Opublikowano 16 stycznia16 sty Czekam na trzeciego asa co napisze podobne dyrdymały to będę mógł zgłosić tę nielegalnie zorganizowaną paradę bezgustów.
Opublikowano 16 stycznia16 sty 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Czekam na trzeciego asa co napisze podobne dyrdymały to będę mógł zgłosić tę nielegalnie zorganizowaną paradę bezgustów. Przecież Ty nawet nie rozróżniasz gatunków gier! Strzelanka to nie platformer xD
Opublikowano 16 stycznia16 sty 22 minuty temu, Pupcio napisał(a): poza indianą Ten Indiana który został Grą Roku użytkowników prestiżowego portalu PPE.pl?
Opublikowano 16 stycznia16 sty 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Za to to wygląda na platformowke no i Psychonauts 2 to to nie jest https://allegro.pl/oferta/donkey-kong-country-returns-3d-nintendo-3ds-16976020489?reco_id=614533a8-d3f8-11ef-a427-5a3242ba117a&sid=f8bddad5d737919e6c726c989b66bdbe96499e13bc806f55bd0c404f69ac7020
Opublikowano 16 stycznia16 sty 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): https://allegro.pl/oferta/donkey-kong-country-returns-3d-nintendo-3ds-16976020489?reco_id=614533a8-d3f8-11ef-a427-5a3242ba117a&sid=f8bddad5d737919e6c726c989b66bdbe96499e13bc806f55bd0c404f69ac7020 Nie no, ten DJ na 3DSie absolutnie trefny. Na razie słabo z tymi platformówkami na drugim najsłabszym pod względem gier sprzęcie Nintendo. 6 minut temu, Pupcio napisał(a): O, Paolo znowu pyka na nintendo <astronauta_celujacy_astronaute.png>
Opublikowano 16 stycznia16 sty 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie no, ten DJ na 3DSie absolutnie trefny. Na razie słabo z tymi platformówkami na drugim najsłabszym pod względem gier sprzęcie Nintendo. <astronauta_celujacy_astronaute.png> Daj spokój z tym Yoshim, czy Kirbym, to platformery dla dzieciaków! Za łatwe, prawie że same się przechodzą. Pokaż na ile Cię stać i zrób Returns na 100%, a jak nie to jesteś leszczem.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Do takich Yoshich czy Kirbich są właśnie platformy Nintendo, przyjemne samograje, ale jak chce zagrać w coś faktycznie dobrego to mam bogatą ofertę gier na PC czy XSX
Opublikowano 16 stycznia16 sty 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): OK, ale wybór między tymi Donkey Kongami to jak walka bokserska epileptyka z 4-latkiem. Waga królewska to Psychonauts2 i ostatni Ratchet których nie ograłeś. Ja ograłem i obie stawiam dużo niżej niż Returns i szczególnie Tropical Freeze. Jeszcze Psychonauts 2 mogę zrozumieć, że ktoś woli, ale Rift Apart przecież był średnio dobry - takie 7+
Opublikowano 16 stycznia16 sty 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Do takich Yoshich czy Kirbich są właśnie platformy Nintendo, przyjemne samograje, ale jak chce zagrać w coś faktycznie dobrego to mam bogatą ofertę gier na PC czy XSX Samograje?? Widać chłopaku że nigdy nie próbowałeś wymaksować tych perełek
Opublikowano 16 stycznia16 sty 4 minuty temu, funditto napisał(a): Ja ograłem i obie stawiam dużo niżej niż Returns i szczególnie Tropical Freeze. Jeszcze Psychonauts 2 mogę zrozumieć, że ktoś woli, ale Rift Apart przecież był średnio dobry - takie 7+ Będzie hot take, ale do tej pory nie ograłem na 3DS ani jednej platformówki którą mógłbym z czystym sumieniem polecić, a jak odpaliłem DKCR to aż się skrzywiłem z niesmaku.
Opublikowano 16 stycznia16 sty 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Będzie hot take, ale do tej pory nie ograłem na 3DS ani jednej platformówki którą mógłbym z czystym sumieniem polecić, a jak odpaliłem DKCR to aż się skrzywiłem z niesmaku. Pewnie zaciąłeś się na tych spadających posągach w pierwszym levelu, trudno. Mam dla Ciebie sposób, przejdź z kolegą wyjadaczem wersję na Wii lub Switchu, będzie Cię nosił na barana, w co trudniejszych momentach Edytowane 16 stycznia16 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 16 stycznia16 sty 6 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Pewnie zaciąłeś się na tych spadających posągach w pierwszym levelu, trudno. Mam dla Ciebie sposób, przejdź z kolegą wyjadaczem wersję na Wii lub Switchu, będzie Cię nosił na barana, w co trudniejszych momentach ale mi się ta gra nie podoba w gameplayu, a na ekranie 3DSa wygląda wręcz jak nieczytelne gówno xd Ostatni dobry DK był na N64 (platformówka życia).
Opublikowano 16 stycznia16 sty 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): ale mi się ta gra nie podoba, a na ekranie 3DSa wygląda wręcz jak nieczytelne gówno xd Ostatni dobry DK był na N64 (platformówka życia). Również ukończony na 100%, wtedy prawie cały weekend nie spałem (grę miałem z wypożyczalni) xD, ale i tak to nie ta liga, co SM64, Banjo-Kazooie i Conker, acz świetny platformer edit: Edytowane 16 stycznia16 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 16 stycznia16 sty Hot take Contra z NESa rozpierdala wszystkie platformówki od Microsoftu
Opublikowano 16 stycznia16 sty Uff dobrze że zajęte zamykaniem YouTuberów i emulatorów Nintendo znalazło czas na sklecenie "prezentacji" nowej generacji xd
Opublikowano 16 stycznia16 sty NS2 oferuje taki skok, że nawet się nie zorientowałem, że te Mario Kart to nie MK8 z WiiU XD
Opublikowano 16 stycznia16 sty Muszę powiedzieć, że ten pokaz Nintendo przerósł moje oczekiwania. Czegoś takiego nie było nawet przy Xbox One. To jest twój czas Phil Spencer na pogromcę zniczy z potężną gamepassową biblioteką i Diablo 1 przenośnie!
Opublikowano 16 stycznia16 sty Jaka to jest tresura że ludzie się cieszą że konsola ma jakieś porty i gniazda ja pierdole xd
Opublikowano 16 stycznia16 sty 12 minut temu, SnoD napisał(a): NS2 oferuje taki skok, że nawet się nie zorientowałem, że te Mario Kart to nie MK8 z WiiU XD a to serio nowe MK? myślałem, że pokazali po prostu MK8 po raz kolejny, niczym się to nie różni 3 minuty temu, Szermac napisał(a): Oho kolejne święto frustratów na forum xD Nie każdy jest yebanym klapem aby jarać się sprzętem na którego nie pokazano ani jednej dedykowanej gry.