Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem, czym mogło być xeno, wiem, że większej orgii na ludzkim mózgu nie widziałem. Jeszcze ten brytyjski akcent w ang. voice actingu do tych mangowych ludzików z uszami kota itd. PARODIA :kekw:

Z cyklu kultowe postacie, kultowe dialogi: CO TO KURWA JEST :kekw:

On a scale of one to ten how gay is Nia | Xenoblade Amino

Edytowane przez izon

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Nic dziwnego że to ex na switcha :pawel: tam największe zwyrodnialce siedzą+ pod kołderką mama nie zobaczy że syn nintendowiec podwala do kocich dziewczynek :kekw:

Opublikowano

Inch za bardzo zwyrodniały na klapa, za zboczony na bota, za mało gejowy na switchowca  - to kim on jest?

Green Book Best Picture Speech: Why Don Shirley Wasn't Thanked | IndieWire

Edytowane przez izon

Opublikowano
16 minut temu, izon napisał:

Inch za bardzo zwyrodniały na klapa, za zboczony na bota, za mało gejowy na switchowca  - to kim on jest?

tak jak mowi epokowe dzielo xenogears

4-4.jpg

jestem ostateczną formą gracza

Opublikowano

I przestan kurwa wklejac screenshoty z xenoblade 2 bo nienawidze tej gry :shotgun: zrobili krindżówe dla anime cweli i teraz oni tez sa "fanami serii", ale lubia tylko to zjebstwo.

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

I przestan kurwa wklejac screenshoty z xenoblade 2 bo nienawidze tej gry :shotgun: zrobili krindżówe dla anime cweli i teraz oni tez sa "fanami serii", ale lubia tylko to zjebstwo.

Nikogo :shieeet:

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/303691/bright-memory-infinite-wyciska-siodme-poty-z-xbox-series-x-s-znaczaca-przewaga-nad-wersja-ps5.html

Bright Memory Infinite wyciska siódme poty z Xbox Series X|S. Znacząca przewaga nad PS5

Znacznie wyższa rozdzielczość, średnio 30fpsów więcej niż plejkurwa 4.5 bez gier, szybsze loadingi, lepsze efekty....

RÓZNICA GENERACJI :banderas::banderas::banderas:

Klapy jedynie dostaną mele na ryj od Ryana i Cernego, jak tu się nie dziwić że partacze z $orry będą robi te same crapy i na ps4 i ps4.5 do 2025  :) 

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Nie wiem, czym mogło być xeno, wiem, że większej orgii na ludzkim mózgu nie widziałem. Jeszcze ten brytyjski akcent w ang. voice actingu do tych mangowych ludzików z uszami kota itd. PARODIA :kekw:

Z cyklu kultowe postacie, kultowe dialogi: CO TO KURWA JEST :kekw:

On a scale of one to ten how gay is Nia | Xenoblade Amino

FF7? Nie dosc, ze najbardziej przereklamowana gra w historii to jeszcze dla zboczencow:balon:

jlee_210406_1001_clouddress.thumb.jpg.87106b067781d6d854117e270e3f0743.jpg

Opublikowano

Doszło do tego, ze boty jaraja się jakimis demowkami. Czyli Bright Memory najlepsza gra obok Matrix Awekaning na xsmiecia. Upodlenie :shieeet:

19 minut temu, Shen napisał:

FF7? Nie dosc, ze najbardziej przereklamowana gra w historii to jeszcze dla zboczencow:balon:

jlee_210406_1001_clouddress.thumb.jpg.87106b067781d6d854117e270e3f0743.jpg

No fakt, ta scena w remake z przebierankami  była żenująca.

Edytowane przez izon

Opublikowano

No to jako fan xenoblejda się tam odnajdziesz shen :kekw: jrpgowe zboczeńce

Opublikowano

Image

Japońszczyzna? Tylko na Sonce a nie jakieś pseudo systemy walki babami - kotkami

Opublikowano

diofield bedzie na xboxie, wiec musi byc dobre

a jeszcze budzetowe valkyrie i star ocean? :sonkassie:square ty tania kurwo

Opublikowano

Chvja się znacie.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
3 godziny temu, 20inchDT napisał:

diofield bedzie na xboxie, wiec musi byc dobre

a jeszcze budzetowe valkyrie i star ocean? :sonkassie:square ty tania kurwo

Star Ocean też wychodzi na X'a. I Crisis Core. I pewnie reszta trochę później.

Opublikowano

wiem, wiem, sam zakladalem temat. Wygląda jak xeno dla biedaków.

Opublikowano

Czyli jak dla zboczeńców tylko biednych? :(

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Czyli jak dla zboczeńców tylko biednych? :(

To ty masz transa w avku, znasz sie najlepiej

Cloud-Dresses.jpg.0075ef0fc4a60ab4513e74714836257a.jpg

Opublikowano

Xeno szkalują ludzie bez gustu, konsol i tacy, co odpuścili sobie granie jak nie ma męskich kolan w okolicy - od razu wiadomo, że quality gierka! :nosacz3:

Opublikowano

Wowiarz z fanem ubierania się w damskie ciuszki dobrali sie idealnie.