Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 620,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
17 minut temu, YETI napisał:

:kekw:

Szybkie zamiatanie deeebila pod dywan.

Halo porażką? No kurwa kto by się spodziewał. A ASX mówi że będzie odwrotnie niż Liściu powiedział:kekw:

Opublikowano

nowy dźwięk przy odpalaniu plejkurwy 4.5 bez gier :) 

FczRhd9XEAAYt_8?format=jpg&name=large

:banderas:

Opublikowano

Mopsiara nie przeszła pieszego bossa w returnal, ale tradycyjnie pierdoli o rzeczach o których nie ma pojęcia :reggie:

Returnal to sprzedażowa klęska i ostateczny dowód że niebieskiemu robactwu nie ma sensu sprzedawać nic poza sony-the-game dla przygłupów :sonkassie:

Edytowane przez dee

Opublikowano

w co ten clown lisciu ostatnio grał? Znowu jakiś stary resident na emulatorze?

Opublikowano

mopściarz ostatnio gra w płacz w spódnicę u mamy o wykupienie AB przez MS  :kaz:

Opublikowano

Mopsiara i granie :szopenhauer:

Przecież cały foruming tego dzbana to wyssane z palca bajki

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

nr. 1 w temacie a nawet na miejsce w memie nie zasłużyłem :nosacz2:

Ty nie jesteś wykolejeńcem Wezyr.

Opublikowano

ej, podobno nagle jest wysyp PS5 do kupienia w sklepach. To świetna wiadomość! Jak to sony kocha i słucha graczy

2 lata od premiery nie było, bo

a. niedobrzy skalperzy

b. w trosce o graczy Sony nie dawało konsoli, bo jeszcze by się przyzwyczaili do dobrego

c. brak podzespołów bo covid i wojna

a tu proszę, nagle Sonki się znalazły. I to ile! Wszystko dla dobra graczy. W ogóle to nie ma nic wspólnego z ostatnia podwyżką cen. To przecież nie będzie tak, że Sony będzie sprzedawało za 3,5 koła jakieś 2-3-letnie zakurzone modele, które chomikowali w zgrzybiałej piwnicy. Szkoda, że zapomnieli o grach na tego szrota, ale co tam, ważne że pozwalają wreszcie kupić sprzęt. Miłej zabawy gracze! Welcome to the future of game.

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

Zawsze podziwiałem jak Sony przez lata wytresowało swoich fanów. Klapki na oczach, technikalia nieważne, liczy się magia i pieprz konsolowy 

A ja zawsze podziwiałem jak Xbox chwali się bebechami, a potem przez całą generację wykorzystuje te cudowne technikalia do wyprodukowania 2-3 przeciętnych gier :shieeet: To jest dopiero beton na oczach, chooj z grami, grunt, że fajne cyferki nadrukowali na kartonie :shieeet:

Opublikowano
47 minut temu, gekon napisał:

ej, podobno nagle jest wysyp PS5 do kupienia w sklepach. To świetna wiadomość! Jak to sony kocha i słucha graczy

2 lata od premiery nie było, bo

a. niedobrzy skalperzy

b. w trosce o graczy Sony nie dawało konsoli, bo jeszcze by się przyzwyczaili do dobrego

c. brak podzespołów bo covid i wojna

a tu proszę, nagle Sonki się znalazły. I to ile! Wszystko dla dobra graczy. W ogóle to nie ma nic wspólnego z ostatnia podwyżką cen. To przecież nie będzie tak, że Sony będzie sprzedawało za 3,5 koła jakieś 2-3-letnie zakurzone modele, które chomikowali w zgrzybiałej piwnicy. Szkoda, że zapomnieli o grach na tego szrota, ale co tam, ważne że pozwalają wreszcie kupić sprzęt. Miłej zabawy gracze! Welcome to the future of game.

dwa lata czekania na najsłabszego nextgena, za kolejne dwa lata porzucą ps4 i znowu po po kolejnych dwóch latach w 2026 wyjdzie jakaś gra na plejkurwe 4.5  :kekw: kiedy jimbo będzie szorował kible a ostatnie klapy z rezerwatu umrą śmiercią głodową 

