Opublikowano 23 kwietnia 20232 l niebieskie frajery całe życie z nadzieją na lepsze jutro, wyszło jak zawsze, mordy klapów między pośladami ryana
Opublikowano 23 kwietnia 20232 l W dniu 22.04.2023 o 12:05, Paolo de Vesir napisał: Chuj Ci na kurwę Spencer, bandyto, kacie Xboxa. Dzięki, że z następcy X360, konsoli z krwi i kości dla core gamerów, uczyniłeś odtwarzacz do GamePassa. dobra robota krecie , kurwa koniu trojański soniarzy konia to sobie możesz co najwyżej zwalić, bo gier nie dostarczasz Mocno cie poniosło, ale mogłes napisac do PE https://www.komputerswiat.pl/artykuly/redakcyjne/kupilem-xbox-series-x-i-czuje-sie-oszukany-microsoft-naplul-mi-w-twarz-list-do/tfwbf3g?utm_source=www.komputerswiat.pl_viasg_komputerswiat&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2
Opublikowano 23 kwietnia 20232 l Wieczna beka z klaperskich, którym gamingowy świat zawalił się bez sony-the-game dla retardów xDDDD
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l Już zaraz rusza druga faza ps5, odcięcie się od poprzedniej generacji. Juz pierwszy pokaz niedługo, final 16 gdzie npc mają mordy jak z ps3 xd
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l Już za chwilę premiera Redfall w pełni nextgenowej produkcji, która jest bezpośrednio robiona na XsX. W 30 dps xd xd Killzone SF dalej niezagrożony.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l 36 minut temu, Donatello1991 napisał: Killzone SF dalej niezagrożony. Na fotelu największego fpsowego kasztana napewno
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l 22 hours ago, Daddy said: niebieskie frajery całe życie z nadzieją na lepsze jutro, wyszło jak zawsze, mordy klapów między pośladami ryana Nawet nie wiem co to za firma ale jestem pewien, że wypuszczą więcej gier niż 3921731237 studiów Microsoftu.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l 12 minut temu, Czoperrr napisał: Nawet nie wiem co to za firma ale jestem pewien, że wypuszczą więcej gier niż 3921731237 studiów Microsoftu. MS w końcu wypuści te gry na XSX2 i będzie rozjebane.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l 4 godziny temu, Czoperrr napisał: Nawet nie wiem co to za firma ale jestem pewien, że wypuszczą więcej gier niż 3921731237 studiów Microsoftu. Nowe studio, które jeszcze nie wydało żadnej gry, złożone z osób mających na koncie min. Destin czy Apex.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l W perspektywie wieloletniej, możliwej migracji na Xboxa (a potem być może odcięcia) graczy Coda, Sony musi próbować zbudować jakąś multiplayerowa markę. Nawet jeśli jednemu tylko studiu się to uda to będzie już sukces
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l Kurwa, tu już ubisoft zaczyna rozpierdalać cod ze swoim XD z dniem jak wejdzie tam microsoft to zdechnie to szybciej niż halo.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l Eh Kamil, ubiegłeś mnie dosłownie o minutę, bo już miałem pisać, że tonący brzytwy się chwyta i na PPE pojeby piszą, że znienawidzony do niedawna UBISOFT wyjaśni ABK.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Eh Kamil, ubiegłeś mnie dosłownie o minutę, bo już miałem pisać, że tonący brzytwy się chwyta i na PPE pojeby piszą, że znienawidzony do niedawna UBISOFT wyjaśni ABK. Zajebali halo które dało życie xboxowi i wierzysz, że nie zabiją call of duty? To tylko kwestia czasu. Chciałbym aby sony od razu wypierdoliło cod z playstation jak tylko ten deal dojdzie do skutku. Drastyczne zmniejszenie bazy użytkowników o pewnie 50% będzie szybkim plaskaczem na spencerowski ryj
