Opublikowano 12 lutego12 lut Ludzie chcieli jednego remastera tej generacji z poprzedniej generacji, zabawne, że tylko tego nie dostali (i pewnie nie dostaną) xD.
Opublikowano 12 lutego12 lut 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ludzie chcieli jednego remastera tej generacji z poprzedniej generacji, zabawne, że tylko tego nie dostali (i pewnie nie dostaną) xD. To jest jakaś abstrakcja.
Opublikowano 13 lutego13 lut MS do końca kwietnia wyda więcej exów na Xboxa niż Sony na PS5 przez cały rok. I to pomimo tego, że MS będzie teraz wydawał swoje gry na wszystko :p Jimbo i Hulst niezły rozp* zrobili w studiach PlayStation.
Opublikowano 13 lutego13 lut 2 godziny temu, SnoD napisał(a): MS do końca kwietnia wyda więcej exów na Xboxa niż Sony na PS5 przez cały rok. I to pomimo tego, że MS będzie teraz wydawał swoje gry na wszystko :p exów może nie. Ale na pewno Xbox wyda więcej gier w następnych latach na PS5 niż samo Sony. Fani Sony mnie klaunowali w temacie PS5 gdy to napisałem, ale naprawdę powinni oni trzymać kciuki by Xbox miał się jak najlepiej i jak najdłużej robił gry. Bo te studia Microsoftu pomogą wypełnić lukę której studia Sony nie są w stanie dostarczyć od lat. Weźmy taką Forze Horizon. Kiedy ostatnio Sony zrobiło jakiegoś arcade racera? Ostatni był Driveclub, ponad dekadę temu. Jakiś FPS jak Doom Dark Ages? Jeśli z oczywistych względów pominąć Concorda to ostatni był Killzone Shadow Fall sprzed prawie 12 lat. Jakaś przygoda w stylu Indiany Jonesa? Uncharted 4 wyszło prawie dekadę temu.
Opublikowano 13 lutego13 lut Trzeba być pierdolnietym na głowę by po wczorajszym pokazie nie mieć jakiś wyrzutów sumienia że się kupiło ps5 pro xD
Opublikowano 13 lutego13 lut Powiem szczerze że po tym jak sprzedałem plejke i zaraz zapowiedzieli SoP to myślałem że mnie szybko dupsko zapiecze. A tymczasem pięknie mi rozjaśniło Ten rok na Xboxie, zajebiste premiery w GP. Do tego jak się uda to kupno Switcha 2. Bo szczerze to bardziej mnie ciekawią gry Nintendo niż kolejne soulsoslashery. A do PlayStation się wróci może za rok może dalej.
Opublikowano 13 lutego13 lut Nie zrobić DG2 a wydać remaster jedynki. Hipokryty pieedolone. Tam już nie ma koncepcji na przyszłość. Tam wszystkie gaasy szlag trafi. Nie będzie nic. Ghost of wokei też gwozdz do trumny. Zaraz zamawiam 5090 bo mnie wkurwili.
Opublikowano 13 lutego13 lut Ciekawe czy w remasterze Day's Gone dodają jakiś kontent woke, którego brak był największą zmorą recenzentów.
Opublikowano 13 lutego13 lut Dobra, to kiedy ten prawdziwy Showcase? Bo na razie od 2021 Sony nie zrobiło ani razu lepszego pokazu od Sony. "E3" MSu to będzie już gierkowy pogrom "konkurencji".
Opublikowano 13 lutego13 lut Wejście Microsoftu do PS5 udowodni klapom, że MS od zawsze tworzył lepsze gry, obnaży przehypowanie tych od Sony, ale z pewnością nie wtłucze tym zakutym niebieskim łbom, że pisałem o tym od dawna. No, ale tak to jest jak się siedzi z bandą yebanych januszy i niebieskich bezgustów.
Opublikowano 13 lutego13 lut Pozostało trzymać kciuki by Nintendo na Switch2 potrafiło utrzymać plan wydawniczy kilku exow rocznie bez dziur wydawniczych bo że tylko oni na konsolowym polu zostali to nie ma już co tłumaczyć
Opublikowano 13 lutego13 lut Z tym Days Gone remastered to tak jakby Sony zrobiło fanom dziecko i urodził się down.
Opublikowano 13 lutego13 lut Ogólnie to ta generacja (kolejne pewnie też) jest kompletnie pomijalna, w sensie że nawet nie potrzebujesz ani XsX ani Ps5 żeby grać w te mityczne exy. Kiedyś blacharze mogli coś tam zazdrościć, dokupić pleja. Dziś mają wszystko w lepszej jakości i taniej Kurwa, założę się że są Steam Deckowcy którzy ograli więcej gier Sony i MS niż posiadacze konsol. Bo do dnia dzisiejszego praktycznie wszystko działa i pozwala na komfortowe granie. A jak ktoś jest do tyłu rok czy dwa to tym bardziej
Opublikowano 13 lutego13 lut + dla State of Play za brak czegokolwiek z rudego uniwersum Horizona obesranego 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): MS od zawsze tworzył lepsze gry, obnaży przehypowanie tych od Sony nie
Opublikowano 13 lutego13 lut 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Kurwa, założę się że są Steam Deckowcy którzy ograli więcej gier Sony i MS niż posiadacze konsol. Bo do dnia dzisiejszego praktycznie wszystko działa i pozwala na komfortowe granie. A jak ktoś jest do tyłu rok czy dwa to tym bardziej
Opublikowano 13 lutego13 lut Ale sieczka że Big N nie musi nic pokazywać a i tak już wygra drugą generacje pod rząd
Opublikowano 13 lutego13 lut PS5 to fantastyczna konsola do ogrywania gier z PS4. Cisza, szybkość, boost klatkarza gdzieniegdzie.