Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
14 hours ago, Mendrek said:

Chcesz nam powiedzieć, że granie na PC jest wygodniejsze od grania na konsoli? ;)

A ty dalej żyjesz w latach 90 gdzie PC miało 15 calowy monitor CRT i się siedziało przy biurku.
Co za problem podłączyć sobie do tv do tego można zbudować naprawdę małego PC który bez problemu się zmieści w większej szafce pod tv. Do tego kupujesz sobie adapter żeby używać ds5/Xbox kontroler i już.

Ale wiem mendrek mama ci nie pozwoli PC trzymać w salonie!

W sumie wiesz co lepiej zostań na konsolach ty miałeś problem zainstalować spotify boje się co może się stać jak będziesz próbował złożyć komputer. Jakimś cudem z części do PC złożysz lodówkę i będzie 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Dzisiaj granie na PC z padem i 2X" monitorem ma więcej wspólnego z dawnym doświadczeniem grania na konsolach niż granie na X/PS na oledach wielkości ściany. Tym bardziej, że wiele dzisiejszych gier na konsolach to takie upośledzone wersje z PC z kiepskimi presetami graficznymi.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Nie no przecież gram w gry wideo

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wciąż kisnę z tego, że menda nie potrafił zainstalować Spotify, więc windows be. XDDDDD

Nie wiesz, że na PC przed każdą jedną grą trzeba zainstalować sterowniki do karty graficznej, sieciowej, dźwiękowej, procesora, zaktualizować bios, a potem i tak na 100% wyskoczy jakiś błąd. A w międzyczasie możesz liczyć na 5 Blue Screenów dziennie.

/s

Argumenty przeciw PC nigdy nie przestaną bawić. 

To nic, że od lat tylko instaluje gry, klikam ikonę na pulpicie i gram. A sterowniki do GPU ściągam może raz na kwartał, bardziej z ciekawości niż przymusu.

Opublikowano

Uruchamianie gry na pc bez problemów? No udało się z raz czy dwa :) A na konsoli pyk, pyk, pyk i gra już śmiga a ty czujesz że jesteś graczem bo grasz na sprzęcie do gier a nie maszynie do pisania maili :kekw: 

Opublikowano

Na konsoli pyk pyk, aktualizacja pada, systemu, gier, błąd o nieznanym kodzie, złóż raport o błędzie, pyk pyk coś się zjebało odbuduj bazę danych. 

Sprzęt do gier to był w czasach szaraka i PS2. :sonkassie:

Opublikowano

w tematach playstation jak zwykle pomaga ODBUDOWA BAZY XDDD

Opublikowano
30 minutes ago, Pupcio said:

Uruchamianie gry na pc bez problemów? No udało się z raz czy dwa :) A na konsoli pyk, pyk, pyk i gra już śmiga a ty czujesz że jesteś graczem bo grasz na sprzęcie do gier a nie maszynie do pisania maili :kekw: 

Ja zawsze Pupcio miałem za rozsądnego chłopaka nawet inteligentnego. A ty  takie rzeczy wypisujesz. Trochę mi zniszczyłeś moje wyobrażenie o tobie :frog:

Opublikowano

Pyk pyk raz dwa? To chyba na Xboxie, bo raczej nie ScamStation5. Te kłamstwa o nieosiągalnym dysku SSD i braku loadingów. XDDDD Brak loadingów to jest w XSX jak po kliknięciu w guziczek 3s i jestem z powrotem w grze DOKŁADNIE TAM GDZIE JĄ ZOSTAWIŁEM. Szybsze to niż carty Switcha, a tym bardziej SSD PS5. TO jest prawdziwy next-gen i rewolucja, a nie zacinające się triggerki i głośniczek w padzie.

Niby człowiek wiedział, że XSX to cud inżynieryjny, ale nic nie było w stanie przygotować na jego majestat we własnej osobie. 

SPENCER UFAM DLA CIEBIE :asax:

Opublikowano

Ale to moja wina czy tego że kąkutry zawsze do mnie sapały i coś im c0rwa nie odpowiada? Ja jestem graczem a nie pecetowcem a to są typy które najlepiej się bawią jak właśnie gra nie działa bo będą przez 10 godzin sprawdzać każdy plik i tworzyć mody bo twórcy mają ich w piździe. Słyszeliście kiedyś o pecetowym pieprzu? Ja też nie :) 

Opublikowano

Wezyr kupiłeś 3 konsole w miesiąc bo pc z wowem wysysał z ciebie energie gracza i musiałeś uciec do konsolowego raju. Takie są fakty. 

Wale na łeb każdego pececiarza którego spotkam na ulicy od dzisiaj bo na zbyt dużo sobie ostatnio pozwalają

Opublikowano

PC tylko wtedy kiedy nie ma możliwości grania na konsoli. Konsoli czy XSX. Powiem to jeszcze raz jak ja się cieszę, że wróciłem na forum, oprzytomniałem i nie kupiłem tego gówna PS5. Nie dość, że wstyd to pod telewizorem położyć to jeszcze bym nie miał w co grać. 

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Ale to moja wina czy tego że kąkutry zawsze do mnie sapały i coś im c0rwa nie odpowiada? Ja jestem graczem a nie pecetowcem a to są typy które najlepiej się bawią jak właśnie gra nie działa bo będą przez 10 godzin sprawdzać każdy plik i tworzyć mody bo twórcy mają ich w piździe. Słyszeliście kiedyś o pecetowym pieprzu? Ja też nie :) 

mrbean-angry.gif

Opublikowano

Ja żyję w przekonaniu, że te posty niejako reklamujące granie na PC to żarcik zarzutkowy. Szanujmy się. Ja rozumiem, że czyjaś praca wymaga posiadania mocnego PC (klikanie w kąkuter to praca :kekw:) ale dzisiaj koszty budowy PC są tak absurdalne. I to po to żeby odpalić gierkę xddd. Cooooo... ja mam wydać tyle hajsu żeby to było w stanie odpalić gierkę? Czy wyście spadli z rowerka? W dodatku z moją wrodzoną niechęcią do grania w gierki na PC? Serio. Nie chce grać na PC. Ale czy ja komuś zabraniam być nudziarzem i grać tylko na Xbox? Nie. Tak samo nie zabraniam nikomu wierzyć, że aby odpalić grę wideło trzeba rzucić 8k PLN żeby pamperek chodził i strzelał :kekw:. Ale przypominam da się taniej, wygląda bliźniaczo podobnie i można ukończyć gierkę wideło na konsoli.
Za koszt PC to ja sobie bym życie na nowo ułożył... kurła na prywatnej wyspie chyba.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PC? Najlepszy sprzęt do grania w RPGi. Przecież New Vegas na PC a konsoli to niebo a ziemia, nie wiem czemu miałbym się kalać wersją konsolową. :master:

Dead Space w 4k i minimum 200-300 fps. :kaz:

Nawet Capcom ustalił, że PC jest ich priorytetem. :sonkassie:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Posłuchacie Wezyra który gra w wowa, szkaluje zelde czy pawciokratosa gracza z krwi i kości który zjadł zęby na hardkorowych produkcjach z kraju kwitnącej wiśni z przełomu xxi wieku? 

Pecetowcy z tego forum to w większości dobre chłopaki ale każdy w życiu czasem skręci w złą ścieżke ale możecie liczyć na naszą pomoc chłopaki

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Posłuchacie Wezyra który gra w wowa, szkaluje zelde czy pawciokratosa gracza z krwi i kości który zjadł zęby na hardkorowych produkcjach z kraju kwitnącej wiśni z przełomu xxi wieku? 

Pecetowcy z tego forum to w większości dobre chłopaki ale każdy w życiu czasem skręci w złą ścieżke ale możecie liczyć na naszą pomoc chłopaki

Te, kwitnąca wiśnio, grałeś w soulsy i Elden Ring? Bo inaczej słucham Wezyra.

Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał:

Te, kwitnąca wiśnio, grałeś w soulsy i Elden Ring? Bo inaczej słucham Wezyra.

No to słuchaj młody

Demon souls z ps+ pokonałem jakiegoś żelka z dzidami ale wyłączyłem bo nudy

ds1- brzydkie i drewniane wyłączyłem jak wbiłem ręke w odbyt opancerzonej świni

ds2- okropna gra bez duszy wyłączyłem w zalanym mieście

ds3- przypominało trochę bb więc mózg oszukiwał że się dobrze bawi ale w połowie człowiek przestał się oszukiwać i wyłączył

bloodborne- Klejnot w koronie plejstejszyn, ukończone 100 razy, platyna wbita, hunter must hunt :sonkassie:

sekiro- zapowiada się giga ale zostawiam na nową generacje bo na sonce 4 dla mnie niegrywalne

elden ring- 60inchtd mówił że gówno a on się zna na grach wideo więc nie będę w to grał :nosacz3:

Jestem surowym acz sprawiedliwym zagrajmerem, pamiętaj o tym