Opublikowano 24 stycznia 20251 r No i elegancko, konsola xboxa najbardziej niepotrzebny sprzęt w dziejach.
Opublikowano 24 stycznia 20251 r 6 minutes ago, Shen said: No i elegancko, konsola xboxa najbardziej niepotrzebny sprzęt w dziejach. Potrzebniejszy od PS dzięki uber usłudze Gamepass
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Fani Playstation będą płacić 3,5 bomby za gry które niedawno były nazywane "śmieciami z Game Passa" i będą czuli się jak zwycięzcy.
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Dokładnie, kurwiaki niech płacą 3,5 bomby dla Spencera. A Xbox okazał się najbardziej potrzebną konsolą w historii bo tak potargał jebane klaperskie łby że do dziś latają po tematach i o nim piszą arigato Spenceru-san
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Nawet za Gaidenka 4 na PS5 będą płacić pieniążki prosto do kieszeni Spencer-san, bo się okazuje, że to gra MS, który jest jej wydawcą również na PS5 :p Fajnie by było jakby to był początek szerszej współpracy MS z Platynowymi, bo szkoda żeby ich gry były wydawane tylko na ziemniaki od Nintendo. Edytowane 24 stycznia 20251 r przez SnoD
Opublikowano 24 stycznia 20251 r 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a): Uczciwa dyszka? Tylko u Nintendo 😍 Xboxowi na klate. W bilonie.
Opublikowano 24 stycznia 20251 r 3 godziny temu, Pupcio napisał(a): Uczciwa dyszka? Tylko u Nintendo 😍 No nie zgodzę się, bo są zaniżane, w porównaniu z wydmuszkami u konkurencji na “9” taka Zelda BOTW powinna mieć średnią 107, a nie 97! Edytowane 24 stycznia 20251 r przez zdrowywariat
Opublikowano 24 stycznia 20251 r No jak na grę z pustym światem, brakiem fabuły i wyglądem PS2 to te 97 na meta to niezły wyczyn. Ale hej, całkiem przyjemnie się gotuje
Opublikowano 24 stycznia 20251 r 21 minut temu, Pupcio napisał(a): Co ten gość dupi o najważniejszej grze tego wieku? O_o Koleś gra na xboxie, co on może wiedzieć o dobrych grach
Opublikowano 24 stycznia 20251 r No od dobrych gier Sony dostałem udaru prawie, ale wierzę że miałeś swój życiowy czas w Horizon Forbidden West
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Oceny Botw i God of War, to najlepszy dowód na zbiorowe haluny z niedożywienia
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Zgadzam się, to jest chore że gra ideał botw nie ma 100% no ale to samo przy rdr2 zrobili niestety, pewnie recki od xbotów bo tylko te zielone durnie nie znają się na grach xD
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Plucie na Breath of the Wild, God of War i Red Dead Redemption 2? Można kogoś prosić o wyrwanie chwasta?
Opublikowano 24 stycznia 20251 r W sumie BOTW i TLOU to były najważniejsze gry ostatnich lat! Jedna rewolucyjna, która zmiotła z planszy wszystkie piaskownice, nie tylko fizyką, o którą u konkurencji wciąż proszą, a przygodą, możliwością pójścia, gdzie się chce, nie tam, gdzie developer sobie zażyczył, wspinaniem się nie po zaznaczonych na czerwono gzymsach, czy nieszablonowymi zagadkami w świątyniach nie dla debili. Gra, która ma jedną z najwyższych średnich w historii 97%, obok niewielu innych gier, głównie od Nintendo. Druga natomiast opowiada o Joelu i Ellie w zniszczonym przez zarazę brutalnym wręcz namacalnym świecie, w którym wszystko fabularnie się ze sobą spaja, prolog wzrusza, a epilog wgniata w fotel. Gra, która została okrzyknięta grą dekady, ale niestety lewak-Cuckman musiał sequela spier…, bo zamiast skupić się na sensownej fabule to wolał na siłę szokować, przez co wyszedł mu misz-masz o wszystkim i o niczym. Edytowane 24 stycznia 20251 r przez zdrowywariat
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Baldur pokazał Zeldzie miejsce w szeregu, nie bez podstaw nazywany jest teraz nowym SKYRIMEM i scena modderska rośnie w serduszku <3, a Zelda? Jakiego mody wyszły, oprócz fanowskiego ToTK DLC? Beka. https://www.thegamer.com/video/it-s-official-baldur-s-gate-3-is-the-new-skyrim/
Opublikowano 24 stycznia 20251 r 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Baldur pokazał Zeldzie miejsce w szeregu, nie bez podstaw nazywany jest teraz nowym SKYRIMEM i scena modderska rośnie w serduszku <3, a Zelda? Jakiego mody wyszły, oprócz fanowskiego ToTK DLC? Beka. https://www.thegamer.com/video/it-s-official-baldur-s-gate-3-is-the-new-skyrim/ Nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz, wierzę że Baldur jest wybitny, bo widzę co ludzie sądzą, ale weź nie pierdol bzdur, BOTW i TLOU to jedne z najważniejszych gier ostatnich lat, moim zdaniem rewolucyjne, BOTW podobnie, jak SM64. Edytowane 24 stycznia 20251 r przez zdrowywariat
Opublikowano 24 stycznia 20251 r 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Baldur pokazał Zeldzie miejsce w szeregu, nie bez podstaw nazywany jest teraz nowym SKYRIMEM i scena modderska rośnie w serduszku <3, a Zelda? Jakiego mody wyszły, oprócz fanowskiego ToTK DLC? Beka. https://www.thegamer.com/video/it-s-official-baldur-s-gate-3-is-the-new-skyrim/ Gra idealna nie potrzebuje zmian
Opublikowano 24 stycznia 20251 r 3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz, wierzę że Baldur jest wybitny, bo widzę co ludzie sądzą, ale weź nie pierdol bzdur, BOTW i TLOU to jedne z najważniejszych gier ostatnich lat, moim zdaniem rewolucyjne, BOTW podobnie, jak SM64. A takie tam statystyki 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Gra idealna nie potrzebuje zmian Ale już bez heheszków to niektóre mody do Baldura zapowiadają się zacnie, planują nawet przenieść całe BG1 i BG2, no ale na silniku bodaj NVN2 też tak miało być i ostatecznie wyszło demo z lochami Irenicusa :D.
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): A takie tam statystyki Uj mnie obchodzą statystki, w BOTW mam 400h, a TLOU przeszedłem 8 razy (4 na PS3, 2 na PS4 i 2 na PS5), wiem co mówię, bo gry widziałem na własne oczy, a Ty poza grami na Xboxa uja widziałeś!
Opublikowano 24 stycznia 20251 r 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): Uj mnie obchodzą statystki, w BOTW mam 400h, a TLOU przeszedłem 8 razy (4 na PS3, 2 na PS4 i 2 na PS5), wiem co mówię, bo gry widziałem na własne oczy, a Ty poza grami na Xboxa uja widziałeś! No teraz to mnie obraziłeś z tym Xboxem xD
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Kurwa jaki tandem, jeden obrońca konsoli której nie ma, drugi wysrał pierdyliard postów o grze której nie przeszedł później nawet. Dawać chłopaki!
Opublikowano 24 stycznia 20251 r 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): A takie tam statystyki Ale już bez heheszków to niektóre mody do Baldura zapowiadają się zacnie, planują nawet przenieść całe BG1 i BG2, no ale na silniku bodaj NVN2 też tak miało być i ostatecznie wyszło demo z lochami Irenicusa :D. Może i dobrze bo BG1 dzisiaj absolutnie nie grywalna w porównaniu do tych innych gier z tamtego okresu jak Fallouty albo nawet Planescape no ale ja nigdy nie lubiłem jedynki i mówię tu o wersji enhanced Edytowane 24 stycznia 20251 r przez GearsUp