Opublikowano

W sumie na chooj Microsoft wypuszcza te nowe dekodery, jak wszystko można ograć na sprzęcie sprzed 5 lat? :shieeet:

Opublikowano

To jest cudowne, jak ostatni obrońcy klaperskiego miru mają w ręce zero argumentów i zostają im tylko wysrywy rodem z kolejki po kaszę pod mopsem :banderas:

Opublikowano
10 godzin temu, LiŚciu napisał:

Halo porażką? No kurwa kto by się spodziewał. A ASX mówi że będzie odwrotnie niż Liściu powiedział:kekw:

ja pisałem że wzrost konkurencyjności na rynku platform, wpłynie na wzrost konkurencyjności w grach. Ty pisałeś, że rywalizację platform wygra ten kto będzie rozdawał gry za darmo i do nich więcej dopłacał, co spowoduje zalew crapów.

i akurat multi Halo Infinite doskonale przeczy temu co napisałeś. Bo multi to multi mimo, iż jest rozdawane za darmo to i tak jak się okazało z powodu problemów trapiących tę grę mało kto chcę w nie grać i gra rynku nie podbiła. Co dowodzi oczywistej tezy, że ludzie nie chcą po prostu grać w słabe gry (choćby za darmo) i  tego rodzaju pozycjami rynku się nie zawojuje.

Opublikowano

No to teraz czekamy na Starfielda w 15 fpsach za darmo w gamepassie - wysoka jakość:balon:

Opublikowano

u mnie będzie 60 fps więc będzie wysoka jakość :gigachad:

Opublikowano
On 9/17/2022 at 9:18 PM, Mendrek said:

"Granie na pc". Ech. Mam to na szczęście za sobą. Jedynie do retro grania w gry z GoG się ten piec nadaje, reszta to ciągła walka z wybijającym szambem.

https://www.ppe.pl/news/305583/trwa-walka-z-toksycznymi-graczami-i-cheaterami-w-trybach-sieciowych-call-of-duty-liczba-banow-wciaz-rosnie.html

https://www.gamesradar.com/bizarre-spider-man-pc-bug-leaves-some-players-unable-to-photograph-the-empire-state-building/

Śmiechu warty ten wasz "pc gejming". Od lat to samo, jota w jotę. Cheaterstwo w multiplayerze, popsute porty z konsol (wydawane z opóźnieniem jednej generacji). Stare g*wno bez perspektyw na zmianę. Taplajcie się w tym bagnie, ale mnie w to nie wciągnięcie, ani zaradnych mądrych i rozsądnych graczy również nie ;)

Partacze z Sony zepsuli konwersję Spidermana? Wcale mnie to nie dziwi.

Opublikowano
25 minut temu, ASX napisał:

Ehe. W przypadku bethesdy to będziesz pisał chłopaki mam rtxa xyz jak to może chodzić w 40fpsach i rwać do 15??

Opublikowano
26 minut temu, ASX napisał:

Chuj tam, że na xsx będzie 15-30 fps. Ważne, że bezbek roku pogra w 60fps na 3080. Chociaż znając bethesda to na low i niestabilne.

Opublikowano

Starfield? Pewnie będzie zdatne do grania w 2035 przy 15 edycji :)

Opublikowano

Bestia z RTX 3090 i Ryzenem serii 5000 - 1440p i  120 fpsow z dropami do 60 klatek, bo Bethesda to nieudacznicy jeśli chodzi o optymalizacje

XSX - dynamiczne 4K i filmowe 25-30 FPSów

XSS - dynamiczne 1080p i filmowe 25-30 FPSów

PS5 - stabilne 0p i zero FPSów

każdy wybierze taką wersję Starfielda jaka mu się podoba 

Opublikowano
14 minut temu, 20inchDT napisał:

To będzie prawdziwa uczta dla graczy

Nie mylić z #mopsiarzegamingu :shieeet: