Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, oFi napisał: Deathloop? Boty krzyczały ze ff7r na xboxie juz na wakacje 2021 xdd Przecież Sony regularnie płaci rok w rok żeby ta gra nie ukazała się na Xboxie, co za kurwa zwierzęta.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l tlou 1 remaster rozjebane przez Gamepassowe Immortality, plejkurwa bez gier od kilku lat bez gry powyżej 90 na MC, bez hitu, bez gier, bez jakości
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Jak widać ramek najlepszej gry najlepszego studia sony nie poradził sobie z comiesięcznym wrzutem do XGP. Jeszcze się te karaluchy pocieszjaą, że ClewSation+ wcale nie obskoczyło wpierdol na każdym froncie.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Deathloop w plusie? Już wiecie po co MS Bethesda. Zielone posrańce opłacające gamepassa żeby mieć gry od Bety day one XD
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 16 minut temu, Daddy napisał: tlou 1 remaster rozjebane przez Gamepassowe Immortality, plejkurwa bez gier od kilku lat bez gry powyżej 90 na MC, bez hitu, bez gier, bez jakości Graliście w to w ogóle? Bo mam wrażenie że nie ta „gra” to nie jest nawet gra Pierdolenie żeby pierdolic a ja muszę wszystko ogrywać i sprawdzać
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l XD W temacie Game Pass wyczekiwanie, kiedy będzie Deathloop?!, kiedy będzie Ghostwire?, Crash 4? No nawet mi ich nie żal. Niech tam dalej oglądają gierki na telefonach za 4 zł.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l W temacie gamepassa widzę ludzi grających w gry i dzielących sie wrazeniami, ale próbuj dalej
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Powiedział typ co napierdala w Assassin's Creed które tak bardzo pogardza i to jeszcze z XGP. Weź sie ku,rwa schowaj izi i nie wychodź z nory, bo przykry jesteś w opór. Ku,rwa był tylko XGP z hitami AAA i grami na premierę, miesiąc w miesiąc jakieś sztosy i bomby to beka z abo a teraz dostali namiastkę oferty XGP od tych niebieskich skurwysynów i już abonamenty dobre. Klapy yebane, nawet nie wiecie jak bardzo wami pogardzam, tego się nie da nawet kwantyfikować. Ha tfu na te niebieskie ryje.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Powiedział typ co napierdala w Assassin's Creed które tak bardzo pogardza i to jeszcze z XGP. Weź sie ku,rwa schowaj izi i nie wychodź z nory, bo przykry jesteś w opór. ciekawe czy tym razem izi znajdzie ludzi w tlou remaster do grania w multi
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Pawełek już się tak nie denerwuj. Odpal sobie PlayStation jak co wieczór. XD
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, easye napisał: Pawełek już się tak nie denerwuj. Odpal sobie PlayStation jak co wieczór. XD Chyba cię pogrzało, od czasu jak kupiłem Xa może z dwa razy konsolę włączyłem i to żeby telefon podładować od portu USB C. Wjechał Xbox i dopiero poczułem co to jest nowa generacja.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Powiedział typ co napierdala w Assassin's Creed które tak bardzo pogardza i to jeszcze z XGP. Weź sie ku,rwa schowaj izi i nie wychodź z nory, bo przykry jesteś w opór. Ku,rwa był tylko XGP z hitami AAA i grami na premierę, miesiąc w miesiąc jakieś sztosy i bomby to beka z abo a teraz dostali namiastkę oferty XGP od tych niebieskich skurwysynów i już abonamenty dobre. Klapy yebane, nawet nie wiecie jak bardzo wami pogardzam, tego się nie da nawet kwantyfikować. Ha tfu na te niebieskie ryje. Jakie kurwa sztosy i bomby? Czy my mamy inne GPU??? W kółko te same gry od lat czyli Halo Gearsy i Forza a reszta? Czasem jakiś indyk albo Far Cry 3 a gdzie jest FC6? Jakieś nowości? No nawet ten Deathloop czy Ghostwire? Death Stranding nawet nie wyszedł tylko na PC, co za kurewska usługa na XSX To samo assassyn, na PS5 najnowsza Valhalla a na XSX Origins No ja pierdole
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Ale jest mega sztos z iphona, który możesz przewijac padem jak na YouTube! Z ocenami 9/10 od 6 recenzentów którym w ogóle chciało się to oglądać.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Whisker napisał: Jakie kurwa sztosy i bomby? Czy my mamy inne GPU??? W kółko te same gry od lat czyli Halo Gearsy i Forza a reszta? Czasem jakiś indyk albo Far Cry 3 a gdzie jest FC6? Jakieś nowości? No nawet ten Deathloop czy Ghostwire? Death Stranding nawet nie wyszedł tylko na PC, co za kurewska usługa na XSX No ewidentnie masz innego XGP, bo w moim co miesiąc są premiery, większość gier (i to taka wyraźna) ma średnią min. 80 i ma najlepsze gry w swoich gatunkach. Serio, nie wiem co ty opłacasz, ale chyba po pijaku netflixa zamiast GodPassa.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Vesir to miałby problem z wymienieniem tych fajnych gier, bo grać to w nie na pewno nie gral. Zostawmy to.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 4 minuty temu, easye napisał: Vesir to miałby problem z wymienieniem tych fajnych gier, bo grać to w nie na pewno nie gral. Zostawmy to. dokładnie, w tył zwrot i wypad pałować się do gównoabonamentu Sony
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l W tym gowno abonamencie przez ostatnie miesiące wpadają głównie gry 1 party MS, których nie ma na konsoli MS. Komedia.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, easye napisał: W tum gownoabonamencie przez ostatnie miesiące wpadają głównie gry 1 party MS, których nie ma na konsoli MS. Komedia. Totalna porażka, nawet Age of EMPIRES nie wyszło od MS!!! na Xa 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: No ewidentnie masz innego XGP, bo w moim co miesiąc są premiery, większość gier (i to taka wyraźna) ma średnią min. 80 i ma najlepsze gry w swoich gatunkach. Serio, nie wiem co ty opłacasz, ale chyba po pijaku netflixa zamiast GodPassa. Wymień te hiciory gatunkowe bo może faktycznie są w tajnej zakładce megahitów Paolo
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l No ale rozumiem, gry MS głowie kojarzą się z gównem, wiec Paolo ma troche racji.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Whisker napisał: Wymień te hiciory gatunkowe bo może faktycznie są w tajnej zakładce megahitów Paolo Wyścigi arcade - Forza Horizon 5 (tu nawet nie ma co dyskutować) Shooter online - Halo Infinte, kolekcja Halo FPP - DOOM Eternal, Sniper Elite 5, kolekcja Quake'ów i Wolfensteinów, Titanfall 2 Symulator - MS Flight Simulator Gry Zen i blantmany - Life is Strange True Colors, Kentucky Route Zero Horrory - Visage, The Evil Within 1 i 2 Przygodówki - Psychonauts 2, A Plague Tale, Gry Taktyczne - Phoenix Point i Gears Tactics Slashery - kolekcja Ninja Gaiden, Dante's Inferno O reszcie jak indory day1 czy strategie nawet nie mówię, po prostu za długo by wymieniać i to tak z głowy. W dodatku od gen. 6 do dzisiaj, mnóstwo gier z boostem. No dominacja nad PS+ które nie dość, że ma najwięcej ciekawych gier w najdroższym abo (80zł za miesiąc? serio?) to jeszcze w 1/3 wypełnione jest tytułami jak za 4zł z bundli.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l O kurde ale samo zaorane, chłopie ty chyba nawet poważnie tego nie napisałeś, połowa w ogóle nie dostępna na Xa!!!!! (True COLORS, Visage, kolekcja QUAKE!!!), i może przez te kilka lat kilka gier ale JAJA W dodatku jakie 80zl na miesiąc? Mam najdrozszy abo możliwy i wychodzi 480 wiec jak ci wyszło 80 x 12 = 480???? Edytowane 31 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Whisker napisał: O kurde ale samo zaorane, chłopie ty chyba nawet poważnie tego nie napisałeś, połowa w ogóle nie dostępna na Xa, i może przez te kilka lat kilka gier ale JAJA durniu, to z apki na Xboxa
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: durniu, to z apki na Xboxa Jakiego Xboxa? Chyba na flecie grałeś w True COLORS, kolekcje Quake a nie na Xboxie - marzenia Twoje (możesz sobie na PC tylko strzepać) Edytowane 31 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l a na PC z przyjemnością też ogram co chcę, bo mam całkiem dobrą blaszkę do gier