Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 6 minut temu, Bielik napisał: Ten tytuł mu się należał i basta. Masz na myśli bezbeka roku? W pelni się zgadzam.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, LiŚciu napisał: Jeszcze brzydka jak te retrosy z gamepassa
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 29 minut temu, Bielik napisał: Fajnie, że nic MS nie wspomina o Deathloopie Jakbyś miał trochę rozumu to bys wiedzial dlaczego
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Słyszeliście, że dostępne od premiery w GamePassie gry z Xa, są na Steamie bez porównania popularniejsze niż porty z PlayStation? Przyjaciel PC? TAK, ale przyjaciel Xboxa i na dwa baty pojechali niebieską szmaciurę. https://www.ppe.pl/news/304040/spider-man-remastered-zaliczyl-dobry-start-ale-nie-pobil-wynikow-god-of-war-oraz-gier-microsoftu.html Piękny festiwal racjonalizacji w komentarzach, a Xbox sprzedaje więcej gier na PC, bo po prostu są lepsze - blacharzy nie zaślepia nostalgia i widzą też, że gry Sony są do siebie tak podobne, że widziałeś jedną widziałeś wszystkie. PS Studios? Najbardziej bezjajeczną wydawca w branży, przyjaciel ale Ubisoftu.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Ciekawe czy to że śmieć pass jest za 4zł miało tu jakieś znaczenie. HMMMMMMMMMMMMMMMMMM btw. Da się odzyskać jakoś to 4zł?
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 7 minutes ago, Pupcio said: Ciekawe czy to że śmieć pass jest za 4zł miało tu jakieś znaczenie. HMMMMMMMMMMMMMMMMMM btw. Da się odzyskać jakoś to 4zł? Jak anulujesz sub w przeciagu 30 dni to masz opcje zwrotu 1€ i natychmiastowej anulacji lub wykorzystac sub w calosci
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 10 minut temu, Pupcio napisał: Ciekawe czy to że śmieć pass jest za 4zł miało tu jakieś znaczenie. HMMMMMMMMMMMMMMMMMM btw. Da się odzyskać jakoś to 4zł? Na Steamie? No nie, nie miało znaczenia, bo tam GP nie funkcjonuje, poruczniku p00pciu
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Chcesz mi powiedzieć że pc pokurwy wolą grać w halo zamiast perły playstation? Kurcze w sumie to nie jestem zdziwiony
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 10 minut temu, Pupcio napisał: Chcesz mi powiedzieć że pc pokurwy wolą grać w halo zamiast perły playstation? Kurcze w sumie to nie jestem zdziwiony Czekaj, Ty myślałeś, że GamePass wlicza się do tego wyniku? XD Nie pupciu, po prostu ubisofciaki od Sony nikogo, nawet klapów co widać po tutejszych gamertagach.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Niby gamepass za 4 zł,a gracze i tak wola płacić pełna cenę na steamie. Dlaczego? Bo aplikacja Xbox na PC to pierdolony żart i mela na ryj gracza Edytowane 15 sierpnia 20222 l przez izon
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 47 minut temu, izon napisał: aplikacja Xbox na PC to pierdolony żart Wystarczy kupić Xboksa, BIEDAKU
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 11 minut temu, knotek napisał: Wystarczy kupić Xboksa, BIEDAKU Aha, kurwa jakie pekniete duspko frajera
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 2 godziny temu, 20inchDT napisał: Jakbyś miał trochę rozumu to bys wiedzial dlaczego Tak tak mityczna wyłączność Sonki nawet na jakiekolwiek info
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 7 minut temu, izon napisał: Aha, kurwa jakie pekniete duspko frajera Twój wybór jak zarabiasz na życie, teraz musisz ponieść konsekwencje. Na szczęście chirurgia nie takie przypadki operuje Edytowane 15 sierpnia 20222 l przez knotek
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, knotek napisał: Twój wybór jak zarabiasz na życie, teraz musisz ponieść konsekwencje. Na szczęście chirurgia nie takie przypadki operuje Pioterek, już lepiej było jak żebrałeś o screeny, widzę jednak, że po wejściu w wiek gimnazjalny wspiąłeś się na intelektualne wyżyny i teraz mamy "biedaków" i tym podobnie wysublimowane inwektywy
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 31 minut temu, knotek napisał: Wystarczy kupić Xboksa, BIEDAKU Nie ma powodu by to robić. A bogaci ludzie to tacy, co zwykle rozsądnie zarządzają swoim majątkiem. Więc tym bardziej nie kupują xboxów, chyba że dla kaprysu jako podstawkę pod lampkę albo popelniczkę.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Mimo wszystko trochę to dziwne że najwięcej w temacie CONSOLE Wars szczekają klapy bez konsol. Nie oceniam, po prostu sygnalizuje fakt
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l To ja zasygnalizuje fakt, że knutek/alterek pioterka pierdoli głupoty Starałem się uwyplić ten fakt bez oceniania no ale wnioski o stanie intelektualnym botów nasuwają się same 7 minut temu, Mendrek napisał: Nie ma powodu by to robić. A bogaci ludzie to tacy, co zwykle rozsądnie zarządzają swoim majątkiem. Więc tym bardziej nie kupują xboxów, chyba że dla kaprysu jako podstawkę pod lampkę albo popelniczkę. Nie jestem bogaty, natomiast Xśmieć świetnie zbiera mi kurz
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 11 minutes ago, Mendrek said: Nie ma powodu by to robić. A bogaci ludzie to tacy, co zwykle rozsądnie zarządzają swoim majątkiem. Więc tym bardziej nie kupują xboxów, chyba że dla kaprysu jako podstawkę pod lampkę albo popelniczkę. Dlatego kupuja pc 4 minutes ago, izon said: To ja zasygnalizuje fakt, że knutek/alterek pioterka pierdoli głupoty Starałem się uwyplić ten fakt bez oceniania no ale wnioski o stanie intelektualnym botów nasuwają się same Nie jestem bogaty, natomiast Xśmieć świetnie zbiera mi kurz Dlatego nie jestes bogaty bo kupiles xbox zamiast pc Edytowane 15 sierpnia 20222 l przez Wolfie_