Opublikowano 22 stycznia22 sty @GearsUp A tej serii znajdziesz jakiś odpowiednik, może być na Playstation lub Xboxa: Trzeba gnieść te niebieskie i zielone robale z bólem dupy
Opublikowano 22 stycznia22 sty Ciekawe czy ci goście przeżyją święto graczy czy jednak dupka eksploduje
Opublikowano 22 stycznia22 sty 9 minut temu, zdrowywariat napisał(a): @GearsUp A tej serii znajdziesz jakiś odpowiednik, może być na Playstation lub Xboxa: Trzeba gnieść te niebieskie i zielone robale z bólem dupy Best i can do is:
Opublikowano 22 stycznia22 sty 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): Ciekawe czy ci goście przeżyją święto graczy czy jednak dupka eksploduje Czy tym razem również będziesz obserwował celebrację zza ogrodzenia?
Opublikowano 22 stycznia22 sty Banjo-Kazooie: Nuts'n'Bolts >> TotK Microsoft znów 14 lat przed konkurencją, a Nintendo spija śmietankę pomimo tego, że na forum okrzyknięto ten scam najdroższym DLC do gry w historii. Yebać Nintendowskie c00rwy.
Opublikowano 22 stycznia22 sty 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Czy tym razem również będziesz obserwował celebrację zza ogrodzenia? To już zależy tylko i wyłącznie od firmy Nintendo, muszą się postarać żeby tak wybitny zagrajmer zechciał wstąpić w ich progi
Opublikowano 22 stycznia22 sty Czujecie, 40 bomb za konsolę, do której nie wsadzisz płyty, wał stulecia xD
Opublikowano 22 stycznia22 sty Do Switcha też nie wsadzisz płyty, a jebany kosztuje tyle co PS5 digital
Opublikowano 22 stycznia22 sty 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Do Switcha też nie wsadzisz płyty, a jebany kosztuje tyle co PS5 digital Ty i tak czytnika w Xboxie nie używasz, więc cicho tam xD
Opublikowano 22 stycznia22 sty 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Do Switcha też nie wsadzisz płyty, a jebany kosztuje tyle co PS5 digital ps5 kosztuje 1000zł?
Opublikowano 22 stycznia22 sty 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Korzystam jak najbardziej, nośniki fizyczne to super sprawa. Ano tak, zapomniałem, że na Xboxie można oglądać filmy xD
Opublikowano 22 stycznia22 sty 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Ano tak, zapomniałem, że na Xboxie można oglądać filmy xD Z racji perturbacji finansowych jakich doświadczyłem w ostatnim czasie mocno mi kolekcja fizyków uszczuplała, ale generalnie gry kupuję na nośnikach jeśli mam taką opcję - potem w obieg. Jedyne co kolekcjonuje obecnie to giereczki na PSP, chociaż te droższe biore jednak z zatoki.
Opublikowano 22 stycznia22 sty 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Z racji perturbacji finansowych jakich doświadczyłem w ostatnim czasie mocno mi kolekcja fizyków uszczuplała, ale generalnie gry kupuję na nośnikach jeśli mam taką opcję - potem w obieg. Jedyne co kolekcjonuje obecnie to giereczki na PSP, chociaż te droższe biore jednak z zatoki. Pablo, ale wiesz, że CW jest dla beki, prawda? Trzymaj się tam.
Opublikowano 22 stycznia22 sty Za Silent Hill 4 to pewnie kilka chlebów i parę kilo łopatki by było. Warto przemyśleć
Opublikowano 22 stycznia22 sty 6 minut temu, drozdu7 napisał(a): Za Silent Hill 4 to pewnie kilka chlebów i parę kilo łopatki by było. Warto przemyśleć Sprzedałem kiedyś SH2, SH3, Shattered Memories, Downpour i Homecoming. Ten SH4 jest wart więcej niż te kilka chlebów i pare kilo łopatki, bo jest namacalnym artefaktem tego, że kiedyś w życiu byłem szczęśliwy.
Opublikowano 22 stycznia22 sty Nieźle, u sonki więcej zainteresowania ujowymi filmami niż grami Ted Price wiedział kiedy uciekać z tonącej niebieskie łajby.
Opublikowano 23 stycznia23 sty Sonowcy wyścigowcy dajcie tam Panu Japończykowi zarobić za Gaidenika, żeby Drozdu bez wyrzutów sumienia dokończył instalację
Opublikowano 24 stycznia24 sty Często lepsze uczciwe 7-8/10 niż napompowane 9 Donek Spiderman 2 "Święto Graczy" - Pamiętamy