Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

Nie, pad mu się zaczął rozwalać i jeszcze za to podziękował. Jeśli nie widzisz co tu nie pasuje do obrazka to znak, że klapping wjechał za grubo i już nie ma powrotu

O widzę, że na jesień boty zarażają się bezbekiem od asraxa :szopenhauer:

Whiskey dla zielonych śmieciarzy to jakiś pierdolony MacGyver :shieeet:

Edytowane przez izon

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Nie, pad mu się zaczął rozwalać i jeszcze za to podziękował. Jeśli nie widzisz co tu nie pasuje do obrazka to znak, że klapping wjechał za grubo i już nie ma powrotu

Po prawie dwóch latach i setkach godzin mało jaki pad wytrzymuje, tutaj na szczęście wystarczyło go rozbroić i porządnie wyczyścić, na razie jest cacy :)  na padzie od XSX relatywnie mniej gram ale zobaczymy jak dojdzie do tych samych godzin (w co wątpię z racji braku gier).

Opublikowano
58 minut temu, Daddy napisał:

na prawo od tv widać że donek się rozwija i zaczyna rysować na A4  :sonkassie:

a pod telewizorem nasza księżniczka ma opaske do wlosów z kwiatuszkami.

happy-plus-size-male-person-fairy-costum

Opublikowano
3 hours ago, Donatello1991 said:

4 w nocy, a ja napierdalam w spidermana na sonce. To jest magia.

20220920_044027.jpg

Tak spędza noce normalny, zdrowy mężczyzną po trzydziestce. Z baby spidermanem na ekranie. Mam nadzieję, że tym razem odbyło się bez ejakulacji.

Opublikowano
36 minut temu, Bzduras napisał:

Ty, żaden zielony nie dziękował nikomu za to, że musiał sam grzebać przy padzie

taka tam subtelna różnica, tresowana małpko, hops jak pan jimbo przykazał, a potem fikołka zrób

Nie widziałem żebyś w swoim poście napisał o tym że Wesker sam pada naprawiał tylko że pad ma trwałość chińskiej zabawki. Odnoszę wrażenie że nie czytasz tego co sam piszesz. Myśle że mógłbyś sie mocniej postarać, bo nawet jak na niskie standardy CW nie specjalnie nadążasz. 

Opublikowano

Z klapami gorzej jak z pisowcami, no ni chuj się nie dogadasz :/

Opublikowano

Nie wiem czemu mieszasz w to polityke. To jest tylko wojenka o dwa kawałki plastiku. Myślisz że podniesiesz jakość swoich postów jeśli napiszesz coś o podłożu politycznym?

Opublikowano

No przecież mopsiara każdy wpis szkalujący plejstejszyn traktuje PERSONALNIE:gayos:

Opublikowano
52 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ludzie jak wam akcja z naprawianiem pada nie uzmysłowiła, że wesker trolluje was na wszystkie strony świata to już nic was chyba o tym nie uświadomi. :lapka:

No to mówię że bzdurasowi asrax wjechał za bardzo :rofl:

Opublikowano

Tobie jimbo siadł jajami na brodzie i nikt nic nie mówi.

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

Tobie jimbo siadł jajami na brodzie i nikt nic nie mówi.

jimbo to może mnie podrapać najwyżej po jajcach podobnie, jak bezbeki:czezky:

Opublikowano

Deathloop? Gierka jakich dziesiątki w GP. Niższa rasa niebieskich może się tym jarać :potter:

Opublikowano
14 minut temu, Shen napisał:

najchujowszy dev na rynku, ich gry to śmieci

Opublikowano

O, czyżby fujara Spencer się spłakał o Finala? Pewnie teraz pisze petycje i zbiera podpisy wśród posiadaczy Xboxa (całe 10 osób). Ale fujara się rozpłakała. :shieeet:

Niech Sonka się wypnie na kurwe Xboxa. Zabrać im Finala (mazzeo vibe)

Opublikowano

Nie dziwie mu sie, ze chce u siebie najlepsze mmorpg na rynku :dunno:

Opublikowano

No ja tez nie ale się dziwie ze się spłakał. Przecież tylko Jim tak robi. :kekw:

Moze asx się wypowie?

On wie najlepiej.

Opublikowano
49 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiadomka, najlepsza wersja patrząc po trybach graficznych i dopieszczeniu samej gry. :banderas:Tylko nie wiem czy PC czy jednak XSX.

Eh mam podobny dylemat :(

Opublikowano
36 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

najchujowszy dev na rynku, ich gry to śmieci

Mocno o serii Tomb Raider.