Opublikowano 21 września 20222 l Nie ma gier na xboxa? Chuj to kogo. Od grania jest sonka i fucktendo.
Opublikowano 21 września 20222 l Marka Final Fantasy skończyła się gdzieś na dwunastce w epoce PS2. Tylko żeby to wiedzieć, trzeba grać w fajnale, jutuber wam tego nie powie
Opublikowano 21 września 20222 l 43 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: To jest akurat kłamstwo - lepszy performance i prawdziwy raytracing (przypominam, że na PS5 nie ma, bo tam jakieś sztuczki słabe) to lepsza sprawa niż wibracje padzika od PS5. Nie trzeba było długo czekać żeby multiplatformy na PS5 odstawały od tych na XSX. Ile trwała ta rzekoma dominacja Sony? Pół roku czy udało się 12 miesięcy? No średnio bym powiedział, lepsze wrażenie robi jednak pad na mnie, nie tylko haptyka i spusty (każda bron inaczej oddziaływuje ) ale i głośnik, gładzik serio dla mnie to spory gamechanger a dopatrywalem się różnic w obu wersjach bawiąc się XSX i ustawieniami No i nie ma tej generacyjnej przepaści Edytowane 21 września 20222 l przez Whisker
Opublikowano 21 września 20222 l Teraz, Whisker napisał: No średnio bym powiedział, lepsze wrażenie robi jednak pad na mnie, nie tylko haptyka i spusty ale i głośnik, gładzik serio dla mnie to spory gamechanger a dopatrywalem się różnic w obu wersjach bawiąc się XSX i ustawieniami No i nie ma tej generacyjnej przepaści przestań już pierdolić
Opublikowano 21 września 20222 l 3 minuty temu, dee napisał: Marka Final Fantasy skończyła się gdzieś na dwunastce w epoce PS2. Tylko żeby to wiedzieć, trzeba grać w fajnale, jutuber wam tego nie powie Marka Finał Fantasy od zawsze i na zawsze kojarzyć się będzie z Sony i chuj
Opublikowano 21 września 20222 l no i niech śmieciowisko zostanie na śmietniku, Xboxowi naprawdę nie trzeba jRPG-owego badziewia
Opublikowano 21 września 20222 l na xboxie sa tylko te dobre rpg, a jakies gowna od falcom czy square niech zostana na smieciarze
Opublikowano 21 września 20222 l Xbox niczym się nie wyróżnia w kwestii RPG i nie kojarzę żeby w całej swojej historii była to konsola, która przeważałaby w tym gatunku nad konkurencją
Opublikowano 21 września 20222 l Nie mówiąc już o tym, że najlepsze studia od RPG-ów są pod skrzydłami MS-u. Niezła nieznajomość branży izon, "gratki".
Opublikowano 21 września 20222 l Gdyby Xbox miał rpgi to by Spencer nie zebrał o Finala. Przestańcie kłamać.
Opublikowano 21 września 20222 l 30 minut temu, 20inchDT napisał: kotory, jade empire, morrowind, lost odyssey Przeciętny klaperski widząc te tytuły
Opublikowano 21 września 20222 l 38 minut temu, 20inchDT napisał: wcale xddd kotory, jade empire, morrowind, lost odyssey ... Ty ale to było ze 20 lat temu. Co wy ćpiecie?
Opublikowano 21 września 20222 l 4 minuty temu, Jakim napisał: Ty ale to było ze 20 lat temu. Co wy ćpiecie? dokładnie tam gdzie jest miejsce jRPG-ów, czyli jedych RPG-ów na jakie możecie liczyć na plejce
Opublikowano 21 września 20222 l Wiecie co się robi z zielonym bractwem ms I acti? Zamawia cyfrowy preorder na nowego codzika na ps5. Kapcza zielone obsrance. CoD bez sonki nie istnieje.
Opublikowano 21 września 20222 l 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: wcale xddd kotory, jade empire, morrowind, lost odyssey ... Stary ale ja nie pytam o gry serii "extra klasyka" O Morrowindzie nawet zapomniałem bo wtedy w takie gry to grałem tylko na PC, podobnie Kotor. Lost Odyssey niestety ssie pałkę..
Opublikowano 21 września 20222 l Przejście z filmku w gameplay dawało radę Mega ciekawie napisane krótkie opowieści 1000 years of dreams Dla mnie najbadziej bolesny był design postaci i ten unreal 3 ; / Spensi wez kurwo sponsoruj sequel
Opublikowano 21 września 20222 l 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Przejście z filmku w gameplay dawało radę Mega ciekawie napisane krótkie opowieści 1000 years of dreams Dla mnie najbadziej bolesny był design postaci i ten unreal 3 ; / Spensi wez kurwo sponsoruj sequel No dobra pokazałeś najlepsze 8 minut z gry. Ale qwa właśnie te animacje przed walkami nie do zniesienia były dla mnie.
Opublikowano 21 września 20222 l Bo te japonskie kurtyzany tak robiły jrpg w tamtych latach, final nie był lepszy
Opublikowano 21 września 20222 l 3 minuty temu, 20inchDT napisał: Bo te japonskie kurtyzany tak robiły jrpg w tamtych latach, final nie był lepszy No nie był ale w finale grałem w czasach, jak jeszcze mi to nie przeszkadzało.
Opublikowano 21 września 20222 l Wyższa rozdzielczość, znacznie lepsza płynność, lepszy RT, QR....plejkurwa 4.5 bez gier rozjebana jak gówno w polu, to już tradycja RÓŻNICA GENERACJI Dajcie znać niebieskie poyeby jak $orry zacznie nową generacje