Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Gow? Najbardziej bezjajeczny ex na Sonke z poprzedniej generacji, a dlc wyglada jak drugi raz to samo.

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 820 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
26 minut temu, Pupcio napisał:

Nie ma co się czepiać do tylko większe dlc

No przecież przy Halo też pisali o system sellerze, a wyszlo niewielkie DLC i to mocno okrojone. Zielone kutafon służy w tej generacji wyłącznie za ozdobę kartonu :shieeet:

Opublikowano

Dobrze że chociaż MS ratuje jesień z Pentiment :obama:

Opublikowano

Sonka zawsze w sercu, ale to jaranie sie gow to jakis zbiorowy trolling. Mało miałem takich gier, gdzie sie zmuszałem, zeby skonczyc i sie cieszylem jak zobaczyłem napisy.

Opublikowano

A kto się jara tym gowem? Na Sonce nie ma jaranka DLC, to nie Xbox.

Opublikowano
44 minuty temu, Shen napisał:

Sonka zawsze w sercu, ale to jaranie sie gow to jakis zbiorowy trolling. Mało miałem takich gier, gdzie sie zmuszałem, zeby skonczyc i sie cieszylem jak zobaczyłem napisy.

mam identyko z Gays Done, ale Kratos ma chociaż jakiś charakter a ten Decon cieć to szkoda gadać ;//

Opublikowano

Days Gone? Co to jakaś licytacja ubirakow dzisiaj?

Opublikowano

Gow dlc to przykład, że nawet zbytnio się starać nie trzeba, a i tak kurwa bez gier zostanie zmieciona. 

Obecnie remake tlou graficznie przyszedł posprzątać gówna 2d z GP.

Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

mam identyko z Gays Done, ale Kratos ma chociaż jakiś charakter a ten Decon cieć to szkoda gadać ;//

Aale ale klepnął babe w dupe!!1 Noo w końcu jakaś normalna gra z jajami a nie te lewackie gówna z dobrym gameplayem i bez bugów hehe

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Gow dlc to przykład, że nawet zbytnio się starać nie trzeba, a i tak kurwa bez gier zostanie zmieciona. 

Obecnie remake tlou graficznie przyszedł posprzątać gówna 2d z GP.

re-co? przecież to patch graficzny do gry z PS3 hahahah takie rzeczy to są na Xboxie za darmo

Opublikowano

Niezła pizda z grami na PS5 i Xszrota. PS5 pogoniłem bo nie będę grał w remaki i DLC, a Xboxa chyba pogonię bo kurwa zupełnie nie ma nic. Póki co tylko PC i Switchunio, a te next geny to mega wał. Człowiek trzeci raz ogrywa Wiedźminka 3 pięknie wyglądającego na PC i nie ma czasu na półśrodki.

Dobra szrot zostaje bo widzę, że Hogwart Legacy mi nie pójdzie :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
19 minut temu, izon napisał:

PS5 pogoniłem bo nie będę grał w remaki i DLC, a Xboxa chyba pogonię bo kurwa zupełnie nie ma nic.

Na obie platformy jest mnóstwo doskonałych gier, wystarczy nie być januszem :yakubu:

Opublikowano

To są te najlepsze lata gejmingu :kekw:

Opublikowano
8 minut temu, knotek napisał:

Na obie platformy jest mnóstwo doskonałych gier, wystarczy nie być januszem :yakubu:

?? A jak zdefiniujesz Janusza i mnóstwo gier? Bo jeżeli chodzi o tytuly dedykowane ps5 i xsx to można te gry policzyć na palcach jednej ręki :shieeet: 

Opublikowano

Mam w dupie DEDYKOWANE gry, cieszę się po prostu graniem.

A etykieta eksa to właśnie bait dla każuali, januszy, niedzielnych, jak zwał tak zwał

Opublikowano
2 minutes ago, Donatello1991 said:

Ale jak grasz w exa, to wiesz że zielona lub niebieska strona robi w spodnie kleksa.

Dokładnie. A jak grasz w remake to już w ogóle masakra. Warto było wydać trzy i pół bomby dla samego odgłosu pękających forumowych dup :potter:

Opublikowano
4 minuty temu, knotek napisał:

Mam w dupie DEDYKOWANE gry, cieszę się po prostu graniem.

A etykieta eksa to właśnie bait dla każuali, januszy, niedzielnych, jak zwał tak zwał

No ale co ma piernik do wiatraka? Ja nie mówię o eksach tylko grach dedykowanych next genom. To, że niektóre gry dostały patcha 60fps i 4k nie oznacza, że mamy udana generację. Dla przykładu dla mnie najlepszym tytułem od wyjścia nextgenow jest Psychonauts 2 czyli tytuł bez graficznych fajerwerków i Cyberpunk, który wymiata na PC. Nie zmienia to faktu, że na XSX i PS5 jest bida z nędza chyba, że kogoś zaspokaja ciągle granie w tytuły z poprzednich generacji.

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko remake'om. Są najczęściej dla ludzi, co nie grali w oryginał, albo chcą sobie go ograć raz jeszcze. Premiera oryginału TLOU była w 2013 roku, czyli 9 lat temu, więc to nie tak mało. Demon's Souls remake wyszedł po 11 latach. Nie mam nic przeciwko aby remake'i wychodziły, to w sumie często lepsza opcja od remasterów. Taki remake Legacy of Kain to chyba najbardziej pożądany remake obecnie w świecie gier. Jakby z kolei Bethesda wydała remake Quake 2, to bym kupił Xboxa dla tej gry. Choć oglądając ruchy wydawnicze, to byłoby bardzo prawdopodobne, że szybciej wylądowałaby w PlayStation Plus Premium ;)

Opublikowano

Nie no remake Demon Souls to sztos. Przynajmniej PS5 dostało jakiś tytuł godny nowej generacji, nie to co xszrot :)

Opublikowano

godny nowej generacji :kekw: gra zywcem wyciagnieta z 2009 tylko grafika zmieniona. Remake (?) Tlou pewnie tez godne nowej generacji

Opublikowano

Odbyciak nie spinaj pośladów. Wolę taki bezpieczny remake tj. cudowną grafikę i muzykę z niezmienionymi mechanikami niż na siłę doklejenie kamery do dupy bohatera, który zajmuje pół ekranu i dodanie ubiraków. Nie bardzo wiem, co mieli poprawiać w mechanice Soulsów, zamienić to w hack n slasha?

Opublikowano

Żeby jakąś grę nazwać dedykowaną nowej generacji, to potrzeba strzału jak GTA3 na PS2 czy Forza Horizon na Xboksie. Sama graficzka nie robi gry next-genową ( a o takiej chyba mówimy jeśli założyć, że wszystko obecne to poziom poprzedniej generacji)