. a później czekać aż szum całkowicie minie tracąc potencjalną sprzedaż. Podejrzewam, że zarówno DS2 jak i OD wyjdą na konkurencyjnych sprzętach po roku-dwóch. A ja myślę, że nie, bo nie podpisujesz deala na exclusive po to, żeby jak najszybciej ładować gierki na drugą platformę.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Wiesz, to było przed przejęciem IP. A pozycja Kojimbo w branży jest taka, że to Sony I MS o niego zabiegają, a nie na odwrót.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Godzinę temu, GearsUp napisał(a): No nie wiem jak dla mnie podstawowa PS5 już była brzydka a mimo to lepiej wygląda od prosiaka. Nie podobają mi się te pofalowane plastiki, boczne panele były proste to musieli je powykrzywiać tak samo ze środkiem, wygląda to tak jakby plastik się stopił od ciepła. Zakupilem Death Stranding na Xboxa. Dzis odpale i bede sobie wyobrazal, ze pierwsza moja przesylka jest dostarczenie Ci o 9 rano PS5 Pro, by w zamian dostac jakis potion
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 13 minut temu, SnoD napisał(a): Wiesz, to było przed przejęciem IP. A pozycja Kojimbo w branży jest taka, że to Sony I MS o niego zabiegają, a nie na odwrót. No i dlatego DS2 oraz OD będą czasowymi eksami. IP przejęte, ale umowy już dawno podpisane i znając chiński kodeks honorowy będą je respektować.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis No dobrze cwaniaczki zielone, a ilu z was kupi tego DS na xboxa hmmm?
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Ja kupię, na trzecią platformę. Trzeba pokazywać Sony, że szkoda żeby dusili te gry na chujowym PlayStation. a na Xboxie? Najlepsza wersja, crossbuy, quick resume. No, ale klapy się będą pocieszać, że wibracje to gamechanger.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): No dobrze cwaniaczki zielone, a ilu z was kupi tego DS na xboxa hmmm? Już kupione piękny kawalerze
Opublikowano 7 listopada 20247 lis No jeszcze kurwa tego brakuje, żeby się donci z zakupów na xboxie spowiadać xd
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 11 minut temu, Donatello1991 napisał(a): No dobrze cwaniaczki zielone, a ilu z was kupi tego DS na xboxa hmmm?
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Fajnie że wszyscy teraz zmienią zdanie o tej prześwietnej grze o chodzeniu z paczkami, a tyle hejtu było hahah
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Wygrzeb moje posty z premiery na PS4 i przyłóż do tych pijackich zwidów
Opublikowano 7 listopada 20247 lis PS5 Pro to inna jakość grania, powrotu do PC już nie będzie po tym jak się zobaczy PS5Pro PSSR.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Pisze to chłop z RX 7900 XTX. Z pewnością Sony zagwarantuje nieosiągalną dla PC jakość. Jakość jebania w dupę najwierniejszych fanów. Chociaż najlepsze są te testy pokazujące, że PSSR wygrywa z FSR, ale w wersji 2.1 gdzie obecnie standardem jest 3.1, a za rogiem 4.0 Sony pozdrawia z 2016.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Nie wiem jak Cerny osiągnął taką jakość obrazu na 16.7 TFlops, ale jest wybitnym programistą, może dlatego.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Wszyscy są pod wrażeniem jak udało mu się wycisnąć te 3 fpsy więcej na PRO
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Nie wiem jak Cerny osiągnął taką jakość obrazu na 16.7 TFlops, ale jest wybitnym programistą, może dlatego. Nie no, spoko zarzutka. Czekam jeszcze na wytłumaczenie jak ustawienia lower than low i pełen artefaktów upscalling z 868p wyjaśnia wydania PC.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 2 minuty temu, ASX napisał(a): Wszyscy są pod wrażeniem jak udało mu się wycisnąć te 3 fpsy więcej na PRO Cytując klasyka, "zawsze to 1-2 klatki za darmo". Ale było beki z tego tekstu wśród NIEBIESKIEJ BRACI, ciekawe czy będzie tak samo śmiesznie teraz
Opublikowano 7 listopada 20247 lis czy klasyczne PS5 mozna nazywac oficjalnie "HAMULCOWYM" skoro wyciaga 3 klatki mniej od POTEŻNEJ PS5 PRO?