Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Sony się skończyło po PS3, Microsoft po 360ce, a Nintendo pozamiatało z Wii, później zrobiło krok do tyłu (WiiU), żeby zrobić dwa do przodu (S/S2), co za deklasacja, Switch niedługo przekroczy 160mln, a Switch2 spokojnie 100mln :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 629,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

tak zdrowy największy obrońca totka którego nie przeszedł :) Z dużego wariata mały deszcz jak to mówią

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

tak zdrowy największy obrońca totka którego nie przeszedł :) Z dużego wariata mały deszcz jak to mówią

Zrobiłem sobie przerwę, bo TOTK to moloch, a ja w BOTW spędziłem 400h, nie tak jak inni maks 100h. Zaraz po ukończeniu DKCR, Luigi’s Mansion 2 i Zelda: Echoes of Wisdom wracam do TOTKa.

Natomiast potem wjeżdża Switch 2 day1, MK9, SM3D, MP4 i RE0R i może coś jeszcze :banderas:

Opublikowano

xDDD Jak będzie MK9 i kilka indorów to będzie dobrze. NI CHUJA nie ma szans na dwie gry z Mario na start, zapomnij.

Hype oczywiście jest, nie jestem wypaleńcem któremu smak gry odbiera jej model dystrybucyjny, ale ufanie Nintendo xdDDDDDD

Opublikowano

NADkonsola zapowiedziana, za 399 petrodollars, DLSS 2.1, moc ampere, RT, rdzeni tensor (prawdziwe AI a nie farbowane jak w pssr)

czy można się bardziej poczuć oscamowanym mając ps5 pro?

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

xDDD Jak będzie MK9 i kilka indorów to będzie dobrze. NI CHUJA nie ma szans na dwie gry z Mario na start, zapomnij.

Hype oczywiście jest, nie jestem wypaleńcem któremu smak gry odbiera jej model dystrybucyjny, ale ufanie Nintendo xdDDDDDD

Ważne, że wszystkie gry, które wymieniłem wyjdą w 2025, czyli w ciągu pół roku od zapowiedzi :banderas:

A co do TOTK, może faktycznie ma wyjść remaster, więc może intuicja celowo podpowiadała mi nie graj jeszcze, bo jako NiFe jestem prowadzony przez intuicję! :)

Opublikowano

Ninny to ostatni bastion czystego funu bez woke i AAA wydmuszek i wysypisk śmieci pseudo-sandboxów i gówno-pucharków i gier usług concordów i przepychania się o klopsy.

Nintendo nigdy się nie zmieniaj, robisz to dobrze :banderas:

Opublikowano
7 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Ważne, że wszystkie gry, które wymieniłem wyjdą w 2025, czyli w ciągu pół roku od zapowiedzi :banderas:

A skąd Ty to wiesz? Co wy kurwa tworzycie scenariusze w głowach 

Remastered Totk? Xd was jednak powinno ruchać podwójnie te Nintendo bo wtedy się najbardziej cieszycie 

Auto odstawione

Opublikowano

Z TOTK to był żarcik, że może jest jakiś wyższy powód, że czeka na swoją kolej, ogram w odpowiednim czasie, bo kieruję się intuicją, która kiedyś podpowiedziała mi, że Switch lekko przekroczy 100mln, czy też 97 średnią dla BOTW i SMO.

Myślę, że Nintendo na Switchu2, skoro jest wstecznie kompatybilny, więc już trochę gier z Mario w tytule itp. posiada, będzie chciało przyciągnąć szerszą publikę, więc strzelam, że poza MP4 coś z tego się w końcu pojawi: Wave Race, 1080 Snowboarding, F-Zero X itp. Bardzo prawdopodobny jest też kontrakt z Capcomem, jak za czasu Gacka, na czasowe exy RE0R i RE1R.

Róbcie fotkę na pamiątkę :banderas:

Opublikowano
55 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

W Donkey Kongu można się przez wszystkie levele przeturlać z Diddym u góry, jak w Sonicu :banderas:

IMG-8009.webp

Uwielbiam Returns i Tropical Freeze oraz snesową trylogię (głównie Diddy's Kong Quest), ale nawet mi zaczynasz obrzydzać tą grę 

Opublikowano
6 minut temu, funditto napisał(a):

Uwielbiam Returns i Tropical Freeze oraz snesową trylogię (głównie Diddy's Kong Quest), ale nawet mi zaczynasz obrzydzać tą grę 

Po co do tego wracasz, skoro dawno przestałem? Po drugie, jeśli ktoś jest w stanie obrzydzić Ci grę to może potrzebujesz konsultacji z psychologiem? Po trzecie, mi nikt nie jest w stanie obrzydzić gry, bo jako, że absorbuję czyjeś emocje, cieszę się szczęściem szczęściarza! Niech gra, niech dodaje tyle postów gierki życia, ile zapragnie, nie będę mu tego odbierał, bo to podchodziłoby już pod zazdrość, jeden z 7 grzechów głównych :banderas:

Opublikowano
4 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Z TOTK to był żarcik, że może jest jakiś wyższy powód, że czeka na swoją kolej, ogram w odpowiednim czasie, bo kieruję się intuicją, która kiedyś podpowiedziała mi, że Switch lekko przekroczy 100mln, czy też 97 średnią dla BOTW i SMO.

