Opublikowano 24 listopada 202424 lis 19 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Zaczyna się prywata, bo kolejny przejrzał przez NIntendowskie kłamstwo? Nie daj im się oFi, jazda z czerwonymi! Jak kaczor lata za mną po twiterach i przekleja tutaj screeny to już gejbenowsko swiczowski kij siedzi głęboko. Szkoda chlopa, kiedyś dzień dobry mówił.
Opublikowano 25 listopada 202425 lis Dzień dobry, chciałem tylko przypomnieć, że mamy dziś 25 listopada, PlayStation 5 "PRO" wciąż jest scamem, a Sonka - zwykłą c00rwą. Pozdrawiam.
Opublikowano 25 listopada 202425 lis 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dzień dobry, chciałem tylko przypomnieć, że mamy dziś 25 listopada, PlayStation 5 "PRO" wciąż jest scamem, a Sonka - zwykłą c00rwą. Pozdrawiam. Może i Scam, za to Stalker 2 spadł na 74 na meta, fajnie, że w GP, ale nie działa wersja alpha coś hahaha.
Opublikowano 25 listopada 202425 lis 30 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Może i Scam, za to Stalker 2 spadł na 74 na meta, fajnie, że w GP, ale nie działa wersja alpha coś hahaha. Dużo duszy, więc gracze wybaczają, a jak masz tanią nijakość jak ja PlayStation to temat martwy po tygodniu od premiery.
Opublikowano 25 listopada 202425 lis 74 na meta, a co chwilę nowy klaperski przebiera nóżkami i pyta jak osioł ze Szreka czy daleko jeszcze, hehe
Opublikowano 25 listopada 202425 lis PlayStation nie ma nic to pozostaje czekać aż skapnie z pańskiego stołu.
Opublikowano 25 listopada 202425 lis W dniu 24.11.2024 o 08:33, Pupcio napisał(a): Ależ to się musi prezentować na konsoli ps5 pro! (Tak samo) Oj tak, jest znacznie lepiej!!!!
Opublikowano 25 listopada 202425 lis W dniu 24.11.2024 o 12:41, drozdu7 napisał(a): Jeszcze nie grałem w tego Stalkera ale jak czytam to wychodzi mi że gracze są w stanie przełknąć techniczne niedogodności i bugi, jeśli widzą że gra nie robi z nich idiotów, nie prowadzi za rączkę, daje swobodę i przy tym jest niesamowicie klimatyczna. Widocznie gra nie musi być filmem, najebaną skryptami rynną albo open worldem dla rozciągnięcia rozgrywki Dobra gra z błędami to nadal dobra gra.
Opublikowano 26 listopada 202426 lis c0rwa ale to śmiga mam nadzieje że mi się uda gdzieś dostać BESTIE pro bo inaczej święta będą zniszczone
Opublikowano 26 listopada 202426 lis 19 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): PlayStation nie ma nic to pozostaje czekać aż skapnie z pańskiego stołu. Znaczy którego? Na stole xboxa leżą fekalia, a u nintendo gry z datą przydatności do 2018r.
Opublikowano 26 listopada 202426 lis XSX najlepszy sprzęt, nawet pro niepotrzebne. Mnóstwo udogodnień, OPCJI na granie. Kultura pracy. Fantastyczna konsola. Ps5? Jebany ruski mir, w zamian za trzy gry w roku ludzie lecą po "mocniejszy" model za 3,5 koła i czekają grzecznie na przepłacone napędy. Kurwa jakiś czas temu zamieniłem digitala na wersję z napędem. I wczoraj chciałem bratu odpalić któryś rozdział z The Last Of Us 2. A tam kurwa tylko "Nowa gra". Aha czyli moje sejvy poszły w hooy
Opublikowano 26 listopada 202426 lis To kup plusika extra za tysiaka żeby mieć sejwy online, w czym problem?
Opublikowano 26 listopada 202426 lis no dokładnie, utrzymanie chmury to wielomiliardowe koszta, chciałbyś tam trzymać sejwy za darmo??
Opublikowano 26 listopada 202426 lis Sony powinno im zrobić ikonke memorki z psxa na koncie za dodatkową stówe te debile kupią wszystko co im przypomni chwile gdy marka playstation rzeczywiście coś znaczyła
Opublikowano 26 listopada 202426 lis Co tu dużo mówić - jedyna szansa na faktycznie dobrą grę na Plejaka to jak Microsoft zrobi port. Przykre, ale prawdziwe.
Opublikowano 26 listopada 202426 lis 49 minut temu, drozdu7 napisał(a): XSX najlepszy sprzęt, nawet pro niepotrzebne. Mnóstwo udogodnień, OPCJI na granie. Kultura pracy. Fantastyczna konsola. Ps5? Jebany ruski mir, w zamian za trzy gry w roku ludzie lecą po "mocniejszy" model za 3,5 koła i czekają grzecznie na przepłacone napędy. Kurwa jakiś czas temu zamieniłem digitala na wersję z napędem. I wczoraj chciałem bratu odpalić któryś rozdział z The Last Of Us 2. A tam kurwa tylko "Nowa gra". Aha czyli moje sejvy poszły w hooy Czyli na PS nadal fikołki z rzeczami nad którymi od czasów X360 użytkownicy EKOSYSTEMU MS nie muszą się nawet zastanawiać. Dobrze wiedzieć. Na klocku nie dość, że Ci pobiera zapisy z gier, w które nawet nie pamiętasz, że grałeś 15 lat temu, to konsolę odłączysz od prądu, wyrzucisz na strych, a jak po 5 latach się rozmyślisz, to odpali ci kilka ostatnich gier dokładnie od tego momentu gdzie pada odłożyłeś Edytowane 26 listopada 202426 lis przez SnoD
Opublikowano 26 listopada 202426 lis Zaraz dowiesz się, że to niepotrzebne, bo wszyscy grają tylko w jedną grę na raz, autosave'y są częste i w sumie to i napisy też się szybko wczytują. klap = zwierze
Opublikowano 26 listopada 202426 lis Nie ma co obrażać zwierząt. One nie dają się nabierać na scam typu plejkurewka pro xD
Opublikowano 26 listopada 202426 lis 11 minut temu, messer88 napisał(a): Dobrze że nie miał plusa i brat Drozda uniknął oglądania tlou2. A widzisz, ja mam akurat całkiem dobre zdanie o tlou2. Fabularnie pojebało trochę kukmana, ale przede wszystkim dobrze się w to gra, mechaniki i budowa poziomów dają Ci możliwości. Są fajne etapy i walki. Nie to co w tych tworach growo-podobnych jak Spiderman i Horizon. Ja pierdole to są dopiero wydmuszki najwyższego sortu. Naprawdę jak przypomnę sobie klapów wrzucających pudełka i piszących że mamy "Święto Graczy" xdd
Opublikowano 26 listopada 202426 lis 5 minutes ago, KrYcHu_89 said: Timeless Travel ostatecznie rozwiąże problem Xboxa. Podróże w czasie to ulubiony temat klapów, a nawet marzenie powrotu do czasów PSX i PS2.
Opublikowano 26 listopada 202426 lis 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Timeless Travel ostatecznie rozwiąże problem Xboxa. Obnaży w końcu, że Sony nie ma już ani jednego faktycznie dobrego studia?