Opublikowano 23 listopada 202423 lis Teraz, Pupcio napisał(a): To ta gra wideo typu goticzek która ledwo działa? Do gra napędzana duszą, powinieneś być zadowolony.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Oczywiście jako dusznik mam gre na radarze tylko czekam na odpowiedni sprzęt który temu podoła (KOMBAJN NINTENDO S2)
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Jaki kurwa goticzek, od tego czekania na drugą konsolę ze spoconym hydraulikiem już całkowicie się styki poprzegrzewały
Opublikowano 23 listopada 202423 lis 38 minut temu, Pupcio napisał(a): Oczywiście jako dusznik mam gre na radarze tylko czekam na odpowiedni sprzęt który temu podoła (KOMBAJN NINTENDO S2) Obawiam się, że na kombajn Nintendo to max co cię czeka co porty z PS3 w 60 klatkach
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Chcesz mi powiedzieć że utknę do końca życia w drugiej najlepszej generacji gejmingu pod kołderką??! Zajebiście
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Teraz, Pupcio napisał(a): Chcesz mi powiedzieć że utknę do końca życia w drugiej najlepszej generacji gejmingu pod kołderką??! Zajebiście Drugiej? Xbox 360 był tylko w jednej.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis 15 minut temu, Pupcio napisał(a): xbox xD Porażka od zawsze na zawsze Najlepsza konsola najlepszej generacji w historii, 2+2 dodasz już sobie sam. A że choroba klaperska nie pozwala tego zauważyć? Cóż, to już twój problem.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Ahh kupiony wczoraj Titanfall 2 na Xboxiku w którego grałem w 2016 r, wszystkie postępy i sejwy Spróbuję tak na plejstejszyn z Bloodbornem
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Wyborna gra, ale mistrzowski multiplayer jednynki wciąż najlepszy, ale takie rzeczy to były tylko dla Xbox, nie dla klapa yebanego. Xbox One to konsola dla konesera, więc wiem dlatego nie kupił go żaden klap w tym temacie
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Niesamowity ten xbox! Jak ktoś jest entuzjastą bezużytecznych sprzętów rtv
Opublikowano 23 listopada 202423 lis 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Xbox One to konsola dla konesera, więc wiem dlatego nie kupił go żaden klap w tym temacie 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): Niesamowity ten xbox! Jak ktoś jest entuzjastą bezużytecznych sprzętów rtv Długo nie musiałem czekać, sami wychodzą przed szereg.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Na Sonce za to tyle sztosów że na jednej konsoli nie da rady ograć i trzy egzemplarze potrzebne
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Też się zastanawiacie przeglądając tematy playstation czy posiadacze tych konsol są yebanymi debilami czy zwyczajnie w świecie lubią tracić pieniądze bez celu? Ostra sieczka. Zawsze miałem takie zdanie na temat nintendo ale w tej generacji sonka ich ostro prześcignęła
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Może lubią zbieractwo, każdy wie że obecnie z sony jest tak że wystarcza spokojnie zestaw multimedialny PS5 PRO + PS PORTAL.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Godzinę temu, Pupcio napisał(a): Chcesz mi powiedzieć że utknę do końca życia w drugiej najlepszej generacji gejmingu pod kołderką??! Zajebiście w generacji która zapoczątkowała najgorsze trendy branży jak skórki, przepustki, gówniane puste światy, znaczniki na mapie z wykrzyknikami czy pytajnikami, robienie z graczy debili jak zautomatyzowane skakanie, malowanie drabin na żółto czy krawędzie gdzie można się złapać plus filmowość gier? To ty zwykły kulfon jesteś a nie gracz
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Nah, Uki, nie zgadzam się kompletnie. To właśnie pierwszy raz kiedy na konsolach wszedł z buta faktycznie działający online (oczywiście zasługa MSu), ramię w ramię walczyli developerzy ze wschodu i zachodu (po raz pierwszy i ostatni jak do tej pory), upgrade do HD, wejście gier indie na salony, kompletne gry jeszcze do odpalenia z płyt, ale już można było je instalować aby skrócić czasy ładowania, bezprzewodowe pady, do tego peak handheldów. KUUUUU... NIE WYTRZYMIE, TAKA DOBRA BYŁA TO GENERACJA.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Godzinę temu, messer88 napisał(a): Może lubią zbieractwo, każdy wie że obecnie z sony jest tak że wystarcza spokojnie zestaw multimedialny PS5 PRO + PS PORTAL. Jeszcze router ASUS, tak zwane spoiwo ekosystemu
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Godzinę temu, Ukukuki napisał(a): w generacji która zapoczątkowała najgorsze trendy branży jak skórki, przepustki, gówniane puste światy, znaczniki na mapie z wykrzyknikami czy pytajnikami, robienie z graczy debili jak zautomatyzowane skakanie, malowanie drabin na żółto czy krawędzie gdzie można się złapać plus filmowość gier? To ty zwykły kulfon jesteś a nie gracz Jak porównam sobie jakie gry wychodziły w 2010 roku do tego gówna obesranego co jest teraz to dla mnie to była najlepsza era giereczkingu, periodt.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Tamta generacja to ostateczna forma grania jak sie okazało po latach. Od 2013 jesteśmy w stagnacji i gejming się skończył
Opublikowano 23 listopada 202423 lis 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Od 2013 jesteśmy w stagnacji i gejming się skończył Mhm, dlatego siurek ci staje jak wykupisz GP na miesiąc żeby ograć koks giereczki (i dziwnym trafem to właśnie mając wykupiony abonamencik najwięcej piszesz o gierkach zamiast tych małpiszonowych bajcików dla DRAKI i BRANIA POD SKÓRKĘ) czy tam oglądasz animepedałów w Metafora
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Kurde serio musze iść do okulisty bo chyba nie przewidziało mi się że użytkownik Bzdur w jednym zdaniu wymienił gejpassa i koks giereczki haha
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Jedyny dobry kierunek dla niebieskiej kurwy, ikonka na innych sprzętach i odpalenie tych kilku śmieci sony jako darmowe gierki obok kolorowych klocków które układa Grażyna na smartphonie