Opublikowano 24 maja 20231 r 7 minut temu, Pupcio napisał: kawałek bezużytecznego plastiku do strimowania gier pod kołdrą czyli opcja którą ma każdy telefon Chłopie telefon jest za mały! Nic nie widać na nim! Normalnie nowy sprzecior jest potrzebny
Opublikowano 24 maja 20231 r Czekam na teksty że te goovno do streamingu to prawda i to wreszcie bedzue prawilny najlepszy przenosniak na rynku
Opublikowano 24 maja 20231 r 1 godzinę temu, Daffy napisał: Na miejscu Microsoftu to chyba najlepiej pokazać wszystko nad czym pracują ich teamy nawet jakby to oznaczało trailer CGI lub screen tytułowy byle tylko ugasić ten pożar żenady. Dokładnie, druga cześć żenady będzie, jak te crapy zaczną wychodzić.
Opublikowano 24 maja 20231 r I co dalej zieloni sądzą, że MGS dla nich? Buhahaha EDIT: Pewnie PS5 i PC (czyli jakby nie było multiplatform xD)
Opublikowano 24 maja 20231 r Panowie Daddy, Drozdu, Pupcio - gacie widzę ładnie obsrane przed wieczorem. Spokojnie, nie pierwszy wpierd*l od pana Sony i nie ostatni
Opublikowano 24 maja 20231 r 2 minuty temu, jimmyyy8 napisał: Panowie Daddy, Drozdu, Pupcio - gacie widzę ładnie obsrane przed wieczorem. Spokojnie, nie pierwszy wpierd*l od pana Sony i nie ostatni pupcio to zaraz znowu front zmieni, jak wiatr zawieje pod plusiki, tak młody pisze.
Opublikowano 24 maja 20231 r Niewymienienie mnie wśród tej „śmietanki” każe sugerować, że kolega nie jest żadnym alterem. Za bardzo przysłużyłem się popularyzacji tego tematu aby mnie pomijać.
Opublikowano 24 maja 20231 r 10 minut temu, jimmyyy8 napisał: Panowie Daddy, Drozdu, Pupcio - gacie widzę ładnie obsrane przed wieczorem. Spokojnie, nie pierwszy wpierd*l od pana Sony i nie ostatni Ale ja mam Plejstejszyn xd więc i tak zagram. To nie jest sprzęt dla wybrańców tylko obsrany kawałek plastiku
Opublikowano 24 maja 20231 r To konfa sony więc nie licz na nic poza utartym schematem chłopka w rajtuzach który zbiera plecaki na dobre gry przyjdzie pora jak pan nintendo i spencer tak powiedzą
Opublikowano 24 maja 20231 r Krzysiu prawda zawsze jest bolesna ale licze że przełkniesz dlc do pajonczka za 3 i pół bomby a może jakiś teaserek wybitnej gry usługi frakcje 2? 3 lata od premiery plejkurwy, gier brak, OSTRO
Opublikowano 24 maja 20231 r 13 minutes ago, Pupcio said: jak pan nintendo i spencer tak powiedzą Ten pierwszy jak powie tak zrobi. Drugi to bajkopisarz bez honoru. Oto matryca dla pogubionych: Nintendo - niewiele mówi, dużo robi Sony - dużo mówi, dużo robi M$ -
Opublikowano 24 maja 20231 r Nie ma co sony bardzo pracowity rok wydanie returnala i spierdolonego tlou na pc to niełatwe zadanie. TYTANI GEJMINGOWEJ PRACY. Pajonku w tym samym mieście 3 raz z rzędu NAPIERDALAJ!
Opublikowano 24 maja 20231 r Tu showcase jest zbędny, xkurwa rozjebana jak stara proca leży na poboczu i dogorywa
Opublikowano 24 maja 20231 r 31 minut temu, Pupcio napisał: przełkniesz dlc do pajonczka nim ja przejdę gierki, które mam na oku to dlc do pajonczka będzie w plusie (zelda jeszcze nie kupiłem ) ALE tak. Chętnie sobie polatam Spoderem po mieście bo pajonka lubię a w filmach nie ma niczego dobrego od wielu lat. Dobrze, że jest Sonka
Opublikowano 24 maja 20231 r Reskin Batmana w czerwonym kubraczku na plusie bo oryginalny lepszy niestety się zyebal
Opublikowano 24 maja 20231 r 7 minut temu, PanKamil napisał: Tu showcase jest zbędny, xkurwa rozjebana jak stara proca leży na poboczu i dogorywa sprzedaz konsol? koncept tak przestarzały jak samo PlayStation Xboxa masz na wszystkim, jak to na platformę przyszłości przystało.
Opublikowano 24 maja 20231 r Lepszy taki ex Czerwonego w rajtuzach niż ten multiplatformowy fortnite od Rocksteady. Dobrze, że jest PlayStation
Opublikowano 24 maja 20231 r z resztą niezła beka Kamil, bo ostatnio się omal nie zapowietrzyles pisząc jak to PS+ rozjebal XGP, a okazało się, że Premium czy tam ten Extra opłaca jakieś śmieszne 10 milionów graczy