Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 1 minutę temu, Daffy napisał(a):Kolejny rok pierdolenia i rozkminy czy kupić steam decka xdddd zaraz będzie rozkmina czy nie lepiej jednak zaczekać do sd2 xdddd ale przynajmniej pierdolić można na forumku 24hPierdolic to mogę np. Twoje posty, tak jak to robię teraz, bo od czasu zajawki na PSV nie napisałeś nawet połowy wartego przeczytania. :)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Godzinę temu, SnoD napisał(a):tymczasem Nintendo ze swoim tabletem:
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Słaba moc Switcha 2 i zamkniecie się na jednej platformie to wielkie zwycięstwo Nintendo i wielka rozegrana ich graczy którzy nie mogą wiedzieć jak chujowe w rzeczywistości są gry Nintendo, bo nie mają żadnego punktu odniesienia. :)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Pięknie Sony i Nintendo się podzieliło rynkiem konsolowym, nie wiem po co ten temat jeszcze jest otwarty.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 13 minut temu, Shen napisał(a):Pięknie Sony i Nintendo się podzieliło rynkiem konsolowym, nie wiem po co ten temat jeszcze jest otwarty.Sony? To ci producenci sprzętu? No coś słyszałem, ale po co to żyje?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 10 minut temu, Shen napisał(a):Pięknie Sony i Nintendo się podzieliło rynkiem konsolowym, nie wiem po co ten temat jeszcze jest otwarty.Najlepsze jest to że samo Sony temu zaprzecza tej narracji, gdyby rynek konsol był podzielony tylko między Sony i Nintendo to Sony nie robiłoby gier na Xboxa
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 hour ago, Daffy said:Kolejny rok pierdolenia i rozkminy czy kupić steam decka xdddd zaraz będzie rozkmina czy nie lepiej jednak zaczekać do sd2 xdddd ale przynajmniej pierdolić można na forumku 24hNie zabraniaj chłopakowi mieć marzeń. Jak był rok 2000 to miałem 10 lat i jeszcze grałem na PSX, ale bardzo marzyłem o PS2 oglądając obrazki w Neo+. Paolo nadal jest na tym etapie.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Wiadomo, że jest chęć posiadania, ale pytanie czy jest mi to w ogóle potrzebne na tym etapie.Gram sobie na 3DSie, PSP i życie jest piękne. Więcej na nich ograłem niż na tym śmieciowym tablecie Manty które Nintendo sygnuje własnym logo.Zawsze mogę trenować dwuniegunówke jak nasz węglojad i z dnia na dzień zacząć pluć na platformę która jeszcze wczoraj się kochało.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Steambeka? Fajny sprzęt jak nie masz miejsca na pc albo stara z gówniakami zajmują telewizor.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Przenośne granie do retro spoko, gdzie te gry na duzych ekranach nie wygladaja najlepiej, ale są do tego lepsze sprzety od steambeki
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Wiem z pewnością który sprzęt się do tego nie nadaje, generalnie w ogóle nie nadaje się do grania i jest to jebany Nintendo Śmieć 2. :)
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. No do retro, to mozna zrozumiec, ale zeby grac w jakies bangery na 7-8 calach to juz niezle uposledzenie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Dobra gra jest dobra niezależnie od rozmiaru, a Hanza69 to pewnie typ gościa który rozmowy o lubionych grach zaczyna od słów „no grafika petarda”.Czyli posty w typie kierunek —> piec. :)
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Pablo z graniem w gry przenosnie w dzisiejszych czasach z dojebana grafa, jest jak z seksem I waleniem konia, prawie to samo doznanie, ale prawie robi roznice.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 3 minutes ago, Hanza71 said:Pablo z graniem w gry przenosnie w dzisiejszych czasach z dojebana grafa, jest jak z seksem I waleniem konia, prawie to samo doznanie, ale prawie robi roznice.Oczywiście walenie lepsze bo robisz to kiedy chcesz i jak chcesz, a z seksem to musisz czekać na łaskę drugiej osoby, to zupełnie jak z czekaniem, aż Sony albo Nintendo wyda jakąś nową i dobrą grę.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Prawdziwe granie HH, skonczylo sie w erze PSV I 3ds, teraz to juz namiastka jakosci, gry sa bardziej zlozone z lepsza grafa, I na SD czy S2 mamy kastraty w porownaniu do stackonarek czy PC
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 8 minut temu, Hanza71 napisał(a):Prawdziwe granie HH, skonczylo sie w erze PSV I 3ds, teraz to juz namiastka jakosci, gry sa bardziej zlozone z lepsza grafa, I na SD czy S2 mamy kastraty w porownaniu do stackonarek czy PCPrzecież te wasze hity ze stacjonarek wyglądają na TV jak gowno, bo śmigają w jakiś zwierzęcych rozdzielczościach pokroju 720p. Mały ekranik dla tych tytułów to zbawienie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. O czym mnie tu piszesz, jak chlopie nie masz zadneego aktualnego przenosnego sprzetu do grania I swoje wrazenia czerpiesz z YouTube.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 godziny temu, Hanza71 napisał(a):O czym mnie tu piszesz, jak chlopie nie masz zadneego aktualnego przenosnego sprzetu do grania I swoje wrazenia czerpiesz z YouTube.@hanza126 pierwszy dobry bedzie mial dopiero swoją premierę.