Opublikowano 19 listopada 202419 lis Patch pod PRO do Silent Hilla 2 wygląda gorzej niż na bazowej konsoli XDDDDDD FrajerStation 5 PRO pierwsza konsola która za wyższą cenę oferuje gorzej wyglądające gry. Definicja frajerstwa.
Opublikowano 19 listopada 202419 lis Trzeba przyznać, że bundlowcy PS5 Pro + SH2 mogą czuć się jak James po Spoiler zabiciu żony. TRAUMA
Opublikowano 19 listopada 202419 lis Nie no, naprawdę mega szacun dla Sony - tak opluć swoich fanów żeby nie dość, że zapłacili za to gówno to jeszcze go bronią w sieci. Cudotwórcy.
Opublikowano 19 listopada 202419 lis Trzeba poczekać na pacza, trzeba poczekać na update PSSR, trzeba poczekać na bundla z napędem, trzeba poczekać na nowe gierki Just like thе PS3, it's remindin' me of a memory of a timе when I CRIED SO HARD FOR GAMES AT LAAAAAAAAUNCH
Opublikowano 19 listopada 202419 lis Czasem trzeba poczekać, ale klasycznie najlepsza konsolowa wersja będzie na Xboxie. Cóż, byle tego Astral cośtam ogarnęli pod XSX i tego AstroFanserwis też, chcę wiedzieć na co wydaje moje 4zl.
Opublikowano 19 listopada 202419 lis Powiem wam, że chyba nigdy nie czułem się tak wyruchany na pieniądze jak po zakupie PS5 Pro. Konsola głośna w porownaniu do amatora, gry na ktorych zależało mi najbardziej działają również gorzej, chuj wie kiedy będą patche i czy w ogóle to naprawią, już nie mówiąc czy w ogóle będą zmiany widoczne bez 5krotnego zooma. Warto bylo wydać 4200zł - dostawa napędu oczywiście nadal w realizcji xD No kurwa chyba nigdy gorszego zakupu nie miałem.
Opublikowano 19 listopada 202419 lis Eh, kiedyś to były wersje pro, po zakupie One X nie było wątpliwości co do postępu.
Opublikowano 19 listopada 202419 lis Wlasnie przed chwilą sprawdziłem jak wyglada Ass Creed Syndicate po updacie. No i wersja na PS5 Pro to takie trochę gówno rozmazane w porownaniu do XSX. Cudownie po prostu xD Edytowane 19 listopada 202419 lis przez Ins
Opublikowano 19 listopada 202419 lis Chcecie PRO to kupcie XSX - nowa kampania promocyjna Microsoftu :)
Opublikowano 19 listopada 202419 lis nie dziwię się, że to śmiga w 4K/60 na PRO - przecież to nawet w photo mode wygląda jak późne PS3 w 4K
Opublikowano 19 listopada 202419 lis 3 godziny temu, Mustang napisał(a): Eh, kiedyś to były wersje pro, po zakupie One X nie było wątpliwości co do postępu. Xbox One X to był potwór w chwili wydania. Konsola kompletna, idealna. Doczekała sie godnego następcy, bo XSX robi wszystko lepiej, z cudownie działającym Quick Resume włącznie.
Opublikowano 20 listopada 202420 lis 9 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): O co chodzi w tym temacie PRO? Pclab już zamknęli? Po prostu śmiesznie ogląda się jak Jimmy i Musacośtam wciągają copium, a nad wszystkim czuwa moderacja, bo ktoś coś nie tak o kurwie niebieskiej pisze xDDD chorzy ludzie następne będzie usuwanie postów posiadaczy którym sprzęt nie podszedł
Opublikowano 20 listopada 202420 lis Aż dziwne, że sony nie dorzuciło do opakowania pozytywki, która przy otwarciu pudełka gra ten numer: 4K, lepsze czernie, działający PSSR - musisz poczuć too, oo
Opublikowano 20 listopada 202420 lis 20 hours ago, Ins said: Powiem wam, że chyba nigdy nie czułem się tak wyruchany na pieniądze jak po zakupie PS5 Pro. Konsola głośna w porownaniu do amatora, gry na ktorych zależało mi najbardziej działają również gorzej, chuj wie kiedy będą patche i czy w ogóle to naprawią, już nie mówiąc czy w ogóle będą zmiany widoczne bez 5krotnego zooma. Warto bylo wydać 4200zł - dostawa napędu oczywiście nadal w realizcji xD No kurwa chyba nigdy gorszego zakupu nie miałem. Za ile wystawiasz na olx drogi Ins ?
Opublikowano 20 listopada 202420 lis 21 godzin temu, Ins napisał(a): Powiem wam, że chyba nigdy nie czułem się tak wyruchany na pieniądze jak po zakupie PS5 Pro. Konsola głośna w porownaniu do amatora, gry na ktorych zależało mi najbardziej działają również gorzej, chuj wie kiedy będą patche i czy w ogóle to naprawią, już nie mówiąc czy w ogóle będą zmiany widoczne bez 5krotnego zooma. Warto bylo wydać 4200zł - dostawa napędu oczywiście nadal w realizcji xD No kurwa chyba nigdy gorszego zakupu nie miałem. Niby stary zagrajmer, a jednak dałeś się nabrać jak babcia na wnuczka
Opublikowano 20 listopada 202420 lis Zastanawiam się co prezentuje dzisiaj lepszą wydajność: forum czy PS5 Pro.
Opublikowano 20 listopada 202420 lis 5 minut temu, SnoD napisał(a): Niby stary zagrajmer, a jednak dałeś się nabrać jak babcia na wnuczka Właśnie na starych zagrajmerach Sony zarobiło najwięcej
Opublikowano 20 listopada 202420 lis 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Właśnie na starych zagrajmerach Sony zarobiło najwięcej Nowi zagrajmerzy szanują pieniądze i grają na laptopie do szkoły, a gry kupują w formie kont Steam za 2 złote + 1dna gra gratis randomowa.