Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
19 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Zaczyna się prywata, bo kolejny przejrzał przez NIntendowskie kłamstwo? Nie daj im się oFi, jazda z czerwonymi!

Jak kaczor lata za mną po twiterach i przekleja tutaj screeny to już gejbenowsko swiczowski kij siedzi głęboko.

Szkoda chlopa, kiedyś dzień dobry mówił.

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 636,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dzień dobry, chciałem tylko przypomnieć, że mamy dziś 25 listopada, PlayStation 5 "PRO" wciąż jest scamem, a Sonka - zwykłą c00rwą. Pozdrawiam. :)

Może i Scam, za to Stalker 2 spadł na 74 na meta, fajnie, że w GP, ale nie działa wersja alpha coś hahaha. 

Opublikowano
30 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Może i Scam, za to Stalker 2 spadł na 74 na meta, fajnie, że w GP, ale nie działa wersja alpha coś hahaha. 

Dużo duszy, więc gracze wybaczają, a jak masz tanią nijakość jak ja PlayStation to  temat martwy po tygodniu od premiery.

Opublikowano

74 na meta, a co chwilę nowy klaperski przebiera nóżkami i pyta jak osioł ze Szreka czy daleko jeszcze, hehe

Opublikowano
W dniu 24.11.2024 o 08:33, Pupcio napisał(a):

Ależ to się musi prezentować na konsoli ps5 pro! (Tak samo)

Oj tak, jest znacznie lepiej!!!!

IMG_4422.jpeg

Opublikowano
W dniu 24.11.2024 o 12:41, drozdu7 napisał(a):

Jeszcze nie grałem w tego Stalkera ale jak czytam to wychodzi mi że gracze są w stanie przełknąć techniczne niedogodności i bugi, jeśli widzą że gra nie robi z nich idiotów, nie prowadzi za rączkę, daje swobodę i przy tym jest niesamowicie klimatyczna. 

Widocznie gra nie musi być filmem, najebaną skryptami rynną albo open worldem dla rozciągnięcia rozgrywki 

Dobra gra z błędami to nadal dobra gra.

Opublikowano

c0rwa ale to śmiga :obama: mam nadzieje że mi się uda gdzieś dostać BESTIE pro bo inaczej święta będą zniszczone 

Opublikowano
19 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

PlayStation nie ma nic to pozostaje czekać aż skapnie z pańskiego stołu.

Znaczy którego? Na stole xboxa leżą fekalia, a u nintendo gry z datą przydatności do 2018r.

Opublikowano

XSX najlepszy sprzęt, nawet pro niepotrzebne. Mnóstwo udogodnień, OPCJI na granie. Kultura pracy. 

Fantastyczna konsola.

Ps5? Jebany ruski mir, w zamian za trzy gry w roku ludzie lecą po "mocniejszy" model za 3,5 koła i czekają grzecznie na przepłacone napędy. 

Kurwa jakiś czas temu zamieniłem digitala na wersję z napędem. I wczoraj chciałem bratu odpalić któryś rozdział z The Last Of Us 2. A tam kurwa tylko "Nowa gra". Aha czyli moje sejvy poszły w hooy

Opublikowano

To kup plusika extra za tysiaka żeby mieć sejwy online, w czym problem? :) 

Opublikowano

Sony powinno im zrobić ikonke memorki z psxa na koncie za dodatkową stówe :obama: te debile kupią wszystko co im przypomni chwile gdy marka playstation rzeczywiście coś znaczyła

Opublikowano
49 minut temu, drozdu7 napisał(a):

XSX najlepszy sprzęt, nawet pro niepotrzebne. Mnóstwo udogodnień, OPCJI na granie. Kultura pracy. 

Fantastyczna konsola.

Ps5? Jebany ruski mir, w zamian za trzy gry w roku ludzie lecą po "mocniejszy" model za 3,5 koła i czekają grzecznie na przepłacone napędy. 

Kurwa jakiś czas temu zamieniłem digitala na wersję z napędem. I wczoraj chciałem bratu odpalić któryś rozdział z The Last Of Us 2. A tam kurwa tylko "Nowa gra". Aha czyli moje sejvy poszły w hooy

Czyli na PS nadal fikołki z rzeczami nad którymi od czasów X360 użytkownicy EKOSYSTEMU MS nie muszą się nawet zastanawiać. Dobrze wiedzieć.

Na klocku nie dość, że Ci pobiera zapisy z gier, w które nawet nie pamiętasz, że grałeś 15 lat temu, to konsolę odłączysz od prądu, wyrzucisz na strych, a jak po 5 latach się rozmyślisz, to odpali ci kilka ostatnich gier dokładnie od tego momentu gdzie pada odłożyłeś ;)

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Nie ma co obrażać zwierząt. One nie dają się nabierać na scam typu plejkurewka pro xD

Opublikowano
11 minut temu, messer88 napisał(a):

Dobrze że nie miał plusa i brat Drozda uniknął oglądania tlou2. 

A widzisz, ja mam akurat całkiem dobre zdanie o tlou2. Fabularnie pojebało trochę kukmana, ale przede wszystkim dobrze się w to gra, mechaniki i budowa poziomów dają Ci możliwości. Są fajne etapy i walki.

Nie to co w tych tworach growo-podobnych jak Spiderman i Horizon. Ja pierdole to są dopiero wydmuszki najwyższego sortu. 

Naprawdę jak przypomnę sobie klapów wrzucających pudełka i piszących że mamy "Święto Graczy" xdd 

Opublikowano
5 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Timeless Travel ostatecznie rozwiąże problem Xboxa. 

Podróże w czasie to ulubiony temat klapów, a nawet marzenie powrotu do czasów PSX i PS2.