Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Virgin pierdstejszon vs gigachad Xbox

0cd9cffc-671d-40ae-9ee9-fbb3af4f495a.png

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Cała noc dzisiaj na prerii, czy może być coś lepszego na PS5 w opcji premium? Za darmo taki sztos? I wiele innych? Przecież na XSX nie ma w GPU RSR2

C3820201-18FA-48F2-82A3-5AC21781D04E.jpeg

3 minuty temu, Bzduras napisał:

Virgin pierdstejszon vs gigachad Xbox

0cd9cffc-671d-40ae-9ee9-fbb3af4f495a.png

Jakie gowno rozmazane i przyciemnione jakieś a nie ta ostrość jaka oferuje PS i Infinite kontrast przy zachowaniu detali na oledzie 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

na żywo to wyglada jak życie 

Chyba jak Twoje :)

Opublikowano

1440 >>>>  4k

Ta sekta pierze beret lepiej niż tanie procenty

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

1440 >>>>  4k

Ta sekta pierze beret lepiej niż tanie procenty

Patrz powyżej, jak masz dobry tv i ps5 to tak jak Apple, niby iphony maja mniejsza rozdzielczość ale na odpowiednim panelu wyglada to lepiej, tego nikt nie podważy tak ano system iOS. Tym wygrywa Sony i wtedy zdjęcia wyglądają jak ty dajesz czyli ciemne pozbawione detali, wyprane z kolorów, a odpalasz na ps5 i masz detale, hdry, kontrasty i wszystko wyciągnięte na jakość i dlatego sprzedaje się lepiej, proste

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Alkohol wyżera resztki szarych komórek 

To jest screen z konsoli bo mam godność i nie robię fotek ekranu jak jakiś techniczny nieogar

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Alkohol wyżera resztki szarych komórek 

To jest screen z konsoli bo mam godność i nie robię fotek ekranu jak jakiś techniczny nieogar

Technicznie mam zapisane w apce ale ta jakość by Cię zwyczajnie rozjebała więc daję szanse i wstawiam z IP

Do tego dolicz jeszcze że pad określa stan zagrożenia w RDR2 a masz prawdziwego next gena 

92AD478D-AC14-4D0D-9206-16DE06CEF165.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
22 minuty temu, Whisker napisał:

To uzależnienie ale to nie Sony a gry, one uzależniają a ze są najlepsze na Sony? Co ja poradzę, gdyby na Nintendo takie były sztosy to byłbym tam, wybieram tylko tam gdzie jest lepiej, po prostu….

Wybierasz najgorsze wersję gier bo są na PlayStation.

To nie miłosc do gier, to tresura.

Opublikowano

Biedni deebile, od rana siedzą na swoich wysłużonych Xbox One i szukają Death Stranding w game passie:kekw: Zielonych idiotów nawet do roznoszenia paczek nie chcą :kekw:

Opublikowano
38 minut temu, Whisker napisał:

GPU mam do 2023 plus Premium Ps do 2023 co łącznie daje 2 lata grania na obu platformach to kto ma dłuższego?

Ee

Roczek grania na konsoli w kształcie moszny i roczek na konsoli w kształcie wielkiego czarnego kutango-bydlaka. Chyba nie chcesz znać odpowiedzi :rayos:

Opublikowano

Ten HDR, ta jakość, PS5 w premium RDR 2 dostarcza a mam pytanie czy ta gra JEST W GPU?????

87F6BC1A-9EC1-4189-91BE-F22DF2FDA802.jpeg

Opublikowano

nie ma w GPU, ale tym przegrywom to nie przeszkadza bo mają w usłudze 15 różnych symulatorów :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Figaro napisał:

nie ma w GPU, ale tym przegrywom to nie przeszkadza bo mają w usłudze 15 różnych symulatorów :) 

Symulator mycia auta, a właśnie mi się  zakurzyło, chyba podjade do jakiegoś bota jutro

Opublikowano

Gówno pass ultimate :sonkassie:Dobrze że niedługo wyjdzie Pan kojima bo inaczej 4zl byk przejebał  :/

Opublikowano
24 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

Była przez 4 miesiące, tak jak GTAV a normalni zagrajmiarze skończyli ją nawet już w 2018.

Było w wersji bieda a tera PREMIUM, taka to różnica, na tą chwilę OGRYWAMY a Boty patrzą z zazdrością i jeszcze ich PHIL rucha na wersje PC bo by se pograli w Wolfa i Queka ale nie dla psa

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

XDDDD tylko w klaperskiej, zapijaczonej bani bieda wersja z PS4 uchodzić może za produkt premium

A jednak gram i przeżywam to coś pięknego!

63AF20A6-46F3-4E70-809B-9CAE56C01594.jpeg

Wersja najlepsza, najszybsza i wykorzystująca Dual Sense!!!!!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

W ogóle napisze czym się różni premium od gownianego GPU

1. Odpalam XSX , zanim załaduje się GPU mija z 5 minut, nie mogę znaleźć nowości, jak już znajde to okazuje się ze jakieś gowna i starocie

2. Odpalam i okazuje się ze czekam, loading, kolejny i kolejny i jak już ruszy to szarpie :/

PS5 Premium

1. Odpalam PS5 i od razu wita mnie premium i i kolejne opcje wszystko jasne i przyjemnie, chce w starocie gram chce w nowości gram, chce stream? Bez problemu? Gram od razu coś MAGICZNEGO jak APPLE, odpalasz i MA DZIAŁAĆ, a nie ze jakie problemu na to nie można sobie pozwolić, płacisz i masz MIEĆ - Koniec!