Opublikowano 20 września 20222 l 6 minut temu, Bzduras napisał: Nie, pad mu się zaczął rozwalać i jeszcze za to podziękował. Jeśli nie widzisz co tu nie pasuje do obrazka to znak, że klapping wjechał za grubo i już nie ma powrotu O widzę, że na jesień boty zarażają się bezbekiem od asraxa Whiskey dla zielonych śmieciarzy to jakiś pierdolony MacGyver Edytowane 20 września 20222 l przez izon
Opublikowano 20 września 20222 l 7 minut temu, Bzduras napisał: Nie, pad mu się zaczął rozwalać i jeszcze za to podziękował. Jeśli nie widzisz co tu nie pasuje do obrazka to znak, że klapping wjechał za grubo i już nie ma powrotu Po prawie dwóch latach i setkach godzin mało jaki pad wytrzymuje, tutaj na szczęście wystarczyło go rozbroić i porządnie wyczyścić, na razie jest cacy na padzie od XSX relatywnie mniej gram ale zobaczymy jak dojdzie do tych samych godzin (w co wątpię z racji braku gier).
Opublikowano 20 września 20222 l 58 minut temu, Daddy napisał: na prawo od tv widać że donek się rozwija i zaczyna rysować na A4 a pod telewizorem nasza księżniczka ma opaske do wlosów z kwiatuszkami.
Opublikowano 20 września 20222 l 3 hours ago, Donatello1991 said: 4 w nocy, a ja napierdalam w spidermana na sonce. To jest magia. Tak spędza noce normalny, zdrowy mężczyzną po trzydziestce. Z baby spidermanem na ekranie. Mam nadzieję, że tym razem odbyło się bez ejakulacji.
Opublikowano 20 września 20222 l 36 minut temu, Bzduras napisał: Ty, żaden zielony nie dziękował nikomu za to, że musiał sam grzebać przy padzie taka tam subtelna różnica, tresowana małpko, hops jak pan jimbo przykazał, a potem fikołka zrób Nie widziałem żebyś w swoim poście napisał o tym że Wesker sam pada naprawiał tylko że pad ma trwałość chińskiej zabawki. Odnoszę wrażenie że nie czytasz tego co sam piszesz. Myśle że mógłbyś sie mocniej postarać, bo nawet jak na niskie standardy CW nie specjalnie nadążasz.
Opublikowano 20 września 20222 l Nie wiem czemu mieszasz w to polityke. To jest tylko wojenka o dwa kawałki plastiku. Myślisz że podniesiesz jakość swoich postów jeśli napiszesz coś o podłożu politycznym?
Opublikowano 20 września 20222 l Ludzie jak wam akcja z naprawianiem pada nie uzmysłowiła, że wesker trolluje was na wszystkie strony świata to już nic was chyba o tym nie uświadomi.
Opublikowano 20 września 20222 l No przecież mopsiara każdy wpis szkalujący plejstejszyn traktuje PERSONALNIE
Opublikowano 20 września 20222 l 52 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Ludzie jak wam akcja z naprawianiem pada nie uzmysłowiła, że wesker trolluje was na wszystkie strony świata to już nic was chyba o tym nie uświadomi. No to mówię że bzdurasowi asrax wjechał za bardzo
Opublikowano 20 września 20222 l 9 minut temu, Bzduras napisał: Tobie jimbo siadł jajami na brodzie i nikt nic nie mówi. jimbo to może mnie podrapać najwyżej po jajcach podobnie, jak bezbeki
Opublikowano 20 września 20222 l 11 minut temu, Whisker napisał: Jak tam? Ogrywacie dziś Deathloop? Wiadomka, najlepsza wersja patrząc po trybach graficznych i dopieszczeniu samej gry. Tylko nie wiem czy PC czy jednak XSX.
Opublikowano 20 września 20222 l Deathloop? Gierka jakich dziesiątki w GP. Niższa rasa niebieskich może się tym jarać
Opublikowano 20 września 20222 l dupka piecze, ze square się na xszrota wypina https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/ffxiv-musi-byc-popularne-skoro-microsoft-tak-bardzo-chce-ten-tytul-na-xbox
Opublikowano 20 września 20222 l 14 minut temu, Shen napisał: dupka piecze, ze square się na xszrota wypina https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/ffxiv-musi-byc-popularne-skoro-microsoft-tak-bardzo-chce-ten-tytul-na-xbox najchujowszy dev na rynku, ich gry to śmieci
Opublikowano 20 września 20222 l O, czyżby fujara Spencer się spłakał o Finala? Pewnie teraz pisze petycje i zbiera podpisy wśród posiadaczy Xboxa (całe 10 osób). Ale fujara się rozpłakała. Niech Sonka się wypnie na kurwe Xboxa. Zabrać im Finala (mazzeo vibe)
Opublikowano 20 września 20222 l No ja tez nie ale się dziwie ze się spłakał. Przecież tylko Jim tak robi. Moze asx się wypowie? On wie najlepiej.
Opublikowano 20 września 20222 l 49 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wiadomka, najlepsza wersja patrząc po trybach graficznych i dopieszczeniu samej gry. Tylko nie wiem czy PC czy jednak XSX. Eh mam podobny dylemat
Opublikowano 20 września 20222 l Nikogo ten final dla pederastów nie interesuje, spencer wrzuciłby go rzutem na taśmę, a jak nie wpadnie to żadna strata. Tylko WoW się liczy w tym gatunku.
Opublikowano 20 września 20222 l 36 minut temu, Paolo de Vesir napisał: najchujowszy dev na rynku, ich gry to śmieci Mocno o serii Tomb Raider.
Opublikowano 20 września 20222 l Na szczęście odcięli się od Square Enix i nie muszą robić chujni na ich zlecenie.