Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 34 minuty temu, dee napisał: Co to się odpyerdala, mendrek i najgłupszy człowiek w internecie, obaj znaniu z wielu wstydliwych rzeczy, ale NA PEWNO NIE Z POSIADANIA PLEJŚMIECIARY5 Mendrek? To ten co jadł kupę i zwłoki admina, ha ha
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: No niestety, ale za bardzo niszowe i japońskie dla większości z nas. Pomyśl, że teraz miałbym inwestować pewnie z 200h na remaster jedynki, dodatek do niej i chujową dwójkę żeby docenić XB3. xddd no nie ma szans, warto więc popluć nieco na dziwadło aby FOMO nie bolało zbyt mocno No nie wiem czy tu chodzi o niszowość, czy japońskość bo jest dużo gier zjadliwych z tego regionu dla zachodniego gracza.Tu chodzi o fakt, ze dorośli ludzie podniecają się tytułem, w którym jakieś mangozjeby drą ryja przy każdej czynności, skośne postacie napierdalają z brytyjskim akcentem, ekran jest zajebany jakimiś znacznikami i napisami jak z automatów Dance Dance Revoltuion, a główni bohaterowie to jakieś kotonastolatki z wielkimi cycami. No i jeszcze ta legendarna fabuła. Jakbym miał 12 lat to pewnie nurkowałbym w tym różowym szambie, żeby na końcu dowiedzieć się jak ważna jest "power of friendship" Edytowane 12 sierpnia 20222 l przez izon
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l ale ty sie jarasz power of friendship i save the planet, greenpeace good final fantasy 7
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Zaraz wlatuje astral chain i powoli przymiarki do metroid. A boty co? Skamlanie o kieliszek chleba.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l No napisał typ, który sobie ustawił avka 14 lat temu i nie będzie go zmieniać tylko po to, żeby was nie piekła dupka Edytowane 12 sierpnia 20222 l przez izon
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 5 minut temu, 20inchDT napisał: ale ty sie jarasz power of friendship i save the planet, greenpeace good final fantasy 7 Powazna fabuła panie, w druzynie gadajacy pies, trans, nastolatka ninja i Tifa z wielkimi cycami, ale tam mu widac nie przeskadzaja
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Final Fantasy 7? To ta gra, gdzie chłop się za babę przebierał i odbył z umięśnionymi wąsaczami gang rape?
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Teraz, Shen napisał: Powazna fabuła panie, w druzynie gadajacy pies, trans, nastolatka ninja i Tifa z wielkimi cycami, ale tam mu widac nie przeskadzaja Każdy ma swoje zboczeństwa, no ale jak chcecie się publicznie licytować to nie mam żadnych szans , poddaje się w walce ze zwyrodnialcami
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: Final Fantasy 7? To ta gra, gdzie chłop się za babę przebierał i odbył z umięśnionymi wąsaczami gang rape? Brzmi jak The Last Of Us 2
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, izon napisał: Każdy ma swoje zboczeństwa, no ale jak chcecie się publicznie licytować to nie mam żadnych szans , poddaje się w walce ze zwyrodnialcami
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 31 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Wiadomo lepiej w wowie pobiegać samicą Tauren-nekromantką 30 razy tyle w grze z 2004 w piwnicy. Ciekawe czy poszczególne questy czytają te wariaty od deski do deski żeby zrozumieć lore xd POSŁUCHAJ MNIE KURWA LAIKU, TAURENI OD ZAWSZE ŻYLI W ZGODZIE Z NATURĄ I BRZYDZYLI SIĘ DEMONAMI WIĘC NIE MOGĄ BYĆ CZARNOKSIĘŻNIKAMI BO O TYM PEWNIE MYŚLAŁEŚ DYLETANCIE!!!! W WOWIE NIE MA NEKROMANTÓW NAJBLIŻEJ DO NICH BYŁOBY RYCERZOM ŚMIERCI ALE MAJĄ INNĄ GENEZĘ!!!!!! Spoiler
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Teraz, 20inchDT napisał: jaka seria takie kobiety To ja juz wole Eunie niz takie ciagoty jak ma uzytkownik izon.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 15 minut temu, izon napisał: No nie wiem czy tu chodzi o niszowość, czy japońskość bo jest dużo gier zjadliwych z tego regionu dla zachodniego gracza.Tu chodzi o fakt, ze dorośli ludzie podniecają się tytułem, w którym jakieś mangozjeby drą ryja przy każdej czynności, skośne postacie napierdalają z brytyjskim akcentem, ekran jest zajebany jakimiś znacznikami i napisami jak z automatów Dance Dance Revoltuion, a główni bohaterowie to jakieś kotonastolatki z wielkimi cycami. No i jeszcze ta legendarna fabuła. Jakbym miał 12 lat to pewnie nurkowałbym w tym różowym szambie, żeby na końcu dowiedzieć się jak ważna jest "power of friendship" no właśnie miałem kilka dobrych jRPGów w życiu, szanowałem głównie za system walki (Bravely Default, Final Fantasty Tactics Advance), a czasem i fabułę (Lost Odyssey, pierwszy Nier), po prostu mam niską tolerancję na power of friendship i pokemony w drużynie, stąd jestem bardzo wybredny co do gatunku
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l FFTA Gdzie to była kastracja i regres w stosunku do tego co oferował pierwszy FFT
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Shen napisał: To ja juz wole Eunie niz takie ciagoty jak ma uzytkownik izon.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Shen napisał: Jak sie odpalił fan ladyboyów Proszę mnie nie prowokować i nie wciągać w te zwyrolskie dyskusje. Nie zgadzam się na uczestnictwo w konwersacji co jest lepsze laydyboy, kotodupa, czy mangozjeby. Człowiek ukrywa się skrzętnie ze swoimi zboczeniami to go zaraz jakieś xenogeje zaczną napastować
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l az sie nie chce wierzyc, ze sa gracze, ktorzy beda na lozu smierci i nigdy nie zagraja w gry z serii xeno. strasznie mi ich szkoda.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 9 minut temu, Shen napisał: FFTA Gdzie to była kastracja i regres w stosunku do tego co oferował pierwszy FFT Nie mam porównania do oryginału, pierwszy kontakt z serią był w FFTA i mechanicznie ta gra była wyborna, a tym bardziej robiła wrażenie złożonościością skoro wyszła na GBA.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: Nie mam porównania do oryginału, pierwszy kontakt z serią był w FFTA i mechanicznie ta gra była wyborna, a tym bardziej robiła wrażenie złożonościością skoro wyszła na GBA. No to trzeba nadrobic Jedna z najlepszych gier w dziejach.