Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, Daffy napisał:

Ale jest jakieś miejsce na świecie wezyr gdzie pudełka na Xboxa sprzedają się lepiej od pudełek na Sonke? Przecież UK to nie wyjątek

Nie widziałem też lub nie pamiętam by jakikolwiek dev chwalił się kiedyś że cyfrowo mu multiplatforma sprzedała się lepiej na Xboxa niż Sonke

Xbox to gamepass player praktycznie, takie są fakty 

No nie ma takiego miejsca bo 70% czy nawet 80% całkowitej sprzedaży konsoli to wersja bez napędu, gdzie na PS5 jest na odwrót.

Kiedyś na Twitterze facet z tej firmy, która podaję te dane pisał, czy nawet podawał przykłady, że jak uwzględni się cyfrową sprzedaż, to te wyniki wyglądają zupełnie inaczej bo na XsX/XsS obecnie 80% sprzedaży jakiejkolwiek gry to cyfra.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Skoro granie za 4zl się skończyło to oznacza upadek xboxa w Polsce? Czy to już ta chwila ostateczna?

Opublikowano
18 godzin temu, Whisker napisał:

Skoro granie za 4zl się skończyło to oznacza upadek xboxa w Polsce? Czy to już ta chwila ostateczna?

Moze jakies dobre gry zaczna dawac.

Opublikowano

Niech ta kurwa xszmata zdechnie. Takie problemy z gra to tylko u jej. Nie dość że ściąganie dodatku do fh5 to rok, to jeszcze teraz się uruchomić nie chce xd xd co za śmieć

Opublikowano

Naczelny klap i wieszcz rychłej śmierci Xboxa, o 8 rano z wywieszonym jęzorem czeka aż uruchomi dodatek na który wogole nie ma hypeu 

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał:

Naczelny klap i wieszcz rychłej śmierci Xboxa, o 8 rano z wywieszonym jęzorem czeka aż uruchomi dodatek na który wogole nie ma hypeu 

Pytałem czy się nie hajpujecie, a nie ze ja nie mam. Gdybym nie miał to bym premium nie wziął 2 lata temu.

Opublikowano
38 minut temu, Donatello1991 napisał:

Niech ta kurwa xszmata zdechnie. Takie problemy z gra to tylko u jej. Nie dość że ściąganie dodatku do fh5 to rok, to jeszcze teraz się uruchomić nie chce xd xd co za śmieć

ale Residentcik boży wciąż najlepszy na XSX :) 

Opublikowano

Masakra, to już nawet na Dreamcaście z VMU wystarczyło spojerzećna pada by widzieć wykres zdrowia, a na Xboxie nadal jak w lesie po ciemku

Opublikowano

Ajaj Xboxik to dom dla horrorów. Wszystkie Residenty, The Evil Within, Alan Wake, Tormented Souls, Silent Hille HD i Homecoming, Fatal Frame, Callisto Protocol i wszystko śmiga pięknie 

Opublikowano

Multiplatformy na czym w końcu lepiej chodzą? Raz na XSX, raz na PS5, zależy która? Co to za patologia?

Opublikowano

Rozumiem że Zelda 12 mają to pożegnanie że switchem? Czy dalej będziemy udawać, że 540p i brak voice actingu to posiadanie duszy.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Po co prawdziwym graczom voice acting? True zagrajmerzy skipują dialogi w grach. Co ja c0rwa film oglądam? Dzięki bogom z kyoto za to że znają potrzeby graczy :)

Opublikowano

???? Paolo ale ja nie płace miesięcznego abonamentu żeby po robocie mieć wirtualną robote w wowie haha pojebało Ci się coś byczq :)

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

???? Paolo ale ja nie płace miesięcznego abonamentu żeby po robocie mieć wirtualną robote w wowie haha pojebało Ci się coś byczq :)

Tak, levelowanie Demon Huntera to szczyt nastoletniego edgelordstwai, ale i tak I’m loving it. :vegeta_smile:

Opublikowano

A co jest najważniesze? G R A C Z Y K U :)

Opublikowano

Po co jakakolwiek historia, przecież patrząc na kamień czy połamany patyk i to w jaki sposób leży można sobie wyobrazić jego historię. To jest właśnie budowanie świata i fabuły. 

Xd