Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Mam 3 konsole Nintendo, Ty póki co masz 1 preorder.Czoper po co ci te konsole jak ty nawet nie grasz w gry mdr
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ale u pawciokratosa duszy jak odpala swoją konsolęhttps://youtu.be/RsMNg072OqE?si=7azOASPoUyUGY85J Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez drozdu7
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 4 minutes ago, Pupcio said:Czoper po co ci te konsole jak ty nawet nie grasz w gry mdrW mojej sygnaturce możesz sobie przejrzeć w co tam gram, kilkaset gier ogranych znajdziesz. Będąc tatuśkiem ograłem więcej gier niż ty siedzący u mamy na garnuszku.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja się Pawciowi wcale nie dziwię, że nie ma konsoli.Kiedyś konsola utożsamiała idee z których można było byc dumnym. A dziś stały się one symbolem ruchania bez mydłaKolejne podwyzki cen, haracze na online, płatne patche, przyciski na abonament, pudełka bez gier na płytach/kartach, konieczność instalacji, ściągania patchy. Na takim laptopie jest o wiele lepiej, a gry z PS5 i Xboxa i tak wychodzą na PC.Co prawda, Pucio chciałby jeszcze ponownie wzniecić w sobie te iskrę starego konsolomaniaka, ale myślę że skończy się na tym że w dniu premiery odpali jedyną nową grę na Switcha 2 czyli Mario Kart bez trybu kariery, opłaci abonament, podłączy kamerkę, zobaczy rozpiklesowaną twarz GearsUpa w 10 fpsach i zastanowi się co on robi ze swoim życiem.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Pięknie wyjaśnione asaxa. Pecetowy dział ms o wiele bardziej ci pasuje niż ten uwłaczający xbox
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 17 minut temu, messer88 napisał(a):Drozdu może ma na wishliście na allegroSpokojnie, dzisiaj nie ;)
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 4 minutes ago, GearsUp said:Asax to raczej się wypowiada o polityce wydawniczej Microsoftu oraz zasadności pojęcia w hybrydę PC-konsola. Nawet nie wiem czy on w gry gra, to raczej skrupulatny analityk.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Mnie zachęcił do sprawdzenia Indiany pisząc o tych genialnych zagadkach dlatego wczoraj włączyłem Xboxa żeby zacząć od części z OG Xboxa no i ku mojemu zaskoczeniu nie mogłem jej kupić.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. To jest to słynne games preservation by xbox nie wiem czy słyszałeś o tej super inicjatywie :)
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ms zrobi wszystko żebyś nie kupował gier/konsoli, kolejny po podwyżce cen sprzętu. Cała moc pójdzie na bezduszny abonament dla casuali.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 29 minutes ago, GearsUp said:Mnie zachęcił do sprawdzenia Indiany pisząc o tych genialnych zagadkach dlatego wczoraj włączyłem Xboxa żeby zacząć od części z OG Xboxa no i ku mojemu zaskoczeniu nie mogłem jej kupić.Ukończenie starych, słabych przygód Indiego nie jest wymagane do ogarnięcia fabuły nowego hitu od Microsoftu.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 33 minuty temu, GearsUp napisał(a):Mnie zachęcił do sprawdzenia Indiany pisząc o tych genialnych zagadkach dlatego wczoraj włączyłem Xboxa żeby zacząć od części z OG Xboxa no i ku mojemu zaskoczeniu nie mogłem jej kupić.Hmmm ciekawe dlaczego?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 18 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Hmmm ciekawe dlaczego?Bo woli na Switchu odpalić sobie Twilight Princess przed zagraniem w nowe Zeldy, Super Mario Galaxy 2 lub Metroid 2,3, Eternal Darkness lub Rogue Squadron. Bo przecież MS w huja leci a Nintendo dba o swoją spuściznę** niestety najczęściej na twarzy klienta