Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 629,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Czekam na trzeciego asa co napisze podobne dyrdymały to będę mógł zgłosić tę nielegalnie zorganizowaną paradę bezgustów. :/ 

Przecież Ty nawet nie rozróżniasz gatunków gier! Strzelanka to nie platformer xD

Opublikowano
22 minuty temu, Pupcio napisał(a):

poza indianą 

Ten Indiana który został Grą Roku użytkowników prestiżowego portalu PPE.pl? 

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a):

Nie no, ten DJ na 3DSie absolutnie trefny. Na razie słabo z tymi platformówkami na drugim najsłabszym pod względem gier sprzęcie Nintendo.

6 minut temu, Pupcio napisał(a):

O, Paolo znowu pyka na nintendo

:)

<astronauta_celujacy_astronaute.png>

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Nie no, ten DJ na 3DSie absolutnie trefny. Na razie słabo z tymi platformówkami na drugim najsłabszym pod względem gier sprzęcie Nintendo.

:)

<astronauta_celujacy_astronaute.png>

Daj spokój z tym Yoshim, czy Kirbym, to platformery dla dzieciaków! Za łatwe, prawie że same się przechodzą. Pokaż na ile Cię stać i zrób Returns na 100%, a jak nie to jesteś leszczem.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

OK, ale wybór między tymi Donkey Kongami to jak walka bokserska epileptyka z 4-latkiem. Waga królewska to Psychonauts2 i ostatni Ratchet których nie ograłeś. :) 

Ja ograłem i obie stawiam dużo niżej niż Returns i szczególnie Tropical Freeze. Jeszcze Psychonauts 2 mogę zrozumieć, że ktoś woli, ale Rift Apart przecież był średnio dobry - takie 7+

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Do takich Yoshich czy Kirbich są właśnie platformy Nintendo, przyjemne samograje, ale jak chce zagrać w coś faktycznie dobrego to mam bogatą ofertę gier na PC czy XSX :) 

Samograje?? Widać chłopaku że nigdy nie próbowałeś wymaksować tych perełek

Opublikowano
4 minuty temu, funditto napisał(a):

Ja ograłem i obie stawiam dużo niżej niż Returns i szczególnie Tropical Freeze. Jeszcze Psychonauts 2 mogę zrozumieć, że ktoś woli, ale Rift Apart przecież był średnio dobry - takie 7+

Będzie hot take, ale do tej pory nie ograłem na 3DS ani jednej platformówki którą mógłbym z czystym sumieniem polecić, a jak odpaliłem DKCR to aż się skrzywiłem z niesmaku.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Będzie hot take, ale do tej pory nie ograłem na 3DS ani jednej platformówki którą mógłbym z czystym sumieniem polecić, a jak odpaliłem DKCR to aż się skrzywiłem z niesmaku.

Pewnie zaciąłeś się na tych spadających posągach w pierwszym levelu, trudno.

Mam dla Ciebie sposób, przejdź z kolegą wyjadaczem wersję na Wii lub Switchu, będzie Cię nosił na barana, w co trudniejszych momentach ;)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
6 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Pewnie zaciąłeś się na tych spadających posągach w pierwszym levelu, trudno.

Mam dla Ciebie sposób, przejdź z kolegą wyjadaczem wersję na Wii lub Switchu, będzie Cię nosił na barana, w co trudniejszych momentach ;)

ale mi się ta gra nie podoba w gameplayu, a na ekranie 3DSa wygląda wręcz jak nieczytelne gówno xd Ostatni dobry DK był na N64 (platformówka życia).

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

ale mi się ta gra nie podoba, a na ekranie 3DSa wygląda wręcz jak nieczytelne gówno xd Ostatni dobry DK był na N64 (platformówka życia).

Również ukończony na 100%, wtedy prawie cały weekend nie spałem (grę miałem z wypożyczalni) xD, ale i tak to nie ta liga, co SM64, Banjo-Kazooie i Conker, acz świetny platformer :)

edit:

:banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Hot take Contra z NESa rozpierdala wszystkie platformówki od Microsoftu

Opublikowano

Uff dobrze że zajęte zamykaniem YouTuberów i emulatorów Nintendo znalazło czas na sklecenie "prezentacji" nowej generacji xd

Opublikowano

NS2 oferuje taki skok, że nawet się nie zorientowałem, że te Mario Kart to nie MK8 z WiiU XD

Opublikowano

Muszę powiedzieć, że ten pokaz Nintendo przerósł moje oczekiwania. 

Czegoś takiego nie było nawet przy Xbox One. 

To jest twój czas Phil Spencer na pogromcę zniczy z potężną gamepassową biblioteką i Diablo 1 przenośnie! 

Opublikowano

Jaka to jest tresura że ludzie się cieszą że konsola ma jakieś porty i gniazda ja pierdole xd

Opublikowano
12 minut temu, SnoD napisał(a):

NS2 oferuje taki skok, że nawet się nie zorientowałem, że te Mario Kart to nie MK8 z WiiU XD

a to serio nowe MK? myślałem, że pokazali po prostu MK8 po raz kolejny, niczym się to nie różni :kekw:

3 minuty temu, Szermac napisał(a):

Oho kolejne święto frustratów na forum xD

Nie każdy jest yebanym klapem aby jarać się sprzętem na którego nie pokazano ani jednej dedykowanej gry. :reggie: