Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ludzie chcieli jednego remastera tej generacji z poprzedniej generacji, zabawne, że tylko tego nie dostali (i pewnie nie dostaną) xD. 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ludzie chcieli jednego remastera tej generacji z poprzedniej generacji, zabawne, że tylko tego nie dostali (i pewnie nie dostaną) xD. 

To jest jakaś abstrakcja.

Opublikowano

MS do końca kwietnia wyda więcej exów na Xboxa niż Sony na PS5 przez cały rok. I to pomimo tego, że MS będzie teraz wydawał swoje gry na wszystko :p

Jimbo i Hulst niezły rozp* zrobili w studiach PlayStation.

Opublikowano
2 godziny temu, SnoD napisał(a):

MS do końca kwietnia wyda więcej exów na Xboxa niż Sony na PS5 przez cały rok. I to pomimo tego, że MS będzie teraz wydawał swoje gry na wszystko :p

exów może nie. Ale na pewno Xbox wyda więcej gier w następnych latach na PS5 niż samo Sony.

Fani Sony mnie klaunowali w temacie PS5 gdy to napisałem, ale naprawdę powinni oni trzymać kciuki by Xbox miał się jak najlepiej i jak najdłużej robił gry. Bo te studia Microsoftu pomogą wypełnić lukę której studia Sony nie są w stanie dostarczyć od lat. 

Weźmy taką Forze Horizon. Kiedy ostatnio Sony zrobiło jakiegoś arcade racera? Ostatni był Driveclub, ponad dekadę temu. 

Jakiś FPS jak Doom Dark Ages? Jeśli z oczywistych względów pominąć Concorda to ostatni był Killzone Shadow Fall sprzed prawie 12 lat. 

Jakaś przygoda w stylu Indiany Jonesa? Uncharted 4 wyszło prawie dekadę temu. 

Opublikowano

Powiem szczerze że po tym jak sprzedałem plejke i zaraz zapowiedzieli SoP to myślałem że mnie szybko dupsko zapiecze. A tymczasem pięknie mi rozjaśniło ;)

Ten rok na Xboxie, zajebiste premiery w GP. Do tego jak się uda to kupno Switcha 2. Bo szczerze to bardziej mnie ciekawią gry Nintendo niż kolejne soulsoslashery. 

A do PlayStation się wróci może za rok może dalej.

Opublikowano

Nie zrobić DG2 a wydać remaster jedynki. Hipokryty pieedolone. Tam już nie ma koncepcji na przyszłość. Tam wszystkie gaasy szlag trafi. Nie będzie nic. Ghost of wokei też gwozdz do trumny. Zaraz zamawiam 5090 bo mnie wkurwili.

Opublikowano

Nie będzie showcase, będzie State of Play Remastered xd

Opublikowano

Wejście Microsoftu do PS5 udowodni klapom, że MS od zawsze tworzył lepsze gry, obnaży przehypowanie tych od Sony, ale z pewnością nie wtłucze tym zakutym niebieskim łbom, że pisałem o tym od dawna. No, ale tak to jest jak się siedzi z bandą yebanych januszy i niebieskich bezgustów.

Opublikowano

Pozostało trzymać kciuki by Nintendo na Switch2 potrafiło utrzymać plan wydawniczy kilku exow rocznie bez dziur wydawniczych bo że tylko oni na konsolowym polu zostali to nie ma już co tłumaczyć 

Opublikowano

Ogólnie to ta generacja (kolejne pewnie też) jest kompletnie pomijalna, w sensie że nawet nie potrzebujesz ani XsX ani Ps5 żeby grać w te mityczne exy. 

Kiedyś blacharze mogli coś tam zazdrościć, dokupić pleja. Dziś mają wszystko w lepszej jakości i taniej ;)

Kurwa, założę się że są Steam Deckowcy którzy ograli więcej gier Sony i MS niż posiadacze konsol. Bo do dnia dzisiejszego praktycznie wszystko działa i pozwala na komfortowe granie. 

A jak ktoś jest do tyłu rok czy dwa to tym bardziej 

Opublikowano

+ dla State of Play za brak czegokolwiek z rudego uniwersum Horizona obesranego

10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

MS od zawsze tworzył lepsze gry, obnaży przehypowanie tych od Sony

nie

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Kurwa, założę się że są Steam Deckowcy którzy ograli więcej gier Sony i MS niż posiadacze konsol. Bo do dnia dzisiejszego praktycznie wszystko działa i pozwala na komfortowe granie. 

A jak ktoś jest do tyłu rok czy dwa to tym bardziej 

:lapka:

Opublikowano

Ale sieczka że Big N nie musi nic pokazywać a i tak już wygra drugą generacje pod rząd :obama: