Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

kawałek bezużytecznego plastiku do strimowania gier pod kołdrą czyli opcja którą ma każdy telefon

Chłopie telefon jest za mały! Nic nie widać na nim!

Normalnie nowy sprzecior jest potrzebny 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Czekam na teksty że te goovno do streamingu to prawda i to wreszcie bedzue prawilny najlepszy przenosniak na rynku

Opublikowano
1 godzinę temu, Daffy napisał:

Na miejscu Microsoftu to chyba najlepiej pokazać wszystko nad czym pracują ich teamy nawet jakby to oznaczało trailer CGI lub screen tytułowy byle tylko ugasić ten pożar żenady. 

Dokładnie, druga cześć żenady będzie, jak te crapy zaczną wychodzić.

:kekw:

Opublikowano

image.thumb.png.23af153c2985968fc962dfe57956d483.png

I co dalej zieloni sądzą, że MGS dla nich? Buhahaha :psclassic:

EDIT: Pewnie PS5 i PC (czyli jakby nie było multiplatform xD)

Opublikowano

Panowie Daddy, Drozdu, Pupcio - gacie widzę ładnie obsrane przed wieczorem. Spokojnie, nie pierwszy wpierd*l od pana Sony i nie ostatni :leo:

Opublikowano
2 minuty temu, jimmyyy8 napisał:

Panowie Daddy, Drozdu, Pupcio - gacie widzę ładnie obsrane przed wieczorem. Spokojnie, nie pierwszy wpierd*l od pana Sony i nie ostatni :leo:

pupcio to zaraz znowu front zmieni, jak wiatr zawieje pod plusiki, tak młody pisze.

Opublikowano
10 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Ale ja mam Plejstejszyn xd więc i tak zagram. 

To nie jest sprzęt dla wybrańców tylko obsrany kawałek plastiku 

Opublikowano

Pany...a nowe Mario będzie dziś pokazane? :nosacz3:

Opublikowano

To konfa sony więc nie licz na nic poza utartym schematem chłopka w rajtuzach który zbiera plecaki :) na dobre gry przyjdzie pora jak pan nintendo i spencer tak powiedzą 

Opublikowano

Krzysiu prawda zawsze jest bolesna ale licze że przełkniesz dlc do pajonczka za 3 i pół bomby :) a może jakiś teaserek wybitnej gry usługi frakcje 2? :dynia: 3 lata od premiery plejkurwy, gier brak, OSTRO

Opublikowano
13 minutes ago, Pupcio said:

jak pan nintendo i spencer tak powiedzą 

Ten pierwszy jak powie tak zrobi. Drugi to bajkopisarz bez honoru.

Oto matryca dla pogubionych:

Nintendo - niewiele mówi, dużo robi

Sony - dużo mówi, dużo robi

M$ - :lul:

Opublikowano

Nie ma co sony bardzo pracowity rok :pawel: wydanie returnala i spierdolonego tlou na pc to niełatwe zadanie. TYTANI GEJMINGOWEJ PRACY. Pajonku w tym samym mieście 3 raz z rzędu NAPIERDALAJ!

Opublikowano

M$ - dużo kupuje, nic nie robi

Opublikowano

Tu showcase jest zbędny, xkurwa rozjebana jak stara proca leży na poboczu i dogorywa :)

Screenshot_20230524-151427~2.png

Opublikowano
31 minut temu, Pupcio napisał:

przełkniesz dlc do pajonczka

nim ja przejdę gierki, które mam na oku to dlc do pajonczka będzie w plusie :dunno: (zelda jeszcze nie kupiłem :kekw:) ALE tak. Chętnie sobie polatam Spoderem po mieście bo pajonka lubię a w filmach nie ma niczego dobrego od wielu lat. Dobrze, że jest Sonka :banderas:

Opublikowano

Reskin Batmana w czerwonym kubraczku na plusie bo oryginalny lepszy niestety się zyebal :(

Opublikowano
7 minut temu, PanKamil napisał:

Tu showcase jest zbędny, xkurwa rozjebana jak stara proca leży na poboczu i dogorywa :)

Screenshot_20230524-151427~2.png

sprzedaz konsol? koncept tak przestarzały jak samo PlayStation

Xboxa masz na wszystkim, jak to na platformę przyszłości przystało. :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie byscie chcieli Spider-mana, w Rzymie może?

Przechwytywanie.JPG.551b2421a416b3abb78dd30e89bee1ed.JPG

Opublikowano

Lepszy taki ex Czerwonego w rajtuzach niż ten multiplatformowy fortnite od Rocksteady. Dobrze, że jest PlayStation :banderas: