Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 14 hours ago, Mendrek said: Chcesz nam powiedzieć, że granie na PC jest wygodniejsze od grania na konsoli? A ty dalej żyjesz w latach 90 gdzie PC miało 15 calowy monitor CRT i się siedziało przy biurku. Co za problem podłączyć sobie do tv do tego można zbudować naprawdę małego PC który bez problemu się zmieści w większej szafce pod tv. Do tego kupujesz sobie adapter żeby używać ds5/Xbox kontroler i już. Ale wiem mendrek mama ci nie pozwoli PC trzymać w salonie! W sumie wiesz co lepiej zostań na konsolach ty miałeś problem zainstalować spotify boje się co może się stać jak będziesz próbował złożyć komputer. Jakimś cudem z części do PC złożysz lodówkę i będzie
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Dzisiaj granie na PC z padem i 2X" monitorem ma więcej wspólnego z dawnym doświadczeniem grania na konsolach niż granie na X/PS na oledach wielkości ściany. Tym bardziej, że wiele dzisiejszych gier na konsolach to takie upośledzone wersje z PC z kiepskimi presetami graficznymi. Edytowane 11 sierpnia 20222 l przez SnoD
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Wciąż kisnę z tego, że menda nie potrafił zainstalować Spotify, więc windows be. XDDDDD
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Tylko zagryw mógłby tak myśleć, a wiemy dobrze kolego że zagrywem nie jesteś, prawda?
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Wciąż kisnę z tego, że menda nie potrafił zainstalować Spotify, więc windows be. XDDDDD Nie wiesz, że na PC przed każdą jedną grą trzeba zainstalować sterowniki do karty graficznej, sieciowej, dźwiękowej, procesora, zaktualizować bios, a potem i tak na 100% wyskoczy jakiś błąd. A w międzyczasie możesz liczyć na 5 Blue Screenów dziennie. /s Argumenty przeciw PC nigdy nie przestaną bawić. To nic, że od lat tylko instaluje gry, klikam ikonę na pulpicie i gram. A sterowniki do GPU ściągam może raz na kwartał, bardziej z ciekawości niż przymusu.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Uruchamianie gry na pc bez problemów? No udało się z raz czy dwa A na konsoli pyk, pyk, pyk i gra już śmiga a ty czujesz że jesteś graczem bo grasz na sprzęcie do gier a nie maszynie do pisania maili
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Na konsoli pyk pyk, aktualizacja pada, systemu, gier, błąd o nieznanym kodzie, złóż raport o błędzie, pyk pyk coś się zjebało odbuduj bazę danych. Sprzęt do gier to był w czasach szaraka i PS2.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 30 minutes ago, Pupcio said: Uruchamianie gry na pc bez problemów? No udało się z raz czy dwa A na konsoli pyk, pyk, pyk i gra już śmiga a ty czujesz że jesteś graczem bo grasz na sprzęcie do gier a nie maszynie do pisania maili Ja zawsze Pupcio miałem za rozsądnego chłopaka nawet inteligentnego. A ty takie rzeczy wypisujesz. Trochę mi zniszczyłeś moje wyobrażenie o tobie
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Pyk pyk raz dwa? To chyba na Xboxie, bo raczej nie ScamStation5. Te kłamstwa o nieosiągalnym dysku SSD i braku loadingów. XDDDD Brak loadingów to jest w XSX jak po kliknięciu w guziczek 3s i jestem z powrotem w grze DOKŁADNIE TAM GDZIE JĄ ZOSTAWIŁEM. Szybsze to niż carty Switcha, a tym bardziej SSD PS5. TO jest prawdziwy next-gen i rewolucja, a nie zacinające się triggerki i głośniczek w padzie. Niby człowiek wiedział, że XSX to cud inżynieryjny, ale nic nie było w stanie przygotować na jego majestat we własnej osobie. SPENCER UFAM DLA CIEBIE
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Ale to moja wina czy tego że kąkutry zawsze do mnie sapały i coś im c0rwa nie odpowiada? Ja jestem graczem a nie pecetowcem a to są typy które najlepiej się bawią jak właśnie gra nie działa bo będą przez 10 godzin sprawdzać każdy plik i tworzyć mody bo twórcy mają ich w piździe. Słyszeliście kiedyś o pecetowym pieprzu? Ja też nie
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Wezyr kupiłeś 3 konsole w miesiąc bo pc z wowem wysysał z ciebie energie gracza i musiałeś uciec do konsolowego raju. Takie są fakty. Wale na łeb każdego pececiarza którego spotkam na ulicy od dzisiaj bo na zbyt dużo sobie ostatnio pozwalają
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l PC tylko wtedy kiedy nie ma możliwości grania na konsoli. Konsoli czy XSX. Powiem to jeszcze raz jak ja się cieszę, że wróciłem na forum, oprzytomniałem i nie kupiłem tego gówna PS5. Nie dość, że wstyd to pod telewizorem położyć to jeszcze bym nie miał w co grać.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 5 minut temu, Pupcio napisał: Ale to moja wina czy tego że kąkutry zawsze do mnie sapały i coś im c0rwa nie odpowiada? Ja jestem graczem a nie pecetowcem a to są typy które najlepiej się bawią jak właśnie gra nie działa bo będą przez 10 godzin sprawdzać każdy plik i tworzyć mody bo twórcy mają ich w piździe. Słyszeliście kiedyś o pecetowym pieprzu? Ja też nie
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Ja żyję w przekonaniu, że te posty niejako reklamujące granie na PC to żarcik zarzutkowy. Szanujmy się. Ja rozumiem, że czyjaś praca wymaga posiadania mocnego PC (klikanie w kąkuter to praca ) ale dzisiaj koszty budowy PC są tak absurdalne. I to po to żeby odpalić gierkę xddd. Cooooo... ja mam wydać tyle hajsu żeby to było w stanie odpalić gierkę? Czy wyście spadli z rowerka? W dodatku z moją wrodzoną niechęcią do grania w gierki na PC? Serio. Nie chce grać na PC. Ale czy ja komuś zabraniam być nudziarzem i grać tylko na Xbox? Nie. Tak samo nie zabraniam nikomu wierzyć, że aby odpalić grę wideło trzeba rzucić 8k PLN żeby pamperek chodził i strzelał . Ale przypominam da się taniej, wygląda bliźniaczo podobnie i można ukończyć gierkę wideło na konsoli. Za koszt PC to ja sobie bym życie na nowo ułożył... kurła na prywatnej wyspie chyba.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l PC? Najlepszy sprzęt do grania w RPGi. Przecież New Vegas na PC a konsoli to niebo a ziemia, nie wiem czemu miałbym się kalać wersją konsolową.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: PC? Najlepszy sprzęt do grania w RPGi. Przecież New Vegas na PC a konsoli to niebo a ziemia, nie wiem czemu miałbym się kalać wersją konsolową. Dead Space w 4k i minimum 200-300 fps. Nawet Capcom ustalił, że PC jest ich priorytetem. Edytowane 11 sierpnia 20222 l przez Bigby
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Posłuchacie Wezyra który gra w wowa, szkaluje zelde czy pawciokratosa gracza z krwi i kości który zjadł zęby na hardkorowych produkcjach z kraju kwitnącej wiśni z przełomu xxi wieku? Pecetowcy z tego forum to w większości dobre chłopaki ale każdy w życiu czasem skręci w złą ścieżke ale możecie liczyć na naszą pomoc chłopaki
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Posłuchacie Wezyra który gra w wowa, szkaluje zelde czy pawciokratosa gracza z krwi i kości który zjadł zęby na hardkorowych produkcjach z kraju kwitnącej wiśni z przełomu xxi wieku? Pecetowcy z tego forum to w większości dobre chłopaki ale każdy w życiu czasem skręci w złą ścieżke ale możecie liczyć na naszą pomoc chłopaki Te, kwitnąca wiśnio, grałeś w soulsy i Elden Ring? Bo inaczej słucham Wezyra.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Bigby napisał: Te, kwitnąca wiśnio, grałeś w soulsy i Elden Ring? Bo inaczej słucham Wezyra. No to słuchaj młody Demon souls z ps+ pokonałem jakiegoś żelka z dzidami ale wyłączyłem bo nudy ds1- brzydkie i drewniane wyłączyłem jak wbiłem ręke w odbyt opancerzonej świni ds2- okropna gra bez duszy wyłączyłem w zalanym mieście ds3- przypominało trochę bb więc mózg oszukiwał że się dobrze bawi ale w połowie człowiek przestał się oszukiwać i wyłączył bloodborne- Klejnot w koronie plejstejszyn, ukończone 100 razy, platyna wbita, hunter must hunt sekiro- zapowiada się giga ale zostawiam na nową generacje bo na sonce 4 dla mnie niegrywalne elden ring- 60inchtd mówił że gówno a on się zna na grach wideo więc nie będę w to grał Jestem surowym acz sprawiedliwym zagrajmerem, pamiętaj o tym