Opublikowano 19 listopada 20241 r Patch pod PRO do Silent Hilla 2 wygląda gorzej niż na bazowej konsoli XDDDDDD FrajerStation 5 PRO pierwsza konsola która za wyższą cenę oferuje gorzej wyglądające gry. Definicja frajerstwa.
Opublikowano 19 listopada 20241 r Trzeba przyznać, że bundlowcy PS5 Pro + SH2 mogą czuć się jak James po Spoiler zabiciu żony. TRAUMA
Opublikowano 19 listopada 20241 r Nie no, naprawdę mega szacun dla Sony - tak opluć swoich fanów żeby nie dość, że zapłacili za to gówno to jeszcze go bronią w sieci. Cudotwórcy.
Opublikowano 19 listopada 20241 r Trzeba poczekać na pacza, trzeba poczekać na update PSSR, trzeba poczekać na bundla z napędem, trzeba poczekać na nowe gierki Just like thе PS3, it's remindin' me of a memory of a timе when I CRIED SO HARD FOR GAMES AT LAAAAAAAAUNCH
Opublikowano 19 listopada 20241 r Czasem trzeba poczekać, ale klasycznie najlepsza konsolowa wersja będzie na Xboxie. Cóż, byle tego Astral cośtam ogarnęli pod XSX i tego AstroFanserwis też, chcę wiedzieć na co wydaje moje 4zl.
Opublikowano 19 listopada 20241 r Powiem wam, że chyba nigdy nie czułem się tak wyruchany na pieniądze jak po zakupie PS5 Pro. Konsola głośna w porownaniu do amatora, gry na ktorych zależało mi najbardziej działają również gorzej, chuj wie kiedy będą patche i czy w ogóle to naprawią, już nie mówiąc czy w ogóle będą zmiany widoczne bez 5krotnego zooma. Warto bylo wydać 4200zł - dostawa napędu oczywiście nadal w realizcji xD No kurwa chyba nigdy gorszego zakupu nie miałem.
Opublikowano 19 listopada 20241 r Eh, kiedyś to były wersje pro, po zakupie One X nie było wątpliwości co do postępu.
Opublikowano 19 listopada 20241 r Wlasnie przed chwilą sprawdziłem jak wyglada Ass Creed Syndicate po updacie. No i wersja na PS5 Pro to takie trochę gówno rozmazane w porownaniu do XSX. Cudownie po prostu xD Edytowane 19 listopada 20241 r przez Ins
Opublikowano 19 listopada 20241 r nie dziwię się, że to śmiga w 4K/60 na PRO - przecież to nawet w photo mode wygląda jak późne PS3 w 4K
Opublikowano 19 listopada 20241 r 3 godziny temu, Mustang napisał(a): Eh, kiedyś to były wersje pro, po zakupie One X nie było wątpliwości co do postępu. Xbox One X to był potwór w chwili wydania. Konsola kompletna, idealna. Doczekała sie godnego następcy, bo XSX robi wszystko lepiej, z cudownie działającym Quick Resume włącznie.
Opublikowano 20 listopada 20241 r 9 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): O co chodzi w tym temacie PRO? Pclab już zamknęli? Po prostu śmiesznie ogląda się jak Jimmy i Musacośtam wciągają copium, a nad wszystkim czuwa moderacja, bo ktoś coś nie tak o kurwie niebieskiej pisze xDDD chorzy ludzie następne będzie usuwanie postów posiadaczy którym sprzęt nie podszedł
Opublikowano 20 listopada 20241 r Aż dziwne, że sony nie dorzuciło do opakowania pozytywki, która przy otwarciu pudełka gra ten numer: 4K, lepsze czernie, działający PSSR - musisz poczuć too, oo
Opublikowano 20 listopada 20241 r 20 hours ago, Ins said: Powiem wam, że chyba nigdy nie czułem się tak wyruchany na pieniądze jak po zakupie PS5 Pro. Konsola głośna w porownaniu do amatora, gry na ktorych zależało mi najbardziej działają również gorzej, chuj wie kiedy będą patche i czy w ogóle to naprawią, już nie mówiąc czy w ogóle będą zmiany widoczne bez 5krotnego zooma. Warto bylo wydać 4200zł - dostawa napędu oczywiście nadal w realizcji xD No kurwa chyba nigdy gorszego zakupu nie miałem. Za ile wystawiasz na olx drogi Ins ?
Opublikowano 20 listopada 20241 r 21 godzin temu, Ins napisał(a): Powiem wam, że chyba nigdy nie czułem się tak wyruchany na pieniądze jak po zakupie PS5 Pro. Konsola głośna w porownaniu do amatora, gry na ktorych zależało mi najbardziej działają również gorzej, chuj wie kiedy będą patche i czy w ogóle to naprawią, już nie mówiąc czy w ogóle będą zmiany widoczne bez 5krotnego zooma. Warto bylo wydać 4200zł - dostawa napędu oczywiście nadal w realizcji xD No kurwa chyba nigdy gorszego zakupu nie miałem. Niby stary zagrajmer, a jednak dałeś się nabrać jak babcia na wnuczka
Opublikowano 20 listopada 20241 r Zastanawiam się co prezentuje dzisiaj lepszą wydajność: forum czy PS5 Pro.
Opublikowano 20 listopada 20241 r 5 minut temu, SnoD napisał(a): Niby stary zagrajmer, a jednak dałeś się nabrać jak babcia na wnuczka Właśnie na starych zagrajmerach Sony zarobiło najwięcej
Opublikowano 20 listopada 20241 r 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Właśnie na starych zagrajmerach Sony zarobiło najwięcej Nowi zagrajmerzy szanują pieniądze i grają na laptopie do szkoły, a gry kupują w formie kont Steam za 2 złote + 1dna gra gratis randomowa.