Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,8 tys.
  • Wyświetleń 686,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Trzeba przyznać, że bundlowcy PS5 Pro + SH2 mogą czuć się jak James po

Spoiler

zabiciu żony. 

TRAUMA

Opublikowano

Trzeba poczekać na pacza, trzeba poczekać na update PSSR, trzeba poczekać na bundla z napędem, trzeba poczekać na nowe gierki

Just like thе PS3, it's remindin' me of a memory of a timе when

I CRIED SO HARD FOR GAMES AT LAAAAAAAAUNCH

Mike Shinoda shoots down the rumour that Chester Bennington hated Linkin  Park's biggest hit single | Louder

Opublikowano

Powiem wam, że chyba nigdy nie czułem się tak wyruchany na pieniądze jak po zakupie PS5 Pro. Konsola głośna w porownaniu do amatora, gry na ktorych zależało mi najbardziej działają również gorzej, chuj wie kiedy będą patche i czy w ogóle to naprawią, już nie mówiąc czy w ogóle będą zmiany widoczne bez 5krotnego zooma.

Warto bylo wydać 4200zł - dostawa napędu oczywiście nadal w realizcji xD

No kurwa chyba nigdy gorszego zakupu nie miałem. 

Opublikowano

Wlasnie przed chwilą sprawdziłem jak wyglada Ass Creed Syndicate po updacie. No i wersja na PS5 Pro to takie trochę gówno rozmazane w porownaniu do XSX. Cudownie po prostu xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Chcecie PRO to kupcie XSX - nowa kampania promocyjna Microsoftu :)

Opublikowano
3 godziny temu, Mustang napisał(a):

Eh, kiedyś to były wersje pro, po zakupie One X nie było wątpliwości co do postępu. 

Xbox One X to był potwór w chwili wydania. Konsola kompletna, idealna. Doczekała sie godnego następcy, bo XSX robi wszystko lepiej, z cudownie działającym Quick Resume włącznie.

Opublikowano
9 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):

O co chodzi w tym temacie PRO? 

Pclab już zamknęli?

Po prostu śmiesznie ogląda się jak Jimmy i Musacośtam wciągają copium, a nad wszystkim czuwa moderacja, bo ktoś coś nie tak o kurwie niebieskiej pisze xDDD chorzy ludzie

następne będzie usuwanie postów posiadaczy którym sprzęt nie podszedł

Opublikowano

Aż dziwne, że sony nie dorzuciło do opakowania pozytywki, która przy otwarciu pudełka gra ten numer:

4K, lepsze czernie, działający PSSR - musisz poczuć too, oo

Opublikowano
20 hours ago, Ins said:

Powiem wam, że chyba nigdy nie czułem się tak wyruchany na pieniądze jak po zakupie PS5 Pro. Konsola głośna w porownaniu do amatora, gry na ktorych zależało mi najbardziej działają również gorzej, chuj wie kiedy będą patche i czy w ogóle to naprawią, już nie mówiąc czy w ogóle będą zmiany widoczne bez 5krotnego zooma.

Za ile wystawiasz na olx drogi Ins ? ;)

Opublikowano
21 godzin temu, Ins napisał(a):

Niby stary zagrajmer, a jednak dałeś się nabrać jak babcia na wnuczka ;)

Opublikowano

Zastanawiam się co prezentuje dzisiaj lepszą wydajność: forum czy PS5 Pro.

Opublikowano
5 minut temu, SnoD napisał(a):

Niby stary zagrajmer, a jednak dałeś się nabrać jak babcia na wnuczka ;)

Właśnie na starych zagrajmerach Sony zarobiło najwięcej ;)

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Właśnie na starych zagrajmerach Sony zarobiło najwięcej ;)

Nowi zagrajmerzy szanują pieniądze i grają na laptopie do szkoły, a gry kupują w formie kont Steam za 2 złote + 1dna gra gratis randomowa.