Myślę, że Nintendo na Switchu2, skoro jest wstecznie kompatybilny, więc już trochę gier z Mario w tytule itp. posiada, będzie chciało przyciągnąć szerszą publikę, więc strzelam, że poza MP4 coś z tego się w końcu pojawi: Wave Race, 1080 Snowboarding, F-Zero X itp. Bardzo prawdopodobny jest też kontrakt z Capcomem, jak za czasu Gacka, na czasowe exy RE0R i RE1R.

Róbcie fotkę na pamiątkę :banderas:

Zrobimy, będzie się z czego śmiać, a potem znów lata chude jak to Nintendo nas przyzwyczaiło.

Opublikowano

Nie przejmuj się Zdrowy tylko wrzucaj więcej screenów, na tym forum brakuje takich ZAJAWKOWICZÓW

Opublikowano
7 minut temu, funditto napisał(a):

Nintendo przejmuje się wyciekami informacji a powinni zająć się zdrowymwariatem bo nikt na świecie nie odciąga ludzi od Nintendo jak ten wampir. 

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Nie przejmuj się Zdrowy tylko wrzucaj więcej screenów, na tym forum brakuje takich ZAJAWKOWICZÓW

Wiem, że czasem za mocno się jaram i dobrze mnie upomnieć, żebym trochę zwolnił, ale z drugiej strony mamy graficznych onanistów, którzy zaśmiecają wątki gier suwakami po kilka stron, zamiast cieszyć się grą, czy to qrwa nie jest chore? Gdzie jest ich wewnętrzne dziecko? Kiedyś grało się w Golden Eye na 4p na jednej kanapie w 20k/s na 21 cali podzielonym “krzyżem” z kartonu i wszyscy cieszyli japę i każdy miał klopsy w dupie, że nie wspomnę o gówno-pucharkach na przedłużenie e-penisa.

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a):

Wiem, że czasem za mocno się jaram

Swój swego pozna ty farbowany lisie, chuja się jarasz jesteś po prostu wredny. 

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

Swój swego pozna ty farbowany lisie, chuja się jarasz jesteś po prostu wredny. 

Sam się zaorałeś xD

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał(a):

Sam się zaorałeś xD

ale ja się nie kreuje na dobrego człowieka 
tak samo jak ty jestem po stronie tych gorszych, wrednych ludzi 

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

ale ja się nie kreuje na dobrego człowieka 
tak samo jak ty jestem po stronie tych gorszych, wrednych ludzi 

Ja nikogo nie cisnę, bo jara się grą, możesz co drugi post wrzucać tu grafikę z gierki życia i ja będę miał totalnie wyjebane, nie wiem, czy u niektórych to już starość, że narzekają na wszystko, jak na  ból w krzyżu, czy jaki uj? Ja mam 44 lata, a gierkami dalej cieszę się, jakbym miał naście:banderas:

Opublikowano
8 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Wiem, że czasem za mocno się jaram i dobrze mnie upomnieć, żebym trochę zwolnił, ale z drugiej strony mamy graficznych onanistów, którzy zaśmiecają wątki gier suwakami po kilka stron, zamiast cieszyć się grą, czy to qrwa nie jest chore? Gdzie jest ich wewnętrzne dziecko? Kiedyś grało się w Golden Eye na 4p na jednej kanapie w 20k/s na 21 cali podzielonym “krzyżem” z kartonu i wszyscy cieszyli japę i każdy miał klopsy w dupie, że nie wspomnę o gówno-pucharkach na przedłużenie e-penisa.

Generalnie rozmowy o Nintendo na forum, które zostało stworzone z myślą o konsoli Playstation nie są mile widziane i trzeba się z tym pogodzić. Kumulacja inwestycji w dany sprzęt i ekosystem growy inny od twojego + poświęcanie swojego wolnego czasu w inny sposób niż druga osoba go spędza może powodować frustracje i tego nie przeskoczysz.

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Generalnie rozmowy o Nintendo na forum, które zostało stworzone z myślą o konsoli Playstation nie są mile widziane i trzeba się z tym pogodzić. Kumulacja inwestycji w dany sprzęt i ekosystem growy inny od twojego + poświęcanie swojego wolnego czasu w inny sposób niż druga osoba go spędza może powodować frustracje i tego nie przeskoczysz.

Brzmi, jak podsumowanie od psychologa - trafne. Ale to już chyba jakiś problem z głową, bo mnie jakoś to nie dotyka, piszę w tym wątku dla beki, no może czasem celowo próbuję kogoś podkurwić, żeby dla swojego dobra wyrzucił z siebie złe emocje, działam terapeutycznie xD.

Opublikowano

To forum PlayStation, ale nie traćmy nadziei. Jak na takim PPE ludzie nie dowierzają, że GOTY zgarnęła gra Microsoftu to i dla FPE jest szansa. Zaś ból dupy niebieskich kundli w komentarzach to była wręcz wisienka na torcie. :banderas: