Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Cała noc dzisiaj na prerii, czy może być coś lepszego na PS5 w opcji premium? Za darmo taki sztos? I wiele innych? Przecież na XSX nie ma w GPU RSR2 3 minuty temu, Bzduras napisał: Virgin pierdstejszon vs gigachad Xbox Jakie gowno rozmazane i przyciemnione jakieś a nie ta ostrość jaka oferuje PS i Infinite kontrast przy zachowaniu detali na oledzie Edytowane 20 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 9 minut temu, Whisker napisał: na żywo to wyglada jak życie Chyba jak Twoje
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 5 minut temu, Bzduras napisał: 1440 >>>> 4k Ta sekta pierze beret lepiej niż tanie procenty Patrz powyżej, jak masz dobry tv i ps5 to tak jak Apple, niby iphony maja mniejsza rozdzielczość ale na odpowiednim panelu wyglada to lepiej, tego nikt nie podważy tak ano system iOS. Tym wygrywa Sony i wtedy zdjęcia wyglądają jak ty dajesz czyli ciemne pozbawione detali, wyprane z kolorów, a odpalasz na ps5 i masz detale, hdry, kontrasty i wszystko wyciągnięte na jakość i dlatego sprzedaje się lepiej, proste Edytowane 20 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Alkohol wyżera resztki szarych komórek To jest screen z konsoli bo mam godność i nie robię fotek ekranu jak jakiś techniczny nieogar
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: Alkohol wyżera resztki szarych komórek To jest screen z konsoli bo mam godność i nie robię fotek ekranu jak jakiś techniczny nieogar Technicznie mam zapisane w apce ale ta jakość by Cię zwyczajnie rozjebała więc daję szanse i wstawiam z IP Do tego dolicz jeszcze że pad określa stan zagrożenia w RDR2 a masz prawdziwego next gena Edytowane 20 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 22 minuty temu, Whisker napisał: To uzależnienie ale to nie Sony a gry, one uzależniają a ze są najlepsze na Sony? Co ja poradzę, gdyby na Nintendo takie były sztosy to byłbym tam, wybieram tylko tam gdzie jest lepiej, po prostu…. Wybierasz najgorsze wersję gier bo są na PlayStation. To nie miłosc do gier, to tresura.
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Biedni deebile, od rana siedzą na swoich wysłużonych Xbox One i szukają Death Stranding w game passie Zielonych idiotów nawet do roznoszenia paczek nie chcą
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 38 minut temu, Whisker napisał: GPU mam do 2023 plus Premium Ps do 2023 co łącznie daje 2 lata grania na obu platformach to kto ma dłuższego? Ee Roczek grania na konsoli w kształcie moszny i roczek na konsoli w kształcie wielkiego czarnego kutango-bydlaka. Chyba nie chcesz znać odpowiedzi
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Ten HDR, ta jakość, PS5 w premium RDR 2 dostarcza a mam pytanie czy ta gra JEST W GPU?????
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l nie ma w GPU, ale tym przegrywom to nie przeszkadza bo mają w usłudze 15 różnych symulatorów
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Figaro napisał: nie ma w GPU, ale tym przegrywom to nie przeszkadza bo mają w usłudze 15 różnych symulatorów Symulator mycia auta, a właśnie mi się zakurzyło, chyba podjade do jakiegoś bota jutro
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Była przez 4 miesiące, tak jak GTAV a normalni zagrajmiarze skończyli ją nawet już w 2018.
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Gówno pass ultimate Dobrze że niedługo wyjdzie Pan kojima bo inaczej 4zl byk przejebał
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Lepiej nie grać w RDR2 w ogóle niż ogrywać go na MydłoStation5 co wygląda jak XOS w lekko wyższej rozdzielczości.
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Mlekobox znowu chuja do dupy dostał. Nie dla psa kurwa! Dla Sony I przyjaciela PC death stranding.
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Transfer gier tej generacji: PS5 -> XS/PC, ale nie na odwrót. To Sony potrzebuje Xboxa, a nie na odwrót. Śmieciara zdycha tej generacji, a powinna była zdechnąć przy PS3. Zerowa strata dla graczy.
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 24 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Była przez 4 miesiące, tak jak GTAV a normalni zagrajmiarze skończyli ją nawet już w 2018. Było w wersji bieda a tera PREMIUM, taka to różnica, na tą chwilę OGRYWAMY a Boty patrzą z zazdrością i jeszcze ich PHIL rucha na wersje PC bo by se pograli w Wolfa i Queka ale nie dla psa
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l XDDDD tylko w klaperskiej, zapijaczonej bani bieda wersja z PS4 uchodzić może za produkt premium
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał: XDDDD tylko w klaperskiej, zapijaczonej bani bieda wersja z PS4 uchodzić może za produkt premium A jednak gram i przeżywam to coś pięknego! Wersja najlepsza, najszybsza i wykorzystująca Dual Sense!!!!! Edytowane 20 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l W ogóle napisze czym się różni premium od gownianego GPU 1. Odpalam XSX , zanim załaduje się GPU mija z 5 minut, nie mogę znaleźć nowości, jak już znajde to okazuje się ze jakieś gowna i starocie 2. Odpalam i okazuje się ze czekam, loading, kolejny i kolejny i jak już ruszy to szarpie PS5 Premium 1. Odpalam PS5 i od razu wita mnie premium i i kolejne opcje wszystko jasne i przyjemnie, chce w starocie gram chce w nowości gram, chce stream? Bez problemu? Gram od razu coś MAGICZNEGO jak APPLE, odpalasz i MA DZIAŁAĆ, a nie ze jakie problemu na to nie można sobie pozwolić, płacisz i masz MIEĆ - Koniec!