Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Swoją drogą widać, że przewaga Astro była kolosalna po tym jak spływają teraz głosy od poszczególnych outletów. 

Oczywiście jest to trochę przesada, do tej pory mniej doceniane platformówki kroją Finalarzy i Mataforarzy, ale no tak to już jest w tej branży, logo !!!!Playstation!!!! to murowany splendor i tantiemy!

image.thumb.png.91637da4102bfaf057d468f73e6a186d.png

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 629,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, Pierre Deck napisał(a):

moze i maja mniej nagrod, ale wiecej sprzedało sie Mariana Odyssey, niz Astro Bota. 

Ale Ty wiesz że dla klapów to przede wszystkim gra jest potrzebna do brandzlowania się MC i nominacjami, oraz do tego żeby nikt inny nie zagrał.

Oni też nie muszą, wystarczy im sama świadomość że jest, dlatego na 65mln konsol sprzedaje się 1,5mln exa

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Ograłeś w ogóle Wondera i Donkey Konga Country Returns? Nie wiem, o czym mówisz, Wonder to najlepsze Mario 2D od 30 lat, a DKCR to najlepszy platformer 2D jaki kiedykolwiek powstał! W obu tytułach opad szczęki co level gwarantowany, w DKCR są jeszcze świetne levele w wagoniku (w dwóch różnych wersjach) i odrzutowej beczce dla urozmaicenia, a nawet poświęcony im cały świat, że o levelach muzycznych nie wspomnę i kozackich bossach włącznie z ostatnim. W samym tylko świecie na plaży masz level, w którym uciekasz przed mackami ośmiornicy, płyniesz na wielorybie, czy też chowasz się przed tsunami:

Deklasacja! A to tylko 3 levele z 80 xD

A ograłem Mariana 2D, fajny!

Tego goryla ogram tą wersję HD, ostatnio nawet polubiłem platformówki. 

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał(a):

Ale Ty wiesz że dla klapów to przede wszystkim gra jest potrzebna do brandzlowania się MC i nominacjami, oraz do tego żeby nikt inny nie zagrał.

Oni też nie muszą, wystarczy im sama świadomość że jest, dlatego na 65mln konsol sprzedaje się 1,5mln exa

wiadomo. tak samo najwiecej gadaja o VR, a prawie zaden nie kupil do sonki tego trupa XD

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Astro Playroom sprzedał się w ilości 65 milionów kopii :). 

Opublikowano

mnie wyjebało z butów jak przeczytałem o pływaniu na wielorybie :notlikethis: takie rzeczy można zrobić w grach?

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

A ograłem Mariana 2D, fajny!

Tego goryla ogram tą wersję HD, ostatnio nawet polubiłem platformówki. 

Miłej zabawy! Astro Bot bardzo mi się podobał, zrobiłem 100% w obu, ale to taki relaksujący platformer, za łatwy, choć pomysłowości nie można mu odmówić, który jedzie też trochę na nostalgii. DKCR jest trudny, ale rewarding.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał(a):

Miłej zabawy! Astro Bot bardzo mi się podobał, zrobiłem 100% w obu, ale to taki relaksujący platformer, za łatwy, choć pomysłowości nie można mu odmówić, który jedzie też trochę na sentymencie. DKCR jest trudny, ale rewarding.

Nie no jak wchodzimy już w szczegóły to raczej Astro nie rywalizuje z trudnymi platformówkami 3D, ani tym bardziej w 2D, inny segment. Tam nie było nic trudnego. 

Opublikowano
Teraz, Pierre Deck napisał(a):

a wii sports w ponad 100mln :)

No i właśnie, często widzę statystyki, gdzie Wii Sports jest uwzględniane, a Astro już nie, a jaka jest różnica? No żadna :D. 

Opublikowano

Dyskusja z klapami o platformówkach xDD Chłopaki oni myślą że strzelanina tpp ratchet jest platformówką więc o czym wy do nich mówicie?!

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Dyskusja z klapami o platformówkach xDD Chłopaki oni myślą że strzelanina tpp ratchet jest platformówką więc o czym wy do nich mówicie?!

bo jak coś ma więcej kolorów niż 3 odcienie szarego to jest platformówka. Dlatego Ratchet jest platformówką a Gears of War nie

Opublikowano

Akurat te nowsze Ratchety pięknie zaadoptowały się do nowej genre'y action-adventure-shotooter platforming insomniac strand  SSD type game. 

Opublikowano

Wiadomo, autostrada ssd mocno zrobiła robote:asax:

Opublikowano

Hype dzisiaj na Xboxie, Diablo 1 w abonamencie .:leo:

Niestety zapomnieli i dali tylko wersję PC, bez wsparcia kontrolera, do takich rzeczy trzeba legendarnego PS1!

Opublikowano
13 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Hype dzisiaj na Xboxie, Diablo 1 w abonamencie .:leo:

Niestety zapomnieli i dali tylko wersję PC, bez wsparcia kontrolera, do takich rzeczy trzeba legendarnego PS1!

najlepsza platforma, dziękuję Xbox ze istniejesz i dostarczyłeś nam tak legendarnych marek jak Diablo, Fallout, Call of Duty oraz Crash Bandicoot i od lat jesteście motorem napędowym branży. Xbox uczył się chodzić aby Sony i Nintendo mogły latać, a to wszystko zasługa jednego człowieka - Phila Spencera. :banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

najlepsza platforma, dziękuję Xbox ze istniejesz i dostarczyłeś nam tak legendarnych marek jak Diablo, Fallout, Call of Duty oraz Crash Bandicoot i od lat jesteście motorem napędowym branży. Xbox uczył się chodzić aby Sony i Nintendo mogły latać, a to wszystko zasługa jednego człowieka - Phila Spencera. :banderas:

tym jednym wpisem zafundowales mi tygodniowa dawke choroszczy. 
Jako fan szkolnej bardzo dla ciebie dziekuje

Opublikowano

image.thumb.jpeg.b59633acdfcad8b086d1db22b6d84844.jpeg

Prawie 200k Switchy w okresie świątecznym. Nie dziwię się, że oni tak przeciągają tego S2