Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Gow? Najbardziej bezjajeczny ex na Sonke z poprzedniej generacji, a dlc wyglada jak drugi raz to samo.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
26 minut temu, Pupcio napisał:

Nie ma co się czepiać do tylko większe dlc

No przecież przy Halo też pisali o system sellerze, a wyszlo niewielkie DLC i to mocno okrojone. Zielone kutafon służy w tej generacji wyłącznie za ozdobę kartonu :shieeet:

Opublikowano

Dobrze że chociaż MS ratuje jesień z Pentiment :obama:

Opublikowano

Sonka zawsze w sercu, ale to jaranie sie gow to jakis zbiorowy trolling. Mało miałem takich gier, gdzie sie zmuszałem, zeby skonczyc i sie cieszylem jak zobaczyłem napisy.

Opublikowano

A kto się jara tym gowem? Na Sonce nie ma jaranka DLC, to nie Xbox.

Opublikowano
44 minuty temu, Shen napisał:

Sonka zawsze w sercu, ale to jaranie sie gow to jakis zbiorowy trolling. Mało miałem takich gier, gdzie sie zmuszałem, zeby skonczyc i sie cieszylem jak zobaczyłem napisy.

mam identyko z Gays Done, ale Kratos ma chociaż jakiś charakter a ten Decon cieć to szkoda gadać ;//

Opublikowano

Days Gone? Co to jakaś licytacja ubirakow dzisiaj?

Opublikowano

Gow dlc to przykład, że nawet zbytnio się starać nie trzeba, a i tak kurwa bez gier zostanie zmieciona. 

Obecnie remake tlou graficznie przyszedł posprzątać gówna 2d z GP.

Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

mam identyko z Gays Done, ale Kratos ma chociaż jakiś charakter a ten Decon cieć to szkoda gadać ;//

Aale ale klepnął babe w dupe!!1 Noo w końcu jakaś normalna gra z jajami a nie te lewackie gówna z dobrym gameplayem i bez bugów hehe

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Gow dlc to przykład, że nawet zbytnio się starać nie trzeba, a i tak kurwa bez gier zostanie zmieciona. 

Obecnie remake tlou graficznie przyszedł posprzątać gówna 2d z GP.

re-co? przecież to patch graficzny do gry z PS3 hahahah takie rzeczy to są na Xboxie za darmo

Opublikowano

Niezła pizda z grami na PS5 i Xszrota. PS5 pogoniłem bo nie będę grał w remaki i DLC, a Xboxa chyba pogonię bo kurwa zupełnie nie ma nic. Póki co tylko PC i Switchunio, a te next geny to mega wał. Człowiek trzeci raz ogrywa Wiedźminka 3 pięknie wyglądającego na PC i nie ma czasu na półśrodki.

Dobra szrot zostaje bo widzę, że Hogwart Legacy mi nie pójdzie :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
19 minut temu, izon napisał:

PS5 pogoniłem bo nie będę grał w remaki i DLC, a Xboxa chyba pogonię bo kurwa zupełnie nie ma nic.

Na obie platformy jest mnóstwo doskonałych gier, wystarczy nie być januszem :yakubu:

Opublikowano

To są te najlepsze lata gejmingu :kekw:

Opublikowano
8 minut temu, knotek napisał:

Na obie platformy jest mnóstwo doskonałych gier, wystarczy nie być januszem :yakubu:

?? A jak zdefiniujesz Janusza i mnóstwo gier? Bo jeżeli chodzi o tytuly dedykowane ps5 i xsx to można te gry policzyć na palcach jednej ręki :shieeet: 

Opublikowano

Mam w dupie DEDYKOWANE gry, cieszę się po prostu graniem.

A etykieta eksa to właśnie bait dla każuali, januszy, niedzielnych, jak zwał tak zwał

Opublikowano
2 minutes ago, Donatello1991 said:

Ale jak grasz w exa, to wiesz że zielona lub niebieska strona robi w spodnie kleksa.

Dokładnie. A jak grasz w remake to już w ogóle masakra. Warto było wydać trzy i pół bomby dla samego odgłosu pękających forumowych dup :potter:

Opublikowano
4 minuty temu, knotek napisał:

Mam w dupie DEDYKOWANE gry, cieszę się po prostu graniem.

A etykieta eksa to właśnie bait dla każuali, januszy, niedzielnych, jak zwał tak zwał

No ale co ma piernik do wiatraka? Ja nie mówię o eksach tylko grach dedykowanych next genom. To, że niektóre gry dostały patcha 60fps i 4k nie oznacza, że mamy udana generację. Dla przykładu dla mnie najlepszym tytułem od wyjścia nextgenow jest Psychonauts 2 czyli tytuł bez graficznych fajerwerków i Cyberpunk, który wymiata na PC. Nie zmienia to faktu, że na XSX i PS5 jest bida z nędza chyba, że kogoś zaspokaja ciągle granie w tytuły z poprzednich generacji.

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko remake'om. Są najczęściej dla ludzi, co nie grali w oryginał, albo chcą sobie go ograć raz jeszcze. Premiera oryginału TLOU była w 2013 roku, czyli 9 lat temu, więc to nie tak mało. Demon's Souls remake wyszedł po 11 latach. Nie mam nic przeciwko aby remake'i wychodziły, to w sumie często lepsza opcja od remasterów. Taki remake Legacy of Kain to chyba najbardziej pożądany remake obecnie w świecie gier. Jakby z kolei Bethesda wydała remake Quake 2, to bym kupił Xboxa dla tej gry. Choć oglądając ruchy wydawnicze, to byłoby bardzo prawdopodobne, że szybciej wylądowałaby w PlayStation Plus Premium ;)

Opublikowano

Nie no remake Demon Souls to sztos. Przynajmniej PS5 dostało jakiś tytuł godny nowej generacji, nie to co xszrot :)

Opublikowano

godny nowej generacji :kekw: gra zywcem wyciagnieta z 2009 tylko grafika zmieniona. Remake (?) Tlou pewnie tez godne nowej generacji

Opublikowano

Odbyciak nie spinaj pośladów. Wolę taki bezpieczny remake tj. cudowną grafikę i muzykę z niezmienionymi mechanikami niż na siłę doklejenie kamery do dupy bohatera, który zajmuje pół ekranu i dodanie ubiraków. Nie bardzo wiem, co mieli poprawiać w mechanice Soulsów, zamienić to w hack n slasha?

Opublikowano

Żeby jakąś grę nazwać dedykowaną nowej generacji, to potrzeba strzału jak GTA3 na PS2 czy Forza Horizon na Xboksie. Sama graficzka nie robi gry next-genową ( a o takiej chyba mówimy jeśli założyć, że wszystko obecne to poziom poprzedniej generacji)