Opublikowano 29 stycznia29 sty 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): bo zwyczajnie gracze przeliczając na pieniądz i czekają na wersję PC. fixed
Opublikowano 29 stycznia29 sty 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Gwoli ścisłości 2 bańki pełnej ceny Silenta 2 to ogromny sukces, bo przebija nawet lifetime oryginału, natomiast Astro miał 1.5 mln na 8 listopada, więc pewnie 2 już przebił jakiś czas temu. No gwoli ścisłości to Silent 2 sprzedał się 2 mln "shipped" na PS5 + Steam, czyli tyle poszło do SKLEPÓW, więc na PS5 najprawdopodobniej kupiło ledwo 1 mln w 3 miesiące :p Port Sea of Thieves na PS5 chyba lepiej się sprzedawał :p Edytowane 29 stycznia29 sty przez SnoD
Opublikowano 29 stycznia29 sty 1 minutę temu, SnoD napisał(a): No gwoli ścisłości to Silent 2 sprzedał się 2 mln "shipped" na PS5 + Steam, czyli tyle poszło do SKLEPÓW, więc na PS5 najprawdopodobniej kupiło ledwo 1 mln w 3 miesiące :p Trochę Cię nie rozumiem, a to nie pierwszy raz :).
Opublikowano 29 stycznia29 sty Teraz, Krzysztof93 napisał(a): Hype był taki i obesrane majty, że to powinno mieć z 20 milionów No wiadomo, tak tak, na pewno xD.
Opublikowano 29 stycznia29 sty 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): No przecież samogwałty trwały miesiącami przed premierą To chyba nie na tym forum i w Internecie, chyba, że z rewersem :D. Co najwyżej PO premierze :).
Opublikowano 29 stycznia29 sty 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Trochę Cię nie rozumiem, a to nie pierwszy raz :). Wydaje mi się, że "Combined package and digital sales" raczej sugeruje, że policzyli wszystko co wypuścili
Opublikowano 29 stycznia29 sty 2 minuty temu, SnoD napisał(a): Wydaje mi się, że "Combined package and digital sales" raczej sugeruje, że policzyli wszystko co wypuścili No wiadomo, że tam jest zawsze jakiś shipped, ale ja bym nie przywiązywał do tego uwagi, zwłaszcza, że zawsze tak podają. Poza tym wydając razem z PC to już w ogóle może 3% leży na pułkach zamkniętego Walhmartu. 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Io io Krychu jedzie na sygnale ratować honor kurwy niebieskiej xdddd Od kiedy SIlencik boży to kurwa niebieska xD?
Opublikowano 29 stycznia29 sty Słaba gra słabo sie sprzedaje może jakieś korki u capgods dla blubersów?
Opublikowano 29 stycznia29 sty Nie jest to zły wynik biorąc pod uwagę, że RE4R osiągnął 9 baniek a to bardziej uznana marka i Capcom no i wyszedł już prawie 2 lata temu
Opublikowano 29 stycznia29 sty 27 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Od kiedy SIlencik boży to kurwa niebieska xD? Konsolowy ex Sony, więc od razu włączyło Ci się SDF. Przecież jak tylko jest jakaś pozytywna sytuacja w Sony to natychmiastowo przechodzisz z trybu PCMR na tryb klaperiada.
Opublikowano 29 stycznia29 sty 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Konsolowy ex Sony, więc od razu włączyło Ci się SDF. Przecież jak tylko jest jakaś pozytywna sytuacja w Sony to natychmiastowo przechodzisz z trybu PCMR na tryb klaperiada. Nie wiem, czy jesteśmy na podobnym poziomie wypowiedzi kochanie, ale ta gra nie jest mi nic winna, zajebista jak oryginał, sprzedajna bardziej niż Anal 2, jednym słowem w pytę. Spoiler Jebać SPEncera, zabił Xboxa
Opublikowano 29 stycznia29 sty Ta sprzedaż pięknie pokazuje jakim banialukim jest mówienie, że Sony to gwarant dobrej sprzedaży albo wydawcy pchają się aby tam sprzedawać. xd Brak wersji konsolowej SH2 na Xboxa nie jest pokłosiem sprzedaży klocka, a jawną szkodą kurwy niebieskiej. Także co tu dużo mówić, kult exa upadł.
Opublikowano 29 stycznia29 sty Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Ta sprzedaż pięknie pokazuje jakim banialukim jest mówienie, że Sony to gwarant dobrej sprzedaży albo wydawcy pchają się aby tam sprzedawać. xd Brak wersji konsolowej SH2 na Xboxa nie jest pokłosiem sprzedaży klocka, a jawną szkodą kurwy niebieskiej. Także co tu dużo mówić, kult exa upadł. A szkoda, że nie wyszła na Xboxie, ale przecież Alan Wake 2 i Dead Space wyszły, myślę, że zeszło na nim ponad 10 sztuk, z czego 9 na foty do zakupów growych xDD.
Opublikowano 29 stycznia29 sty 1 minutę temu, Beelzeboss napisał(a): na xboxie by czekali na gamepassa, a pozniej włączyli na 10minut Szacuje się, że tylko jeden procent Netflixowców opuściło Watykan.
Opublikowano 29 stycznia29 sty …a jeszcze nic nie widział! …konkretna recka, a nie jakieś pierdy znafców Edytowane 29 stycznia29 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 29 stycznia29 sty Przypominam, że to port wersji z 3DSa, więc ze słabsza grafiką niż na Wii, a i tak miewa problemy z wydajnością i w dodatku jest to po prostu taki se platformer. No, ale skąd mają wiedzieć o tym fagi jak oferta ich konsoli zatrzymała się na portach z siódmej generacji?
Opublikowano 29 stycznia29 sty Jakaś małpa zrobiona na odpierdol sprzeda się w tydzień na jednej konsoli tak jak gra życia paolo której pewnie jeszcze sam nie kupił haha
Opublikowano 29 stycznia29 sty Zrobione na odpierdol, a fagi i tak kupią. W sumie nie dowiedzą się, że gra jest chujowa, bo po zebraniu plusików za zdjęcie ląduje w folii na półce.
Opublikowano 29 stycznia29 sty 30 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): A szkoda, że nie wyszła na Xboxie, ale przecież Alan Wake 2 i Dead Space wyszły, myślę, że zeszło na nim ponad 10 sztuk, z czego 9 na foty do zakupów growych xDD. Nie odlatujcie Panowie. 2 mln Astrobota przy ponad 60 mln użytkowników Ps5 to jest kurwa śmiech. Tak samo Silent Hill2 PS5 + Steam 2 bańki. No fest. Wogóle to gry Sony mają strasznie ciężko na Steamie, co widać teraz po Rebirth. Więc dziwna jest ta narracja że to na Xboxie gry się nie sprzedają, gdy na innych platformach są wyniki takie jakie są. Powiem więcej, myślę że xboxowi gracze bardziej by docenili niektóre gry od Sony niż użytkownicy PC. Oczywiście mowa o dobrze wycenianych grach, a nie GoW 2018 za 250 zł xd
Opublikowano 29 stycznia29 sty Rebirth gra Sony, odkleyeńcy xD. W ogóle Spencer wyglada jak NPC dad z Fallouta 3, hehehe.