Opublikowano 12 maja 20231 r 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał: lmao, na szczęście tak nie będzie Oczywiście że tak będzie, choć pewnie gdzieś tam nagrody nie dostanie więc klauny będę gadać że ten ranking był obiektywny, tak samo jak jedyne obiektywne recki to te inne niż 10, a najbardziej obiektywna to ta wygenerowania dla kliknięć z goovno portalu 6/10
Opublikowano 12 maja 20231 r Paolo myśli że te kosmiczne durnoty drewaniaków z bethesdy mają jakieś szanse Pocieszny chłopak ale jestem za tym żeby jednak pacjenci Choroszczy nie mieli dostępu do sieci WEB
Opublikowano 12 maja 20231 r Ostatnio zrobił się psem na plusiki, dawniej to już by wojował z ziew of the wild w temacie
Opublikowano 12 maja 20231 r Psychopojebynintendo to niegroźne pocieszne zwierzaczki co się plątają pod nogami wojny konsolowej zbierają nagrody bo trudno nie wyróżnić uposledzonego miłego dzieciaka aby czuł się doceniony. Takie to życie:) Edytowane 12 maja 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 12 maja 20231 r 25 minut temu, PanKamil napisał: Psychopojebynintendo to niegroźne pocieszne zwierzaczki co się plątają pod nogami wojny konsolowej zbierają nagrody bo trudno nie wyróżnić uposledzonego miłego dzieciaka aby czuł się doceniony. Takie to życie:) To jest niesamowite xD.
Opublikowano 12 maja 20231 r Ach, tak, zapomniałem, że dzisiaj premiera bólu dupy u klaperskich czekających na pajonka 2 z zupełnie nową mapą w Algierii
Opublikowano 12 maja 20231 r 46 minut temu, PanKamil napisał: Psychopojebynintendo to niegroźne pocieszne zwierzaczki co się plątają pod nogami wojny konsolowej zbierają nagrody bo trudno nie wyróżnić uposledzonego miłego dzieciaka aby czuł się doceniony. Takie to życie:) 6 jebanych lat nie poszło na marne może nintendo nie powala grafiką, za to innowacje to ich mocna strona
Opublikowano 12 maja 20231 r 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Paolo myśli że te kosmiczne durnoty drewaniaków z bethesdy mają jakieś szanse Pocieszny chłopak ale jestem za tym żeby jednak pacjenci Choroszczy nie mieli dostępu do sieci WEB virgin Zelda 1.1 Vs chad Bugfield, tak to się skończy
Opublikowano 12 maja 20231 r Ja odpaliłem bez słuchawek raz w pokoju szpitalnym Mario Rabbids, to jeden z pacjentów (starszej daty) zapytał czy gram w "Bolka i Lolka" No ale mówimy sobie, że Ninny to poważne gry dla dorosłych ludzi...
Opublikowano 12 maja 20231 r Dzisiaj zagrywów zapraszamy na ich prawowite miejsce, jakoś się pomieścicie razem chłopaki
Opublikowano 12 maja 20231 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Gry dla dorosłych czyli gry w zabijanie robocików i rzucanie toporkiem. Jest coś takiego jak kategoria wiekowa na pudełku.
Opublikowano 12 maja 20231 r To są gry dla dorosłych rozumiesz!!?! Z odpowiednią kategorią wiekową, a nie Bolki kurwa i Lolki! Edytowane 12 maja 20231 r przez drozdu7
Opublikowano 12 maja 20231 r 19 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jebany Ragnaśmieć, jak można było zjebać po fantastycznym 2018? w sensie, ze jest jeszcze gorszy od poprzedniej części?
Opublikowano 12 maja 20231 r 13 minut temu, Daffy napisał: Przecież GOW 2018 to God of Ziew Daffy, proszę cię. Ja wiem, że CW, ale pewnych rzeczy zwyczajnie nie przystoi.
Opublikowano 12 maja 20231 r Zawód totalny, nudna, rozwleczona, w kółko chodzisz po hubie, niewykorzystany potencjał światów, trzech normalnych bossów, trolle we wszystkich kolorach tęczy, brak rozmachu starć znanego z serii No ale graficzka i cała gra z jednego ujęcia kamery Może dwójka naprawia te bolączki, nie grałem Paulo ohh boy
Opublikowano 12 maja 20231 r 35 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Daffy, proszę cię. Ja wiem, że CW, ale pewnych rzeczy zwyczajnie nie przystoi. Pierwszy raz pisze koles z sensem. Musiałem się zmuszac, żeby skonczyc. Gra się rozkreca w ostatnich 20 minutach. Najnudniejszy ex na Sonke 4.
Opublikowano 12 maja 20231 r Druga, warta ogrania gra na Zniczu, to niech się cieszą Nintendo zboczki.
Opublikowano 12 maja 20231 r Godzinę temu, Daffy napisał: Zawód totalny, nudna, rozwleczona, w kółko chodzisz po hubie, niewykorzystany potencjał światów, trzech normalnych bossów, trolle we wszystkich kolorach tęczy, brak rozmachu starć znanego z serii No ale graficzka i cała gra z jednego ujęcia kamery Może dwójka naprawia te bolączki, nie grałem Paulo ohh boy Dla mnie dwójka to tak z trzy oczka w dół względem jedynki - przygoda Kratosa w 2018 była kameralna, ale kompletna. Dwójka brzmi jakby ktoś na ostatnią chwilę taśmą skleił dwie gry, bo jest bardzo chaotycznie, z mnóstwem niedopowiedzianych wątków i z racji pojedynczego ujęcia często mniej epicko. W dodatku Ragnacock traktuje gracza jak idiotę, bo wskazówki gdzie masz iść są tak niesubtelne jak tylko się da. Mi ta gra obrzydziła PS5 na miesiące.
Opublikowano 12 maja 20231 r Paulo rzecz gustu i upodobań. Serio to mnie to był god of Ziew, a np taki Spiderman mi się bardzo podobał bo jestem mega fanem Batmanów od rocksteady, a to praktycznie był reskin w wielu momentach w innym uniwersum. Oceny i opinie zawsze są subiektywne, pamiętaj i tym