Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Bielik napisał:

Ten tytuł mu się należał i basta. 

Masz na myśli bezbeka roku? W pelni się zgadzam.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 625,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

E3E23D61-DF52-4310-912B-ACF01ACD0227.jpeg

Jeszcze brzydka jak te retrosy z gamepassa :shieeet:

Opublikowano
29 minut temu, Bielik napisał:

Fajnie, że nic MS nie wspomina o Deathloopie

Jakbyś miał trochę rozumu to bys wiedzial dlaczego

Opublikowano

Słyszeliście, że dostępne od premiery w GamePassie gry z Xa, są na Steamie bez porównania popularniejsze niż porty z PlayStation? Przyjaciel PC? TAK, ale przyjaciel Xboxa i na dwa baty pojechali niebieską szmaciurę. :kekw:

https://www.ppe.pl/news/304040/spider-man-remastered-zaliczyl-dobry-start-ale-nie-pobil-wynikow-god-of-war-oraz-gier-microsoftu.html

Piękny festiwal racjonalizacji w komentarzach, a Xbox sprzedaje więcej gier na PC, bo po prostu są lepsze - blacharzy nie zaślepia nostalgia i widzą też, że gry Sony są do siebie tak podobne, że widziałeś jedną widziałeś wszystkie. PS Studios? Najbardziej bezjajeczną wydawca w branży, przyjaciel ale Ubisoftu.

Opublikowano

Ciekawe czy to że śmieć pass jest za 4zł miało tu jakieś znaczenie. HMMMMMMMMMMMMMMMMMM

btw. Da się odzyskać jakoś to 4zł?

Opublikowano
7 minutes ago, Pupcio said:

Ciekawe czy to że śmieć pass jest za 4zł miało tu jakieś znaczenie. HMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Jak anulujesz sub w przeciagu 30 dni to masz opcje zwrotu 1€ i natychmiastowej anulacji lub wykorzystac sub w calosci 

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Na Steamie? No nie, nie miało znaczenia, bo tam GP nie funkcjonuje, poruczniku p00pciu

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć że pc pokurwy wolą grać w halo zamiast perły playstation? Kurcze w sumie to nie jestem zdziwiony :yakubu:

Opublikowano

Piękne bomby prawdy w jubileuszowym PE#300 :shieeet:

IMG_20220815_132023283~2.jpg

Opublikowano

Wstaw jeszcze oceny hitów którymi jarały się boty ostatnimi czasy :kaz:

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Chcesz mi powiedzieć że pc pokurwy wolą grać w halo zamiast perły playstation? Kurcze w sumie to nie jestem zdziwiony :yakubu:

Czekaj, Ty myślałeś, że GamePass wlicza się do tego wyniku? XD Nie pupciu, po prostu ubisofciaki od Sony nikogo, nawet klapów co widać po tutejszych gamertagach.

Opublikowano

Niby gamepass za 4 zł,a gracze i tak wola płacić pełna cenę na steamie. Dlaczego? Bo aplikacja Xbox na PC to pierdolony żart i mela na ryj gracza :rofl:

Edytowane przez izon

Opublikowano

47 minut temu, izon napisał:

aplikacja Xbox na PC to pierdolony żart

Wystarczy kupić Xboksa, BIEDAKU :newell:

Opublikowano
11 minut temu, knotek napisał:

Aha, kurwa jakie pekniete duspko frajera :kekw:

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Jakbyś miał trochę rozumu to bys wiedzial dlaczego

Tak tak mityczna wyłączność Sonki nawet na jakiekolwiek info :shieeet:

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Aha, kurwa jakie pekniete duspko frajera :kekw:

Twój wybór jak zarabiasz na życie, teraz musisz ponieść konsekwencje. Na szczęście chirurgia nie takie przypadki operuje :dynia: 

Edytowane przez knotek

Opublikowano
2 minuty temu, knotek napisał:

Twój wybór jak zarabiasz na życie, teraz musisz ponieść konsekwencje. Na szczęście chirurgia nie takie przypadki operuje :dynia: 

Pioterek, już lepiej było jak żebrałeś o screeny, widzę jednak, że po wejściu w wiek gimnazjalny wspiąłeś się na intelektualne wyżyny i teraz mamy "biedaków" i tym podobnie wysublimowane inwektywy :shieeet:

Opublikowano
31 minut temu, knotek napisał:

Nie ma powodu by to robić. A bogaci ludzie to tacy, co zwykle rozsądnie zarządzają swoim majątkiem. Więc tym bardziej nie kupują xboxów, chyba że dla kaprysu jako podstawkę pod lampkę albo popelniczkę.

Opublikowano

Mimo wszystko trochę to dziwne że najwięcej w temacie CONSOLE Wars szczekają klapy bez konsol.

Nie oceniam, po prostu sygnalizuje fakt :shotgun:

Opublikowano

To ja zasygnalizuje fakt, że knutek/alterek pioterka pierdoli głupoty :reggie: Starałem się uwyplić ten fakt bez oceniania no ale wnioski o stanie intelektualnym botów nasuwają się same :asax:

7 minut temu, Mendrek napisał:

Nie ma powodu by to robić. A bogaci ludzie to tacy, co zwykle rozsądnie zarządzają swoim majątkiem. Więc tym bardziej nie kupują xboxów, chyba że dla kaprysu jako podstawkę pod lampkę albo popelniczkę.

Nie jestem bogaty, natomiast Xśmieć świetnie zbiera mi kurz :shieeet:

Opublikowano
11 minutes ago, Mendrek said:

Dlatego kupuja pc :lapka:

4 minutes ago, izon said:

To ja zasygnalizuje fakt, że knutek/alterek pioterka pierdoli głupoty :reggie: Starałem się uwyplić ten fakt bez oceniania no ale wnioski o stanie intelektualnym botów nasuwają się same :asax:

Nie jestem bogaty, natomiast Xśmieć świetnie zbiera mi kurz :shieeet:

Dlatego nie jestes bogaty bo kupiles xbox zamiast pc 

Edytowane przez Wolfie_