Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Zarzucę klasykiem:

Cytat

Sprawdzałem w ogóle nominacje z 2014, 2015, 2019 i 2020 kiedy wyszły takie tuzy gatunków jak Ori, Sunset Overdrive, Forza Horizon 3 i 4 czy Gearsy 5, ale to gry na Xboxa więc wiadomo. Za to kurwa dostawały jakieś żółtka pokroju The Outer Worlds czy Heartstone xDDDDD Przecież TGA to jest takie dotykanie się chujam Sony z Geoffem, że głowa mała.

Oczywiście jakieś normalne nagrody pokroju BAFTA mają znacznie większy wachlarz i jakoś tam Sony mało dostaje. Ciekawe czemu? Pewnie brytole nie dają się przekupić tym japońskim skurwysynom 

Bądźmy poważni, plebiscyt w typie wyborów w Rosji.

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 633,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Pięknie układa filmiki na YT

CONCORD.jpg

Miło że sonka zapowiedziała DLC z nową postacią do Concord od partaczy z psów :)  

Opublikowano

Kurde gdyby Microsoft nie był tylko małym zakładem/manufakturą a bogatą firmą to też by się mogli trochę rozepchać na różnych branżowych galach lizania jajek :( Nienawidzę jak wielkie korporacje biją takie małe działalności gospodarcze

Opublikowano

Microsoft ma na plecach oddech praktycznie każdego dużego urzędu, a Sony chodzi sobie samopas. Z resztą Geoff i Sony robią sobie razem dobrze, a jak masz wątpliwości to zapraszam do pierwszego postu na stronie. Zwykłe kolesiostwo i łajdactwo, VGA to wyboru w Rosji wśród imprez branżowych.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

VGA to wyboru w Rosji wśród imprez branżowych.

musisz być bardzo dumny z tego porównania 

Ja rozumiem wspieranie Microsoftu, sam zamawiałem jakieś etui na telefony hand made albo mydełka czy świeczki robione ręcznie na prezenty  

Opublikowano

Raczej zniesmaczony, ale z tego posta już tak. :) 

Sprawdzałem w ogóle nominacje z 2014, 2015, 2019 i 2020 kiedy wyszły takie tuzy gatunków jak Ori, Sunset Overdrive, Forza Horizon 3 i 4 czy Gearsy 5, ale to gry na Xboxa więc wiadomo. Za to kurwa dostawały jakieś żółtka pokroju The Outer Worlds czy Heartstone xDDDDD Przecież TGA to jest takie dotykanie się chujam Sony z Geoffem, że głowa mała.

Oczywiście jakieś normalne nagrody pokroju BAFTA mają znacznie większy wachlarz i jakoś tam Sony mało dostaje. Ciekawe czemu? Pewnie brytole nie dają się przekupić tym japońskim skurwysynom 

edit: dodam jeszcze, że jedyne nominacje jakie zdobędzie MS w następnym roku to za gry które wyszły też na Plejaka, Geoff trzyma rękę na japońskiej gale pulsie, aby przez asocjację budować propagandę sukcesu Sony :) 

Opublikowano

w niebieskim szambie stabilnie :jim:

Opublikowano

To jest ciekawe, że mamy grudzień, a Sony zapowiedziało tylko jedną grę na 2025.

Ale już też o tym pisałem. Więcej zamknęli studiów niż otworzyli i teraz mamy 2 gry first party na 2024 i jedną na 2025.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Ale przecież nawet jeśli będzie jedna gra EKSKLUZYWNA rocznie to i tak klapy będą trąbić o wielkim sukcesie, rozjebanych botach i wyznaczaniu standardów branży. Bo to gra tylko dla nich. W sensie nie będzie mógł zagrać nikt inny. W sensie na Xboxie.

I nawet kupią do tej jednej gry nową konsolę za 3500. Bez napędu. I będą grzecznie czekać na ten napęd, albo kupią za 1200 albo kupią nową konsolę żeby wyjąć  napęd. 

I kupią każde guwno sygnowane logo PlayStation, nawet jeśli miałby to być gumowy PS kutas to day one! Wszystko obracają na swoją korzyść, uprawiając od lat festiwal hipokryzji który w ostatnim czasie wypierdala poza skalę.

Tak to się kręci u obrońców konsolowosci, którzy śpią spokojnie bo najważniejsze że Xbox martwy. 

Opublikowano

Ten coś tam o gongach w choroszczy pisze, tymczasem gong z choroszczy:

image.png

Cytat

Gdzie był ten guzik "wyłącz komentarze"... o, jest! Pyk, pyk, jako tako no i dobra, pora na CSa

image.thumb.jpeg.ec34acfebce5997e0468015597a9086c.jpeg

Opublikowano

Jakby ktoś zastanawiał się co to znaczy "PlayStation to choroba", poniższe ogłosił chłop po zobaczeniu rendera gry na 2027:

image.png.eb1688f2b892859850e4ca916b047164.png

chłop który kupił 4 PS5 bez gier

oszust który zdefraudował pieniądze ze zbiórki na dziecko

autystyk który w ciągu 60 dni ukończył silenta 22 razy

tzw. triumwirat spyerdolenia :) 

Opublikowano

ja niby jestem klapem bo nie lubię Xboxa no ale chuj może być :lapka: powiewa mi to ale niektórzy to mają najebane na punkcie tego PlayStation zasranego

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

oszust który zdefraudował pieniądze ze zbiórki na dziecko

to jest mega ciekawe, mógłbyś mnie odesłać do jakiś informacji? 

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a):

No ofi założył zbiórkę na swojego syna i w czasie gdy zbierał pieniązki wrzucał sobie do zakupów growych zdjęcia gierek, które w tym czasie brał. Oczywiście nóweczki w foliach, bo wiadomo.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

Lore wytłumaczyłby ci lepiej zapewne któryś ze stałych bywalców WKP, ale po krótce - oFi zrobił zbiórkę na (o ile sądzę) na leczenie swojego dziecka, a w okolicy premiery drugiego Horizona kupił sobie najlepszą wersję gry z gumowym mamutem wstawiając to do tematu zakupowego.

Opublikowano

Kojimbo widział co się dzieje u Sonego i sam się jebaniec wykupił bo pierdoli w tym siedzieć. 

Łysy Jordan to dopiero zaczyna swoją przygodę, a już niedługo dowiemy się co nam wysmażyli dobrego twórcy Ghost Of YoDEI

Opublikowano

okropne a jak sobie pomyślę, że to z gry o tej rudej kurwie to jeszcze gorzej :/ 

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Kojimbo widział co się dzieje u Sonego i sam się jebaniec wykupił bo pierdoli w tym siedzieć. 

W 2026 najlepsza wersja Death Stranding 2: Director's Cut na next-gen Xboxie. :banderas:

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Lore wytłumaczyłby ci lepiej zapewne któryś ze stałych bywalców WKP, ale po krótce - oFi zrobił zbiórkę na (o ile sądzę) na leczenie swojego dziecka, a w okolicy premiery drugiego Horizona kupił sobie najlepszą wersję gry z gumowym mamutem wstawiając to do tematu zakupowego.

Wątki pojebałeś, z mamuta to beka z mefka była.

Wrzucam, dokopałem się do postów z tamtego okresu:

Niech sobie będzie dla potomnych.

Opublikowano

ofi też mamuciarz tylko że go kupił tak samo jak ograł wszystkie gry nominowane do goty :pawel:

Opublikowano

Ofi kupil mamuta z kolekcjonerka za 900zl, Mevek kupil zyrafa z lego i kapal sie z nim w wannie.