Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Mam 3 konsole Nintendo, Ty póki co masz 1 preorder.

Czoper po co ci te konsole jak ty nawet nie grasz w gry mdr

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 636 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ale u pawciokratosa duszy jak odpala swoją konsolę

https://youtu.be/RsMNg072OqE?si=7azOASPoUyUGY85J

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
4 minutes ago, Pupcio said:

Czoper po co ci te konsole jak ty nawet nie grasz w gry mdr

W mojej sygnaturce możesz sobie przejrzeć w co tam gram, kilkaset gier ogranych znajdziesz. Będąc tatuśkiem ograłem więcej gier niż ty siedzący u mamy na garnuszku.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja się Pawciowi wcale nie dziwię, że nie ma konsoli.

Kiedyś konsola utożsamiała idee z których można było byc dumnym. A dziś stały się one symbolem ruchania bez mydła

Kolejne podwyzki cen, haracze na online, płatne patche, przyciski na abonament, pudełka bez gier na płytach/kartach, konieczność instalacji, ściągania patchy. Na takim laptopie jest o wiele lepiej, a gry z PS5 i Xboxa i tak wychodzą na PC.

Co prawda, Pucio chciałby jeszcze ponownie wzniecić w sobie te iskrę starego konsolomaniaka, ale myślę że skończy się na tym że w dniu premiery odpali jedyną nową grę na Switcha 2 czyli Mario Kart bez trybu kariery, opłaci abonament, podłączy kamerkę, zobaczy rozpiklesowaną twarz GearsUpa w 10 fpsach i zastanowi się co on robi ze swoim życiem.

Opublikowano

Pięknie wyjaśnione asaxa. Pecetowy dział ms o wiele bardziej ci pasuje niż ten uwłaczający xbox

Opublikowano
17 minut temu, messer88 napisał(a):

Drozdu może ma na wishliście na allegro

Spokojnie, dzisiaj nie ;)

Opublikowano
4 minutes ago, GearsUp said:

image.png

Asax to raczej się wypowiada o polityce wydawniczej Microsoftu oraz zasadności pojęcia w hybrydę PC-konsola. Nawet nie wiem czy on w gry gra, to raczej skrupulatny analityk.

Opublikowano

Jako teoretyk amator na szczęście nie muszę grać w gry

Opublikowano

Mnie zachęcił do sprawdzenia Indiany pisząc o tych genialnych zagadkach dlatego wczoraj włączyłem Xboxa żeby zacząć od części z OG Xboxa no i ku mojemu zaskoczeniu nie mogłem jej kupić.

Opublikowano

To jest to słynne games preservation by xbox nie wiem czy słyszałeś o tej super inicjatywie :)

Opublikowano

Ms zrobi wszystko żebyś nie kupował gier/konsoli, kolejny po podwyżce cen sprzętu. Cała moc pójdzie na bezduszny abonament dla casuali.

Opublikowano
29 minutes ago, GearsUp said:

Mnie zachęcił do sprawdzenia Indiany pisząc o tych genialnych zagadkach dlatego wczoraj włączyłem Xboxa żeby zacząć od części z OG Xboxa no i ku mojemu zaskoczeniu nie mogłem jej kupić.

Ukończenie starych, słabych przygód Indiego nie jest wymagane do ogarnięcia fabuły nowego hitu od Microsoftu.

Opublikowano
33 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Hmmm ciekawe dlaczego?

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Hmmm ciekawe dlaczego?

Bo woli na Switchu odpalić sobie Twilight Princess przed zagraniem w nowe Zeldy, Super Mario Galaxy 2 lub Metroid 2,3, Eternal Darkness lub Rogue Squadron. Bo przecież MS w huja leci a Nintendo dba o swoją spuściznę*

* niestety najczęściej na twarzy klienta