Opublikowano 27 marca 20232 l 19 minut temu, Daffy napisał: Ale jest jakieś miejsce na świecie wezyr gdzie pudełka na Xboxa sprzedają się lepiej od pudełek na Sonke? Przecież UK to nie wyjątek Nie widziałem też lub nie pamiętam by jakikolwiek dev chwalił się kiedyś że cyfrowo mu multiplatforma sprzedała się lepiej na Xboxa niż Sonke Xbox to gamepass player praktycznie, takie są fakty No nie ma takiego miejsca bo 70% czy nawet 80% całkowitej sprzedaży konsoli to wersja bez napędu, gdzie na PS5 jest na odwrót. Kiedyś na Twitterze facet z tej firmy, która podaję te dane pisał, czy nawet podawał przykłady, że jak uwzględni się cyfrową sprzedaż, to te wyniki wyglądają zupełnie inaczej bo na XsX/XsS obecnie 80% sprzedaży jakiejkolwiek gry to cyfra.
Opublikowano 27 marca 20232 l Skoro granie za 4zl się skończyło to oznacza upadek xboxa w Polsce? Czy to już ta chwila ostateczna?
Opublikowano 28 marca 20232 l 18 godzin temu, Whisker napisał: Skoro granie za 4zl się skończyło to oznacza upadek xboxa w Polsce? Czy to już ta chwila ostateczna? Moze jakies dobre gry zaczna dawac.
Opublikowano 29 marca 20232 l Niech ta kurwa xszmata zdechnie. Takie problemy z gra to tylko u jej. Nie dość że ściąganie dodatku do fh5 to rok, to jeszcze teraz się uruchomić nie chce xd xd co za śmieć
Opublikowano 29 marca 20232 l Naczelny klap i wieszcz rychłej śmierci Xboxa, o 8 rano z wywieszonym jęzorem czeka aż uruchomi dodatek na który wogole nie ma hypeu
Opublikowano 29 marca 20232 l 1 minutę temu, drozdu7 napisał: Naczelny klap i wieszcz rychłej śmierci Xboxa, o 8 rano z wywieszonym jęzorem czeka aż uruchomi dodatek na który wogole nie ma hypeu Pytałem czy się nie hajpujecie, a nie ze ja nie mam. Gdybym nie miał to bym premium nie wziął 2 lata temu.
Opublikowano 29 marca 20232 l 38 minut temu, Donatello1991 napisał: Niech ta kurwa xszmata zdechnie. Takie problemy z gra to tylko u jej. Nie dość że ściąganie dodatku do fh5 to rok, to jeszcze teraz się uruchomić nie chce xd xd co za śmieć ale Residentcik boży wciąż najlepszy na XSX
Opublikowano 29 marca 20232 l 17 minutes ago, Paolo de Vesir said: ale Residentcik boży wciąż najlepszy na XSX Najgorsza wersja bo nie ma hahahaptyki
Opublikowano 29 marca 20232 l Racja i w ferworze walki nie mogę spuścić wzroku z ekranu żeby zobaczyć stan zdrowia bohatera, tylko w menu jak zwierzę. #GAMECHANGER
Opublikowano 29 marca 20232 l Masakra, to już nawet na Dreamcaście z VMU wystarczyło spojerzećna pada by widzieć wykres zdrowia, a na Xboxie nadal jak w lesie po ciemku
Opublikowano 29 marca 20232 l Ajaj Xboxik to dom dla horrorów. Wszystkie Residenty, The Evil Within, Alan Wake, Tormented Souls, Silent Hille HD i Homecoming, Fatal Frame, Callisto Protocol i wszystko śmiga pięknie
Opublikowano 29 marca 20232 l Xbox znów najlepszym miejscem żeby ogrywać konkretne gatunki? Stare, znałem. Na PS o grach się w rozmawia. Na Xboxie w gry się gra.
Opublikowano 29 marca 20232 l Jedno trzeba przyznać Xpokrace. Hdr znowu mnie w fh5 zabił. Cudo. Zobaczy się wieczorem jak dodatek wygląda.
Opublikowano 29 marca 20232 l Multiplatformy na czym w końcu lepiej chodzą? Raz na XSX, raz na PS5, zależy która? Co to za patologia?
Opublikowano 29 marca 20232 l 3 minuty temu, zdrowywariat napisał: Multiplatformy na czym w końcu lepiej chodzą? Raz na XSX, raz na PS5, zależy która? Co to za patologia? Nie wiem, ale wiem na czym chodzą najgorzej.
Opublikowano 29 marca 20232 l Rozumiem że Zelda 12 mają to pożegnanie że switchem? Czy dalej będziemy udawać, że 540p i brak voice actingu to posiadanie duszy. Edytowane 29 marca 20232 l przez Donatello1991
Opublikowano 29 marca 20232 l Po co prawdziwym graczom voice acting? True zagrajmerzy skipują dialogi w grach. Co ja c0rwa film oglądam? Dzięki bogom z kyoto za to że znają potrzeby graczy
Opublikowano 29 marca 20232 l Teraz, Pupcio napisał: Dzięki bogom z kyoto za to że znają potrzeby graczy Potrzeba bycie jebanym i to nie tylko na hajs?
Opublikowano 29 marca 20232 l ???? Paolo ale ja nie płace miesięcznego abonamentu żeby po robocie mieć wirtualną robote w wowie haha pojebało Ci się coś byczq
Opublikowano 29 marca 20232 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: ???? Paolo ale ja nie płace miesięcznego abonamentu żeby po robocie mieć wirtualną robote w wowie haha pojebało Ci się coś byczq Tak, levelowanie Demon Huntera to szczyt nastoletniego edgelordstwai, ale i tak I’m loving it.
Opublikowano 29 marca 20232 l To trochę jak mówienie o lasce, że „najważniejsze jest piękne wnętrze”, ale obaj wiemy, że to nieprawda.
Opublikowano 29 marca 20232 l Po co jakakolwiek historia, przecież patrząc na kamień czy połamany patyk i to w jaki sposób leży można sobie wyobrazić jego historię. To jest właśnie budowanie świata i fabuły. Xd