Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
34 minuty temu, dee napisał:

Co to się odpyerdala, mendrek i najgłupszy człowiek w internecie, obaj znaniu z wielu wstydliwych rzeczy, ale NA PEWNO NIE Z POSIADANIA PLEJŚMIECIARY5 :shieeet: :obama:

Mendrek? To ten co jadł kupę i zwłoki admina, ha ha

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 735,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

No niestety, ale za bardzo niszowe i japońskie dla większości z nas. Pomyśl, że teraz miałbym inwestować pewnie z 200h na remaster jedynki, dodatek do niej i chujową dwójkę żeby docenić XB3. xddd no nie ma szans, warto więc popluć nieco na dziwadło aby FOMO nie bolało zbyt mocno

No nie wiem czy tu chodzi o niszowość, czy japońskość bo jest dużo gier zjadliwych z tego regionu dla zachodniego gracza.Tu chodzi o fakt, ze dorośli ludzie podniecają się tytułem, w którym jakieś mangozjeby drą ryja przy każdej czynności, skośne postacie napierdalają z brytyjskim akcentem, ekran jest zajebany jakimiś znacznikami i napisami jak z automatów Dance Dance Revoltuion, a główni bohaterowie to jakieś kotonastolatki z wielkimi cycami. No i jeszcze ta legendarna fabuła. Jakbym miał 12 lat to pewnie nurkowałbym w tym różowym szambie, żeby na końcu dowiedzieć się jak ważna jest  "power of friendship"  :shieeet:

Edytowane przez izon

Opublikowano

ale ty sie jarasz power of friendship i save the planet, greenpeace good final fantasy 7

Opublikowano

No napisał typ, który sobie ustawił avka 14 lat temu i nie będzie go zmieniać tylko po to, żeby was nie piekła dupka :reggie:

Edytowane przez izon

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

ale ty sie jarasz power of friendship i save the planet, greenpeace good final fantasy 7

Powazna fabuła panie, w druzynie gadajacy pies, trans, nastolatka ninja i Tifa z wielkimi cycami, ale tam mu widac nie przeskadzaja :kekw:

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

Powazna fabuła panie, w druzynie gadajacy pies, trans, nastolatka ninja i Tifa z wielkimi cycami, ale tam mu widac nie przeskadzaja :kekw:

Każdy ma swoje zboczeństwa, no ale jak chcecie się publicznie licytować to nie mam żadnych szans , poddaje się w walce ze zwyrodnialcami :shieeet:

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition - NINTENDO SWITCH

Opublikowano

Tak ta, powazna gra, dla powaznych zagrajmerow :sonkassie:

Opublikowano
1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał:

Final Fantasy 7? To ta gra, gdzie chłop się za babę przebierał i odbył z umięśnionymi wąsaczami gang rape?

Brzmi jak The Last Of Us 2 :)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Każdy ma swoje zboczeństwa, no ale jak chcecie się publicznie licytować to nie mam żadnych szans , poddaje się w walce ze zwyrodnialcami :shieeet:

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition - NINTENDO SWITCH

:balon:

jlee_210406_1001_clouddress(1).thumb.jpg.92f48a5e051615efdcefd27cb0044fbb.jpg

Opublikowano
31 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Wiadomo lepiej w wowie pobiegać samicą Tauren-nekromantką 30 razy tyle w grze z 2004 w piwnicy. Ciekawe czy poszczególne questy czytają te wariaty od deski do deski żeby zrozumieć lore xd

POSŁUCHAJ MNIE KURWA LAIKU, TAURENI OD ZAWSZE ŻYLI W ZGODZIE Z NATURĄ I BRZYDZYLI SIĘ DEMONAMI WIĘC NIE MOGĄ BYĆ CZARNOKSIĘŻNIKAMI BO O TYM PEWNIE MYŚLAŁEŚ DYLETANCIE!!!! W WOWIE NIE MA NEKROMANTÓW NAJBLIŻEJ DO NICH BYŁOBY RYCERZOM ŚMIERCI ALE MAJĄ INNĄ GENEZĘ!!!!!!

Spoiler

image.jpeg.ed61e09d910d08adce821a94bba0fdbb.jpeg

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

jaka seria takie kobiety

screen_4(1).jpg

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

jaka seria takie kobiety

To ja juz wole Eunie niz takie ciagoty jak ma uzytkownik izon. :sonkassie:

Opublikowano
15 minut temu, izon napisał:

No nie wiem czy tu chodzi o niszowość, czy japońskość bo jest dużo gier zjadliwych z tego regionu dla zachodniego gracza.Tu chodzi o fakt, ze dorośli ludzie podniecają się tytułem, w którym jakieś mangozjeby drą ryja przy każdej czynności, skośne postacie napierdalają z brytyjskim akcentem, ekran jest zajebany jakimiś znacznikami i napisami jak z automatów Dance Dance Revoltuion, a główni bohaterowie to jakieś kotonastolatki z wielkimi cycami. No i jeszcze ta legendarna fabuła. Jakbym miał 12 lat to pewnie nurkowałbym w tym różowym szambie, żeby na końcu dowiedzieć się jak ważna jest  "power of friendship"  :shieeet:

no właśnie miałem kilka dobrych jRPGów w życiu, szanowałem głównie za system walki (Bravely Default, Final Fantasty Tactics Advance), a czasem i fabułę (Lost Odyssey, pierwszy Nier), po prostu mam niską tolerancję na power of friendship i pokemony w drużynie, stąd jestem bardzo wybredny co do gatunku

Opublikowano

FFTA:balon: Gdzie to była kastracja i regres w stosunku do tego co oferował pierwszy FFT

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

To ja juz wole Eunie niz takie ciagoty jak ma uzytkownik izon. :sonkassie:

42a(1).jpg

Opublikowano

W Valkyria Revolution to dopiero odfrunęli ;)

valkyria_revolution___brunhilde_3_by_sil

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

Jak sie odpalił fan ladyboyów:kekw:

Proszę mnie nie prowokować i nie wciągać w te zwyrolskie dyskusje. Nie zgadzam się na uczestnictwo w konwersacji co jest lepsze laydyboy, kotodupa, czy mangozjeby. Człowiek ukrywa się skrzętnie ze swoimi zboczeniami to go zaraz jakieś xenogeje zaczną napastować :(

Opublikowano

az sie nie chce wierzyc, ze sa gracze, ktorzy beda na lozu smierci i nigdy nie zagraja w gry z serii xeno. strasznie mi ich szkoda.

Opublikowano
9 minut temu, Shen napisał:

FFTA:balon: Gdzie to była kastracja i regres w stosunku do tego co oferował pierwszy FFT

Nie mam porównania do oryginału, pierwszy kontakt z serią był w FFTA i mechanicznie ta gra była wyborna, a tym bardziej robiła wrażenie złożonościością skoro wyszła na GBA. :dunno: 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie mam porównania do oryginału, pierwszy kontakt z serią był w FFTA i mechanicznie ta gra była wyborna, a tym bardziej robiła wrażenie złożonościością skoro wyszła na GBA. :dunno: 

No to trzeba nadrobic:dunno: Jedna z najlepszych gier w dziejach.