Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Poważnie jest coś takiego czy bekę ciśniecie?

Cytat

Natomiast niesamowite jest dla mnie nacechowanie ideologiczne i tendencyjność niektórych questów. Oto kolejna po Veilguardzie gra, która pozwala nam odgrywać postać tylko w takim zakresie, na jaki pozwala nam światopogląd developerów. Robiłem questa, gdzie odzyskałem dla jakiejś laski paczkę, której zawartością okazały się środki antykoncepcyjne, ponieważ ta, wbrew prawu, prowadzi klinikę aborcyjną. Na całe 5 wyborów dialogowych, 4 się z nią zgadzały, a jeden był neutralny. W innym queście towarzysz mnie ojebał za to, że podjebałem na psy imigrantów, którzy zabili człowieka (oczywiście nie ma to konsekwencji, a ten już o tym zapomniał). Ten RPG nie daje mi możliwości wykreowania postaci nawet minimalnie złej xD To jest przeciwieństwo tego gatunku.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ciekawe jak szybko posprzątano by temat gdyby był w dziale PS5, może dowiemy się po premierze ałał na stonkę

Opublikowano

Trochę zesrańsko jak przy premierze Starfielda. 

Gra 80 mc zjebana do poziomu guwna

Opublikowano

Gracze chcieli powrotu zabijania dzieci w grach a jak to dostali to dalej jęczą :nosacz3:

Opublikowano
13 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

hej Paweł :lapka: dlaczego nie lubimy Ragnaröka?

Sklejona na kolanie fabułamiała być trylogia, wyszła dylogia i to czuć na każdym kroku, w natłoku płytkich wątków postaci pobocznych najbardziej. Jeszcze ten fabularny twist, o Jezusie, jak to było wszystko chujowo rozegrane. Ciągłe powroty do chatki, aż mnie ciary przechodzą. Do tego cała doskonała kameralność GoWa 2018 została spuszczona w kiblu na rzecz "epickości" która nie działa po prostu z tym typem kamery. Powtarzalność wrogów, gorsza niż trolle z jedynki, bo było ich znacznie więcej i fatalny balans walki gdzie wróg na 4 poziomie to leszcz na strzała, a na 5. potrafił miotać mną po ścianach. 

Do tego Atreus jako postać, niesamowicie irytująca - poziom Aloy lekką ręką. Wszystko w Ragnaroku, poza dwoma walkami z bossami, to było takie nastoletnie kino, ciepłe i nijakie.

Po combo Ragnarok i SM2 (w tej kolejności) przestałem grać na Sonce przez długie miesiące, ostatecznie ją sprzedałem. Jebać taki gamedev maczetami. 

Opublikowano

Ale to jest już nudne pisanie:
,,jak na grę tańszą w produkcji od ... to jest nawet fajna :niki:'' no ja pierdole laur konkubenta za stosunek jakości do ceny jak komputerowe akcesoria firmy Game Zone może i chujowe ale tanie. Tyle, że tutaj to nie klient płaci mało tylko producent gry :obama:. Fajny ten temat Avowed. 

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jebać taki gamedev maczetami. 

ty tylko krytykujesz czy grasz w jakieś gierki? :lapka: nie no żartuje i szanuje twoją opinię ale moja jest zupełnie inna, bawiłem się kurewsko dobrze i jeszcze będę wracał. 

Opublikowano

Na razie pierdolnę se Minerva's Den na rogaliku bo przeszedłem niegdyś Bioshocka 2 ale bez dodatku a bardzo lubię Bioshocka 2 :niki:

Opublikowano

To dodatek Ci się spodoba bo jest lepszy niż podstawowa dwójka

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

To dodatek Ci się spodoba bo jest lepszy niż podstawowa dwójka

no widziałem te mega pozytywne opinie już kiedyś i trzeba nadrobić 

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

U mnie jeszcze do ogrania. Bioshock, jak Returnal, było dla mnie tak kompletnym doświadczeniem, że jakoś nie chciałem już tego rozwadniać.

no, ale wciąż intryguje mnie ten Bioshock Infinite

Bioshock 1 to moja życiowa topka, sequel ukończyłem, już nie tak dobry, jak jedynka, ale gęsty klimat dalej mnie trzymał. Infinite nie ukończyłem, zupełnie inna gra, według mnie z dużo gorszym gameplayem.

Skoro było o Ragnaroku to też nie przeszedłem, szybko się odbiłem, wqrwiają mnie gry cinematic experience. Klasyczne GOWy cenię w uj bardziej, zwłaszcza jedynkę i dwójkę, ale trójka też nie była najgorsza.

SM2 przeszedłem, z tym że to gra na 8 - żaden hit - i chyba latanko po mieście tak mnie trzymało, które jest największym plusem gry. Pierwszego SM nie ukończyłem, Batmany AA i AC zrobiłem na 100%.

Wiem, że jesteś fanem Metroida 2D to powiem Ci, że będziesz wniebowzięty, bo GOF to połączenie Metroida z Metal Slugiem.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Ciekawe jak szybko posprzątano by temat gdyby był w dziale PS5, może dowiemy się po premierze ałał na stonkę

Nie odważę się przytoczyć tematów gier, które wychodziły tylko na plejke i te wspaniałe wiadomości bociarskich, bo by wyjebało skale hipokryzji :lapka:

Opublikowano
9 minut temu, Szermac napisał(a):

Nie odważę się przytoczyć tematów gier, które wychodziły tylko na plejke i te wspaniałe wiadomości bociarskich, bo by wyjebało skale hipokryzji :lapka:

Sam dołożyłem kilka cegiełek do tego muru, ale jest różnica taka, że ja pisałem po ograniu tych gier, a kaperskie już niekoniecznie.

Chociaż i tak każdy później wylicza czego to oni nie chcą z Xboxa na PS.

tzw. himalaje hipokryzji :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Chociaż i tak każdy później wylicza czego to oni nie chcą z Xboxa na PS.

co tu wyliczać, mają wypierdalać po prostu xd

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Sam dołożyłem kilka cegiełek do tego muru, ale jest różnica taka, że ja pisałem po ograniu tych gier

No fchuj xDD

Opublikowano
44 minuty temu, Szermac napisał(a):

I te tematy były zamiatane miotełką jakby jutra miało nie być. Wiem, bo moje posty też leciały :lapka: