Opublikowano 1 marca 20232 l Teraz, messer88 napisał: odpaliłem, poczułem smród śmieciowego Ragnacocka i wyłączyłem Sony od lat obrzydza mi swoje sprzęty, ale GoWR przelał czarę goryczy.
Opublikowano 1 marca 20232 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Zelda dostała GOTY, bo naprawdę niewiele dobrego wyszło w tamtym roku. Ja się zdziwię jak TOTK dostanie w ogóle nominacje, bo o tym płatnym DLC ludzie zapomną szybciej niż o Horizon Forgotten West. Najlepszy rokk gejmingu od 20 lat ale nic nie wyszło xbotom to tylko kulka w te puste łby pomoże
Opublikowano 1 marca 20232 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: odpaliłem, poczułem smród śmieciowego Ragnacocka i wyłączyłem Sony od lat obrzydza mi swoje sprzęty, ale GoWR przelał czarę goryczy. To sprzedaj. Po chuj trzymasz małża, który zajmuje ćwierć pokoju, i na którym nie grasz, a do tego jeszcze płyta z GOWem Ci zasmradza pokój. Pozbądź się trupa.
Opublikowano 1 marca 20232 l Teraz, Pupcio napisał: Najlepszy rokk gejmingu od 20 lat ale nic nie wyszło xbotom to tylko kulka w te puste łby pomoże Niezła odklejka. 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: To sprzedaj. Po chuj trzymasz małża, który zajmuje ćwierć pokoju, i na którym nie grasz, a do tego jeszcze płyta z GOWem Ci zasmradza pokój. Pozbądź się trupa. W sumie to nie wiem po co go trzymam, w tym roku nic ciekawego się na nim nie pojawi, Returnal dawno ograny.
Opublikowano 1 marca 20232 l Z całym szacunkiem do zeldy ale sytuacja będzie podobna do ragnarok. Także wygra i tak Final.
Opublikowano 1 marca 20232 l 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Niezła odklejka. W sumie to nie wiem po co go trzymam, w tym roku nic ciekawego się na nim nie pojawi, Returnal dawno ograny. Czyli jednak czasem coś fajnego się pojawi? A 3 marca w co będziesz grał? Wezyr - człowiekktórysamsobie zaprzecza. Pozbądź się PS5 i Switcha - będziesz miał na indie passa na 2 lata 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Z całym szacunkiem do zeldy ale sytuacja będzie podobna do ragnarok. Także wygra i tak Final. Square? Kiedy ostatnio wydali jakogoś sztosa jak za dawnych lat? Bez szans. Zelda to pewniak GOTY. Będzie grane 300h+. Edytowane 1 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 1 marca 20232 l 3 minuty temu, zdrowywariat napisał: Czyli jadnak czasem coś fajnego się pojawi? A 3 marca w co będziesz grał? Wezyr - człowiekktórysamsobie zaprzecza. Pozbądź się PS5 i Switcha - będziesz miał na indie passa na 2 lata Wierzę, że z czasem pojawi się coś wartego kupna na PS5. Na razie XSX wystarcza z nawiązką, czasem jeszcze odpalę coś na Switchu, ale raczej nie od Nintendo. Zawsze byłem fanem ich konsol, ale niekoniecznie ich gier (team Resident Evil 4, Castlevania, Eternal Darkness niż Mario i spółka). A 3 pewnie Metroid Prime o ile nie wpadnie mi wcześniej Dead Space remake na którego mam potężną chrapkę.
Opublikowano 1 marca 20232 l Tak oglądam tego gamepassa i jego zawartość i wcale się nie dziwię, że boty są tacy nieszczęśliwi. Gdybym miał się ograniczyć do Xboxa i gamepassa to chyba rzuciłbym to całe granie w pizdu
Opublikowano 1 marca 20232 l 6 minut temu, Homelander napisał: Tak oglądam tego gamepassa i jego zawartość i wcale się nie dziwię, że boty są tacy nieszczęśliwi. Gdybym miał się ograniczyć do Xboxa i gamepassa to chyba rzuciłbym to całe granie w pizdu Zdanie bezgusta nie ma znaczenia, ani tym bardziej odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Opublikowano 1 marca 20232 l 2 minuty temu, Homelander napisał: Tak oglądam tego gamepassa i jego zawartość i wcale się nie dziwię, że boty są tacy nieszczęśliwi. Gdybym miał się ograniczyć do Xboxa i gamepassa to chyba rzuciłbym to całe granie w pizdu Jeśli ktoś olewał do tego pory Microsoft to XSX z GP będzie dobrym wyborem, bo jest co nadrabiać. Ze Switchem jest podobnie, na którym nie brakuje sztosów ze starszych konsol, nie tylko tych od Nintendo, z tym że na Switchu pojawiają się też nowe gry, a nawet pojawiły się największe perełki Microsoftu: Cuphead, Ori 1 i 2.
Opublikowano 1 marca 20232 l Zapomniałem że w 2k17 Paolo siedział na xboxie więc gdy reszta zagrajmerów przeżywała najlepszy rok życia on przeglądał dashboard i grał w jutubka
Opublikowano 1 marca 20232 l 37 minut temu, zdrowywariat napisał: Jaka walka? Nie będzie żadnej walki. Chyba, że o drugie miejsce. Grą roku zostanie TOTK i Link nie będzie nawet musiał wyciągać miecza. GOTY dostanie Baldur 3, dziękuję, miłego dnia! Żadne płatne DLC typu SPidey 2, czy Zelda nie mają szans. A Final XVI to slasher, będzie top 5 max. Starfield będzie naprawiany przez 3 lata od premiery przez Bugthesdę.
Opublikowano 1 marca 20232 l Co tu dużo pisać, Nintendo spokojnie poradziłoby sobie bez multiplatform, gdy XSX by zdechł, a na PS5 byłyby ogrywane 2 exy na rok. To pięknie pokazuje, kto tu robi najwięcej i najlepszej jakości gry. 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: GOTY dostanie Baldur 3, dziękuję, miłego dnia! Żadne płatne DLC typu SPidey 2, czy Zelda nie mają szans. A Final XVI to slasher, będzie top 5 max. Starfield będzie naprawiany przez 3 lata od premiery przez Bugthesdę. Hmm, a czy Baldur 3 to nie DLC do Baldur 2 twoim tokiem myślenia? Edytowane 1 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 1 marca 20232 l Gry robią świetne, ale już czas odejść od tosterów i wydać prawdziwy sprzęt do grania a nie zabawkę, bo robi się to męczące. 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Co tu dużo pisać, Nintendo spokojnie poradziłoby sobie bez multiplatform, gdy XSX by zdechł, a na PS5 byłyby ogrywane 2 exy na rok. To pięknie pokazuje, kto tu robi najwięcej i najlepszej jakości gry. Hmm, a czy Baldur 3 to nie DLC do Baldur 2 twoim tokiem myślenia? No bez jaj, tutaj odpaliłeś z tym dlc do dwójki xD. top 3: Baldur 3, Zelda 2, Starfield 1 runner's up: Spidey2, Re4:R, Dead Space:R, Final XVI, ktory nie jest JRPG
Opublikowano 1 marca 20232 l 4 minuty temu, zdrowywariat napisał: Co tu dużo pisać, Nintendo spokojnie poradziłoby sobie bez multiplatform o czym ty bredzisz? przecież Switch to głównie porty starych gier i indory
Opublikowano 1 marca 20232 l 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Gry robią świetne, ale już czas odejść od tosterów i wydać prawdziwy sprzęt do grania a nie zabawkę, bo robi się to męczące. No bez jaj, tutaj odpaliłeś z tym dlc do dwójki xD. top 3: Baldur 3, Zelda 2, Starfield 1 runner's up: Spidey2, Re4:R, Dead Space:R, Final XVI, ktory nie jest JRPG Plot twist: FF XVI dostanie tytuł najlpszego JRPG na game awards, ale nie odbiorą nagrody, bo się obrażą xD
Opublikowano 1 marca 20232 l Teraz, KrYcHu_89 napisał: Gry robią świetne, ale już czas odejść od tosterów i wydać prawdziwy sprzęt do grania a nie zabawkę, bo robi się to męczące. Przecież, gdyby odjąć screen, joycony, baterię to elektronika w Switchu zajęłaby 20 razy mniej miejsca, niż ta która siedzi w nextgenach XSX i PS5. Hybryda to tak naprawdę handheld z możliwością podłączenia do TV i tu cudów nigdy nie będzie, chyba że z dodatkową mocą w docku. Do tego Nintendo wydało Switcha ponad 6 lat temu, czyli gdzieś w połowie generacji XboxOne/PS4, więc gdzie go tu porównywać?
Opublikowano 1 marca 20232 l 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Przecież, gdyby odjąć screen, joycony, baterię to elektronika w Switchu zajęłaby 20 razy mniej miejsca, niż ta która siedzi w nextgenach XSX i PS5. Hybryda to tak naprawdę handheld z możliwością podłączenia do TV i tu cudów nigdy nie będzie, chyba że z dodatkową mocą w docku. Do tego Nintendo wydało Switcha ponad 6 lat temu, czyli gdzieś w połowie generacji XboxOne/PS4, więc gdzie go tu porównywać? |Trochę podpuszczam, ale to jednak toster jest. Daje mu max 12 msc, do czasu wydania tostera 2 o mocy PS4 classic. Edytowane 1 marca 20232 l przez KrYcHu_89
Opublikowano 1 marca 20232 l 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: o czym ty bredzisz? przecież Switch to głównie porty starych gier i indory Nintendo wydało w 2017 dwie najwyżej oceniane gry: Zeldę BOTW i Super Mario Odyssey, które razem rozeszły się w 50mln. A jak tam w Microsofcie, czy u Sony? Może @ASXma jakieś wykresy, tabelki, żeby porównać, kto w kolejnych latach jakie exy wydał? Edytowane 1 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 1 marca 20232 l 3 godziny temu, Daffy napisał: Klapy myślą że ff16 jest od Sony xdddd No i standardowo dwubiegunkowka - hi-fi nie liczymy bo prawie indyk, zapłacili by nie wyszło na plejke (co z tego że to teraz ich dev) ale ff16 nie od Sony z opłaceniem by był exem konsolowym (tak jak forspoken) już si cala fo. Hi-FI Rush to gra typu "A". Drobniutka.
Opublikowano 1 marca 20232 l 4 minuty temu, zdrowywariat napisał: Nintendo wydało w 2017 dwie najwyżej oceniane gry: Zeldę BOTW i Super Mario Odyssey, które razem rozeszły się w 50mln. A jak tam w Microsofcie, czy u Sony? Może @ASXma jakieś wykresy, tabelki, żeby porównać, kto w kolejnych latach jakie exy wydał? Skoda Fabia sprzedaje się lepiej niż Masserati Stradale, więc jest lepszą furą. xdddddd ZDROWYPIERDOLNIĘTY
Opublikowano 1 marca 20232 l 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Skoda Fabia sprzedaje się lepiej niż Masserati Stradale, więc jest lepszą furą. xdddddd ZDROWYPIERDOLNIĘTY A czym w tej fantastycznej analogii jest Masserati?