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l 5 minut temu, PanKamil napisał: Zajebali halo które dało życie xboxowi i wierzysz, że nie zabiją call of duty? To tylko kwestia czasu. Chciałbym aby sony od razu wypierdoliło cod z playstation jak tylko ten deal dojdzie do skutku. Drastyczne zmniejszenie bazy użytkowników o pewnie 50% będzie szybkim plaskaczem na spencerowski ryj Halo zajebał sam MS - ale prawda jest taka, że na rynku konsol jest miejsce tylko dla 3 graczy - Forcika, Apexa i CoD-a właśnie. CoD nie spadnie z PSN, bo to ta właśnie gra trzyma graczy przy tym sprzęcie, a nie exy, a przez to Sony zarabia na mtx i prowizjach. Sony nie może pozwolić sobie an takie straty i usunąć CoDa, kompletnie bez sensu.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Halo zajebał sam MS - ale prawda jest taka, że na rynku konsol jest miejsce tylko dla 3 graczy - Forcika, Apexa i CoD-a właśnie. CoD nie spadnie z PSN, bo to ta właśnie gra trzyma graczy przy tym sprzęcie, a nie exy, a przez to Sony zarabia na mtx i prowizjach. Sony nie może pozwolić sobie an takie straty i usunąć CoDa, kompletnie bez sensu. To akurat jak wypierdolą cod to znajdzie się miejsce dla trzeciego gracza. Teraz wyjebać cod za wczesnie ale przez 10 lat sony może włożyc grube miliony na promowanie shooterów bungie, ubisoftu czy jakieś jeszcze innej własnej produkcji i przekonywać społeczność. Ubisoft to akurat robi bardzo dobrze bo gra f2p może wciągnąć mase osób. Już była sytuacja jak xbox dostał pubg najpopularniejszą grę na tamte czasy i ps mógł tylko patrzeć. Jak to się skończyło? Na playstation ekslodował fortnite który był wzorowany na pubg Gdyby pubg wyszedł na ps4 przed premiera fortnite to ten drugi może nigdy by nie zaistniał, ale świat nie lubi pustki.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l 2 minuty temu, PanKamil napisał: Gdyby pubg wyszedł na ps4 przed premiera fortnite to ten drugi może nigdy by nie zaistniał, ale świat nie lubi pustki. lmao Tak czy inaczej - CoD ma się zajebiscie, przynajmniej na Xboxie będzie jakieś porządne multi, a te kampanie z przyjemnością przejdę w XGP.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: lmao Tak czy inaczej - CoD ma się zajebiscie, przynajmniej na Xboxie będzie jakieś porządne multi, a te kampanie z przyjemnością przejdę w XGP. Jeżeli chodzi o popularność to tak ale studia już ledwo żyją, a cod 2023 to ma być gra która miała być docelowo jakimś dlc. Oznaki zadyszki już były przy black ops 4 gdzie nie wyrobili z kampanią i cold war gdzie miała byc gra sledgehammer ale nie dali rady. Najlepszy ich ruch to wydanie warzone. I na xboxie cod już jest jak cos
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l Teraz, PanKamil napisał: I na xboxie cod już jest jak cos Ale nie w XGP. Zaś jesli chodzi o studia - najlepszy Crash w historii, WoW najlepszy od czasów WotLKa, Diablo 4 arcygrywalne, Overwatch średnio 25 milionów graczy miesięcznie, Candy Crush Saga 273 miliony graczy miesięcznie. Pisanie, że ABK jest w słabej formie to omegalul najwyższego rzędu.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l O ABK można napisać wiele złego, ale ostatnimi czasy potrafią pokazać, że są w stanie wydać bardzo dobre gry z różnych gatunków... szkoda tylko, że później studia za te gry odpowiedzialne robią skiny do CoDa. A Candy Crush Saga jest jak kokaina XD Edytowane 24 kwietnia 20232 l przez SnoD
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l Kolejna perełka niedoceniona przez xboty? https://xgp.pl/newsy/hi-fi-rush-nie-zarobil-pieniedzy-plotka/
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l 3 minuty temu, Shen napisał: Kolejna perełka niedoceniona przez xboty? https://xgp.pl/newsy/hi-fi-rush-nie-zarobil-pieniedzy-plotka/ Śmialiśmy się z tego przedwczoraj w temacie o XSX.
Opublikowano 24 kwietnia 20232 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Śmialiśmy się z tego przedwczoraj w temacie o XSX. Tak daleko to sie nie zapuszczam