Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Homelander napisał:

Przed chwilą był prerender, teraz gorsze modele. No dalej? No i ten model z Hellblade 2 to pewnie prosto z gameplayu pochodził? Bredzisz strasznie

no kamilek, zgodnie z poziomem, wstawił grafikę od debili dla debili, bo Uncharted 4 po prostu tak nie wygląda w grze :) 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Redfall zostanie zmielony

Zostanie bo to się szykuje super średniak, myślę że ciekawszy będzie ten Benedict Fox który wyjdzie kilka dni wcześniej 

Opublikowano
5 minutes ago, Paolo de Vesir said:

no kamilek, zgodnie z poziomem, wstawił grafikę od debili dla debili, bo Uncharted 4 po prostu tak nie wygląda w grze :) 

Nadal nie z gry model Uncharted 4 > nie z gry model Hellblade 2

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał:

Nadal nie z gry model Uncharted 4 > nie z gry model Hellblade 2

niezła odklejka, ale czego się spodziewać po fanboju ND? :beka: 

2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Tak jak Deathloop? Wyjebane w Arkane co nie potrafi wyjść ze swojej strefy komfortu.

z DL jest identyczna sytuacja jak z grami ActiBlizz - wisi nad nimi widmo przejęcia przez MS, więc zawczasu niebieskie karaluchy piszą że D4 wygląda słabo, jakiś diabloklon go rozłoży itp. cokolwiek teraz AB nie zapowie będzie dla klapów słabe - klasyczny damage control

1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

Nintendo wyszło ze strefy komfortu z Zeldą i prawdziwi zagrajmerzy to docenili, nie żadne podrabiańce :banderas:

dobry silnik, ale mogliby sprzedać komuś kto zrobi na nim dobrą grę :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

dobry silnik, ale mogliby sprzedać komuś kto zrobi na nim dobrą grę :) 

W sumie poniekąd masz rację, gdyby wszystkie piaskownice na nim chodziły, a tym bardziej na znacznie ulepszonym z TOTK, nie trzeba by było grać w te archaiczne, sztuczne, monotonne i drewniane gówna :banderas:

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał:

W sumie poniekąd masz rację, gdyby wszystkie piaskownice na nim chodziły, a tym bardziej na znacznie ulepszonym z TOTK, nie trzeba by było grać w te archaiczne, sztuczne, monotonne i drewniane gówna :banderas:

Niestety, trzeba grać w te "archaiczne, sztuczne" gówna żeby otrzymać angażujący gameplay, świetną fabułę czy godne 2023 technikalia. Także wolę przeżyć coś głębokiego przy grach niż jarać się, że pamperek wspina się na ścianę. :reggie: 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Niestety, trzeba grać w te "archaiczne, sztuczne" gówna żeby otrzymać angażujący gameplay, świetną fabułę czy godne 2023 technikalia. Także wolę przeżyć coś głębokiego przy grach niż jarać się, że pamperek wspina się na ścianę. :reggie: 

To wyobraź sobie teraz takiego Horizona, z taką fizyką, że wszystko tam działa jak należy, ile gra by zyskała :banderas:

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

No a wymień te mający angażujący gameplay, świetną fabułę czy godne 2023 technikalia sandboxy.

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał:

To wyobraź sobie teraz takiego Horizona, z taką fizyką, że wszystko tam działa jak należy, ile gra by zyskała :banderas:

zdrowyjehowy, ty chyba naprawdę nie kumasz, że dowolność wspinania niektórym grom służy jak świni siodło? 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

zdrowyjehowy, ty chyba naprawdę nie kumasz, że dowolność wspinania niektórym grom służy jak świni siodło? 

Weź przestań, skoro widzisz tylko dowolność wspinania i spadające jabłka.

Opublikowano

No a wymień te mający angażujący gameplay, świetną fabułę czy godne 2023 technikalia sandboxy.

Niech będzie chociażby Red Dead Redemption 2, z pewnością dowiozą Starfield i Systemshock.

1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

Weź przestań, skoro widzisz tylko dowolność wspinania i spadające jabłka.

Ty za to ujebałeś sobie w tym pustym łbie, że jak Nintendo coś wprowadziło to jest to jedyne dobre rozwiązanie i najważniejsza rzecz w grach. Odklejeńcu.

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

Niech będzie chociażby Red Dead Redemption 2, z pewnością dowiozą Starfield i Systemshock.

Ten świetny RDR2, którego od 2018 roku nawet nie skończyłeś, taka super gierka? Wymienienie gry, która jeszcze nie wyszła i drugiej, która sandboxem nie jest to już niezła jazda :)

Opublikowano

Ten świetny RDR2, którego od 2018 roku nawet nie skończyłeś, taka super gierka? Wymienienie gry, która jeszcze nie wyszła i drugiej, która sandboxem nie jest to już niezła jazda :)

Może w waszym klaperskim kurwidołku granie na wyścigi jest normą, ale ja gram w co chcę, kiedy chcę i ilę chcę. :) Z resztą, nieistotne w co gram, bo zwyczajnie Zelda jest wybitna w aspekcie eksploracji, ale jednocześnie szoruje dno dołu z grami o słabej fabule, beznadziejnym gameplayu i fatalnych technikaliach. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Może w waszym klaperskim kurwidołku granie na wyścigi jest normą, ale ja gram w co chcę, kiedy chcę i ilę chcę. :) Z resztą, nieistotne w co gram, bo zwyczajnie Zelda jest wybitna w aspekcie eksploracji, ale jednocześnie szoruje dno dołu z grami o słabej fabule, beznadziejnym gameplayu i fatalnych technikaliach. 

No ale Zeldę skończyłeś, a RDR2 leży odłożone na półce, nie ma tu na forum większego samozaorańca xD

Chyba, że to poruszanie się kowbojem jak mucha w smole spowalnia (jakby to napisał Wojtek z ppe) DOŚWIADCZENIE.

Opublikowano

Także kończąc jałową dyskusję z niebieskimi i sympatykami LGBT w postaci Nintendo fagów - jak zastanawiam się nad chronologią wydarzeń w Returnalu, walczę z lękami z dzieciństwa w postaci Resident Evil 3 rozpływając się nad urodą Jill, doceniam gęsty klimat Dead Space czy snuję się po ulicach miasta w Disco Elysium to mam arcy, ale to A R C Y wypierdolone, że bohaterowie nie mogą wspinać się po ścianach, strącić jabłka strzałą czy nie potrzebują jedzenia aby nie marznąć na mrozie.

Zelda składa się z dobrych elementów, niektórych wybitnych, ale całość jest mniej niż sumą składników. Nie pozdrawiam, nie zapraszam do dyskusji i pierdolę wasze zdanie bezgusty.

@zdrowywariat nie skończyłem, szkoda życia na nudne gry.

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Także kończąc jałową dyskusję z niebieskimi i sympatykami LGBT w postaci Nintendo fagów - jak zastanawiam się nad chronologią wydarzeń w Returnalu, walczę z lękami z dzieciństwa w postaci Resident Evil 3 rozpływając się nad urodą Jill, doceniam gęsty klimat Dead Space czy snuję się po ulicach miasta w Disco Elysium to mam arcy, ale to A R C Y wypierdolone, że bohaterowie nie mogą wspinać się po ścianach, strącić jabłka strzałą czy nie potrzebują jedzenia aby nie marznąć na mrozie.

Zelda składa się z dobrych elementów, niektórych wybitnych, ale całość jest mniej niż sumą składników. Nie pozdrawiam, nie zapraszam do dyskusji i pierdolę wasze zdanie bezgusty.

@zdrowywariat nie skończyłem, szkoda życia na nudne gry.

Ale czy możesz uszanować to, że dla niektórych są ważne inne aspekty? Że grafika i fabuła są tylko dodatkiem do znakomitego gameplayu, bo to przecież gra? Nie lubię przestojów, symulatorów chodzenia, zbędnego pierdolenia, tony tekstu, prowadzenia za rączkę, powtarzania drogi po zgonie do misji, czy bossa, żeby spróbować jeszcze raz, czy też patrzenia jak postacie same walczo w erpegu.

Też uwielbiam gęsty klimat: Metroid Prime, Bioshock, TLOU, Dead Space, RE1, RE4 itd. to moje ulubione gry, bo jest GAMEPLAY. I Ninja Gaiden :banderas:

To samo platformery, w CB4 grałbym dalej po 110h, gdyby było więcej poziomów. SMG1 i 2 to czysty fun.

Zelda is the best!

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Ostatnio to zdecydowanie gorsze jest pjerdolenie proszku do prania niż zdrowego

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

walczę z lękami z dzieciństwa w postaci Resident Evil 3 rozpływając się nad urodą Jill

a który RE Ci się bardziej podoba 2 czy 3?