Opublikowano 16 stycznia16 sty Switcher 3 dostanie może aktualizację podciągającą grafikę do poziomu tej PS4 czaicie to? Wiedźmin 3 przenośnie. Jezu
Opublikowano 16 stycznia16 sty 15 minut temu, Szermac napisał(a): Oho kolejne święto frustratów na forum xD Smutni ludzie czerpią energie z takich zajawkowiczów konsol jak my Szermac, nie daj się wciągnąć w ich chorą gre!
Opublikowano 16 stycznia16 sty 5 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Narzekacze i graficzne trolle? Gardzę! Zdejmij maskę i oceń tą prezentację (podaj czemu więcej niż 2/10)
Opublikowano 16 stycznia16 sty Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Zdejmij maskę i oceń tą prezentację Dla mnie spoko, to tylko pierwsza zajawka, wiem że niektórzy liczyli na więcej, ale to przez leakerów, gdy Ninny ma swój ułożony plan.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Teraz, zdrowywariat napisał(a): Dla mnie spoko, to tylko pierwsza zajawka, wiem że niektórzy liczyli na więcej, ale to przez leakerów, gdy Ninny ma swój ułożony plan. No leakerzy to prawdziwa patologia branży, ale śmieszy fakt, że nikt jeszcze nie umie z nimi walczyć, tylko damage control i do tego mało udany.
Opublikowano 16 stycznia16 sty 28 minut temu, drozdu7 napisał(a): Jaka to jest tresura że ludzie się cieszą że konsola ma jakieś porty i gniazda ja pierdole xd Kogucik pisze że jest zakochany bo będzie wsteczna, Podstawowa, dostępna od lat na wszystkich innych sprzętach funkcjonalność.
Opublikowano 16 stycznia16 sty 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): No leakerzy to prawdziwa patologia branży, ale śmieszy fakt, że nikt jeszcze nie umie z nimi walczyć, tylko damage control i do tego mało udany. Co zrobisz? Ja bym ich w uja robił i co jakiś czas podsuwał fałszywe info, tak żeby nikt im już nie wierzył xD
Opublikowano 16 stycznia16 sty 6 minut temu, ASX napisał(a): Kogucik pisze że jest zakochany bo będzie wsteczna żałosne strasznie pisanie To mi wystarczy, żeby usprawiedliwić upgrade na premierę a to nie jest tak, że koleś prowadzi duży kanał na YT i będzie to też narzędzie pracy, które przyniesie mu pieniądze na życie? Co on kurwa na tym twitterku udaje zwykłego cywila gracza/hobbystę?
Opublikowano 16 stycznia16 sty Microsoft, jak to od 24 lat, znów wyznacza trendy w branży i tym razem np. Nintendo oraz Sony zgapiło trend zapowiadania nowego sprzętu bez prezentacji nawet jednej gry.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Gość po prostu kocha nintendo jak każdy normalny gracz. Pewnie dzięki tej firmie złapał zajawkę do gier wideo jak każdy z nas (oprócz xbotów zayebanych co odkryli gry pewni na x360) a teraz może zarabiać z tej pasji więc nic dziwnego że czeka na najważniejszą premiere tego roku
Opublikowano 16 stycznia16 sty Miala byc zelda mario i metroid razem ze switch 2, a bedzie chuj do dupy i wsteczna.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Teraz, Pupcio napisał(a): Gość po prostu kocha nintendo jak każdy normalny gracz. Pewnie dzięki tej firmie złapał zajawkę do gier wideo jak każdy z nas (oprócz xbotów zayebanych co odkryli gry pewni na x360) a teraz może zarabiać z tej pasji więc nic dziwnego że czeka na najważniejszą premiere tego roku no super a musi pisać takie żałosne rzeczy? Ja pierdole jutuber od gierek (w tym nintendo) usprawiedliwia sobie zakup kurwa nowej konsoli Nintendo no żenada wyjebała w kosmos
Opublikowano 16 stycznia16 sty 15 minut temu, ASX napisał(a): Kogucik pisze że jest zakochany bo będzie wsteczna, Podstawowa, dostępna od lat na wszystkich innych sprzętach funkcjonalność. Na jakich innych sprzętach jest wsteczna z fizycznymi kartriżdżami, które wytrzymają dłużej od płyt?
Opublikowano 16 stycznia16 sty Nie no Archon nie jest żadnym recenzentem gier, proszę Was, to jest zwykły Nintendofag, co mu kiedyś kupili przez przypadek rodzice Plejkę i też się zakochał, ale to nie była prawdziwa miłość.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Teraz, Pupcio napisał(a): No ale to przecież jego prywatne konto może pisać co chce żałosny dwulicowy, nara
Opublikowano 16 stycznia16 sty 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Jedyny polski jutuber z G I E R E C Z K O W A którego da się oglądać za to nie da się słuchać, coś za coś
Opublikowano 16 stycznia16 sty Teraz, ASX napisał(a): za to nie da się słuchać, coś za coś Dlatego ostrożnie dobrałem słowa xD
Opublikowano 16 stycznia16 sty 21 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Nie no Archon nie jest żadnym recenzentem gier, proszę Was, to jest zwykły Nintendofag. Oj, czekam na reakcję Zagrajnika, bo czuję, że zwieracze mogą nie wytrzymać z wrażenia po prezentacji nowej konsoli bez ani kurwa jednej gry która miałaby ją reklamować.